Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
02-07-07, 21:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
φιλε μου εχες διαβασει τι γραφω ποιο πανω?
Στην Αθηνα ξερω μονο ένα, το δικο μου σε λιγες μερες φτιαχνετε αλλο ενα.
Στην Θεσσαλονικη εχουμε ενα - στα Γιαννιτσα υπαρχει αλλο ενα.
εγω δεν τον ειπα οτι λεει μουφες, απλα ρωτησα που και με ποιο πήγε, κανουμε ασκοπη συζητηση για να μου πεις τι, οτι δεν τα βγαζει απο το μυαλο του.
Επειδη το κουρασαμε αρκετα εσυ ξερεις κατι για το συγκεκριμενο ανοιγμα ναι ή οχι.
|
που να ξερω εγω απο δω περα ρε! κατσε που ξερεις οτι μονο αυτα ειναι τα κομπρεσορατα ρε μπαλικαρι? Εχω διαβασει τι γραφεις αντιθετα με εσενα που δεν καταλαβες για ποιον λεω και τι! εγω απλα ειπα που ξερετε αν λεει αληθεια η σας δουλευει ψιλο γαζι! (οπως και τον πανο καλοπροεραιτα απο οτι βλεπω) τωρα αν κουραζεσε τοσο ευκολα τι να σου πω? αντε να ξεκουραστεις?
|
03-07-07, 00:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Νικο λογικα θα ξερει αφου μεσα απο την greedy το πηρε και θα εχει μια ενημερωση για το ποσα κομματια θα εχουν περαστει σε τς! και πιστευω καλα κανει και ρωταει γιατι εχει 1/3 πιθανοτητες καποιος να λεει πως τον περασε χωρις να εχει κανει ανοιγμα!!!!
Αυτο πιστευω πως γινεται και αν κανω λαθος διορθώστε με!Βραδυ ειναι...ολοι θα ξεκουραστουμε!
|
03-07-07, 09:50
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Όπως προείπα (έγραψα), αυτό που ακριβώς μου μεταφέρθηκε Τ/Φ, είναι ότι εκείνο το βράδυ έγιναν 3 ανοίγματα, και μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (Ρ), περίπου 180km/h, τα αποτελέσματα ήταν:
α) Μισή καρότσα μπροστά το ΤS,
β) Χάθηκαν κάποιες αλλαγές........
γ) Μία καρότσα μπροστά το turbo. Mετά τα 180km/h,το TS πράγματι πέρασε
μπροστά.
Σημ.: Υπάρχουν μάρτυρες....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 03-07-07 στις 10:09.
|
03-07-07, 16:34
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Όπως προείπα (έγραψα), αυτό που ακριβώς μου μεταφέρθηκε Τ/Φ, είναι ότι εκείνο το βράδυ έγιναν 3 ανοίγματα, και μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (Ρ), περίπου 180km/h, τα αποτελέσματα ήταν:
α) Μισή καρότσα μπροστά το ΤS,
β) Χάθηκαν κάποιες αλλαγές........
γ) Μία καρότσα μπροστά το turbo. Mετά τα 180km/h,το TS πράγματι πέρασε
μπροστά.
Σημ.: Υπάρχουν μάρτυρες....
|
Κράτα και καμια πισινή για όσα ακους η σου λένε.
Εγώ προσωπικά πιστευω οτι δεν εγινε ποτέ τέτοιο άνοιγμα αλλά και να έγινε ένα 111 1000κιλών με 240 άλογα κοντράρεται στα ίσια με ένα ε12 1260κιλών και 260-270 αλόγων.
03-07-07, 18:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Νικο λογικα θα ξερει αφου μεσα απο την greedy το πηρε και θα εχει μια ενημερωση για το ποσα κομματια θα εχουν περαστει σε τς! και πιστευω καλα κανει και ρωταει γιατι εχει 1/3 πιθανοτητες καποιος να λεει πως τον περασε χωρις να εχει κανει ανοιγμα!!!!
