Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
13-07-07, 20:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
+10....driver7 (....Αλλά η κατανάλωση δεν έχει θέση σε μια συζήτηση για άλογα, ροπές και γρήγορα αμάξια νομίζω....)
14-07-07, 16:30
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
n.irakleio
|
|
Αφήστε το παιδιά,εμείς είτε τούρμπο είτε ατμόσφαιρα δεν καίμε τίποτα σε σχέση με άλλα...ο πατέρας μου έχει subaru sti και όπως καταλαβαίνεται το παίρνω καμιά φορά το ''χρέπι''...πραγματικά ΚΑΙΕΙ τα άντερα του...δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο πολύ...είναι τρομακτικό!
14-07-07, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ahilleas
Αφήστε το παιδιά,εμείς είτε τούρμπο είτε ατμόσφαιρα δεν καίμε τίποτα σε σχέση με άλλα...ο πατέρας μου έχει subaru sti και όπως καταλαβαίνεται το παίρνω καμιά φορά το ''χρέπι''...πραγματικά ΚΑΙΕΙ τα άντερα του...δεν μπορείτε να φανταστήτε πόσο πολύ...είναι τρομακτικό!
|
Το ξερω φιλε.
Ξεκινησανε κατι φιλοι να πανε να δουνε τον Oλυμπιακο με ενα STI, απο Καρδιτσα.Βιαζοντουσαν και πηγαινανε μαλιοκουβαρα.Ανεβηκανε και τον Δομοκο με τις πορτες και............................................... .............................................στην Λαμια αναψε λαμπακι!!!!!!!!!!!! βενζινης.Το αυτοκινητο ειναι πραγματικη χαβουζα.Συμφερει καλυτερα να πας με ιδιωτικη πτηση,αλλα δεν εχει αεροδρομιο η Καρδιτσα.
|
|
17-07-07, 13:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Φίλε Διάφανε, μάλλον το intercooler το έχεις εσύ μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί (λόγω ζέστης, να πω?) συνεχίζεις επί προσωπικού... Από ό,τι έχω καταλάβει πρέπει να έχεις station και μάλιστα καρα-normal. Μάλλον σε λάθος topic γράφεις (με τόοοοοοσο σθένος και πάθος), καθώς δεν είσαι ούτε τουρμπάτος αλλά ούτε και ατμοσφαιρικός με "περγαμηνές". Φαντάζομαι ούτε και μηχανικός... Γιατί μπλέκεις λοιπόν σε "γρήγορα" χωράφια? τούρμπο-ατμόσφαιρα(>100 ΗΡ) είναι Συμπληγάδες Πέτρες για σένα...
Μιας και αναφέρονται κάποιοι σε ''αξιοπιστία" των ατμοσφαιρικών, να ρωτήσω πόσα και πόσα ατμοσφαιρικά καίνε λάδια από κατασκευής (normal) πχ TS, πόσα επιστρέψαν πίσω στο εργοστάσιο στα πλαίσια εγγύησης?? Για ανεβάστε την σχέση συμπίεσης πχ σε 20V (για + 10-15ΗΡ)....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-07-07 στις 13:28.
|
17-07-07, 13:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν είναι και έτσι ρε Λύσσα... Δεν υπάρχει περιορισμός αλόγων για να γραψεις στο φόρουμ... ή σε κάποιο τόπικ!
Ο Διάφανος είναι well respected στο κλαμπ και ίσως είναι και ο πιο αναγνωρίσιμος/public relations person που έχουμε. Έχει και αρκετές γνώσεις πάνω σε πολλά θέματα και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.
Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται εκνευρισμοί. Είμαι σίγουρος πως δεν υπάρχει καμία εμπάθεια απο μέρους του και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον συμπαθήσεις αν γνωριστείτε από κοντά.
Όλα τα παραπάνω τα λεω απλά γιατί ξέρω πως με τον γραπτό λόγο δεν αποδίδεται καθαρά το ύφος του συγγραφέα.
Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας είμαστε πιο διαλακτικοί όταν διαβάζουμε κάτι γιατί δεν έχουμε καθαρή εικόνα του συγγραφέα ειδικά αν δεν τον έχουμε γνωρίσει...
|
17-07-07, 13:49
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Nα μην παρεξηγηθώ... φυσικά δεν είναι πανάκια τα ΗΡ για το φόρουμ. Αλλά παρατήρησα κάτι σε προσωπική επίθεση, και ομολογουμένως δεν μου άρεσε. Όταν η συζήτηση γίνεται σε εύθυμο τόνο με αλληλοπειράγματα, και κάποιοι επεμβαίνουν ως τάχα "πυροσβέστες", εκεί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-07-07 στις 13:55.
|
17-07-07, 14:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Επειδή και εγώ αυτη τη στιγμή λειτουργώ ως πυροσβέστης ελπίζω να μην παρεξηγηθω ούτε να δημιουργήσω παρεξηγήσεις/εντάσεις. Το σταματάω και εγω το θέμα λοιπόν εδώ, με την ευχή να μη δωθεί συνέχεια. Όπως πολύ σωστά λες και εσύ δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα απ' το να γίνεται η συζήτηση σε εύθυμο τόνο και με αλληλοπειράγματα, αρκεί βέβαια να υπάρχει αποδοχή και καλωσόρισμα των πειραγμάτων και από τις δύο πλευρες, κάτι το οποίο συνήθως επιτυγχανεται αν έχει προηγηθεί προσωπική γνωριμία και παρέα. Αυτό λεω απλα...
|
17-07-07, 14:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Δεν αναφέρομαι σε σένα φίλε μου, Madvinegar, αλλά στο Διάφανο (ως πυροσβέστη). Δεν παραξηγιέται η άλλη πλευρά, αλλά ούτε και εγώ. Στο κάτω-κάτω το φόρουμ βρισκόμαστε για να χαλαρώσουμε κάνοντας χαβαλέ. Oπότε οι πυροσβέστες, εδώ, είναι περιτοί (χωρίς παρεξήγηση, φίλε Διάφανε). Είναι χρήσιμοι μόνο π.χ. σε πυρκαϊές ή για καποιον που έβαλε φωτιά στο "αξιόπιστο" ατμοσφαιρικό του, επειδή έχασε σε "άνοιγμα" με τουρμπάτο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-07-07 στις 15:10.
|
17-07-07, 14:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Είναι χρήσιμοι μόνο σε πυρκαϊές ή για καποιον που έβαλε φωτιά στο "αξιόπιστο" ατμοσφαιρικό του, επειδή έχασε σε "άνοιγμα" με τουρμπάτο!!!
|
Είσαι μεγάλο πειραχτήρι... Δεν παίζεσαι...
|
17-07-07, 15:20
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Έχω κρυφές χάρες...(κάτω από το καπό μου), καθότι UNDERCOVER. χαχαχαχα!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 17-07-07 στις 15:54.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,18396306 seconds (81,47% PHP - 18,53% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|