Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Φίλε Διάφανε, φαντάζομαι ότι γνωρίζεις κάποιους τουρμπάτους στο club. Όλοι έχουν προβλήματα? Δεν υπάρχει ούτε ένας από τους "αναξιόπιστους", που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα?
|
έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου.τι είπες τώρα?εννοείται πως ξέρω όλα τα μέλη(και του club και του forum το τονίζω για να προλάβω κάποια κανόνια).εφόσων βέβαια έρχονται σε συναντήσεις και εκδηλώσεις. με ξέρουν και τους ξέρω.κοινώς ξερενώμαστε
κοιταξε να δεις.γνωρίζω κάποια παιδιά που έχουν σπρώξει αρκετά λεφτά έτσι ώστε να το κάνουν αλεξίσφαιρο το μοτέρ τους και να προλαβουν κάποιες καταστάσεις.
δυστηχώς όμως υπάρχουν και πολλοί που έχουν προβλήματα(μιλάω γενικα όχι μόνο για το club).το θέμα είναι ότι όταν σπάει ένα μοτερ ή όταν παθαίνει κάτι το μαθαίνουμε στο 90% μέσω τρίτων...
καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια.
εμένα αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ότι το κουράζεις αρκετά το θέμα.ναι μεν είμαστε στους διαξιφισμούς αλλά δεν θα μου αρέσει να ακούσω παράπονα ότι το topic καταντάει κουραστικό.για αυτό το λόγο θα σε παρακαλέσω να χαλαρώσεις λίγο.πες πως επειδή κάνει ζέστη τούρμπισες μία,δυο τρεις και πρέπει να κάνεις στην άκρη να κρυώσει