Αυτο πιστευω πως γινεται και αν κανω λαθος διορθώστε με!Βραδυ ειναι...ολοι θα ξεκουραστουμε!
|
ωραια πες οτι τα βγαζει απο το μυαλο του. κατι αλλο μονο η greedy βγαζει κομπρεσσορες για ΤS? η οταν πηγε εκει για να κανει την μοντα του ειπαν οτι μονο αυτα τα 3-4-5 υπαρχουν? με το καλο να το βγαλει κοιολας!
|
03-07-07, 22:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Αφού είπε πως το TS ήταν του club , άρα άμα δεν άνοιξε με τον έναν, δεν άνοιξε με τον άλλον μόνο ένας τρίτος μένει που μένει και λιγάκι μακριά για να άνοιξε μαζί του........
|
03-07-07, 22:52
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αρα καλα κρασια? αλλος wastegate μας βρηκε παλι....
|
03-07-07, 23:08
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
παιδες δεν με καταλάβατε εγω δεν αντιλεγω οτι μπορει και να εγινε και τετοιο ανοιγμα και για το αποτελεσμα πραγματικα δεν με ενδιαφερει.
Το μονο σιγουρο είναι οτι δεν προκειται για TS από το club και εαν θελει ο φιλος από την Χιο να μάθει προς το παρόν κυκλοφορούν μονο κομπρεσσορατα greddy στην Ελλάδα και είναι και μετρημένα στα δάκτυλα.
Από την ΑΜΤ εχουν πουληθεί 2 κιτ, το ενα το εχω εγώ, το άλλο ειναι σε celica στην Βορεια Ελλάδα και σε λιγες μέρες θα μπει και σε αλλο ενα corolla παιδιου που γνωριστηκαμε μεσω του forum που δεν γραφει και πολύ και θα κυκλοφορει στην Ραφηνα.
Από την αλλη πλευρα έχουν πουληθεί 2 κιτ και είναι και αυτά στην βορεια Ελλαδα.
Τωρα οτι μπορει να υπαρχουν και καποιοι που τα έκαναν εισαγωγη μονοι τους όπως ο Κοσμας μπορει και να υπάρχουν αυτο δεν το αποκλείει κανένας και γι' αυτο τον λόγω ήθελα ο φίλος να μας πει περιοχή που έγινε το ανοιγμα και γενικά εαν γνωρίζει καποιες λεπτομέριες.
Τις απόψεις του οτι τα κομπρεσορατα δεν λενε και πολλά πραγματα, εγω δεν μπορω να του τις αλλάξω και πραγματικά δεν θέλω, εμεις οταν βάζαμε το κιτ αυτα μας ειπαν και τα έβγαλαν και με το παραπάνω.
Που σε ενα σημειο δεν είναι καν ενημερωμένος γιατι εαν είχε διαβασει ολοκληρο το τοπικ θα ήξερε οτι με την πρωτη χαρτογραφιση ειμασταν στα 250 και τωρα είμαστε καμμια 25 παραπάνω.
|
04-07-07, 09:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Κύριοι, επειδή βλέπω ότι το θέμα πάει να ξεφύγει, δεν επιθυμω να έρθω σε περαιτέρω αντιπαράθεση με κανέναν για το συγκεκριμένο "άνοιγμα", το οποίο παρεπιπτόντος, έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Το μόνο που θα πω για τελευταία φορά είναι ότι το TS ήταν του club, και τέλος, λυπάμαι αν στεναχωρώ κάποιους, όσων αφορά το αποτέλεσμα... υπήρχαν μάρτυρες!!! Επειδή κάτι αναφέρθηκε: δεν άνοιξα εγώ μαζί του. Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟSX που το ψάχνει και λίγο το θέμα και δεν αποκλύει τίποτα.-
MARMEL τι έγινε, εμφανίστηκες επιτέλους! Άντε και μου έλειψες. Μου φαίνεται ότι εδώ στο site μόνο εσύ έχεις χιούμορ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 04-07-07 στις 12:33.
|
04-07-07, 10:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Φίλε Lissa, κανένας δεν υπέθεσε ότι έκανες εσύ το άνοιγμα, με τι προσόντα άλλωστε;;;
Ο Πάνος έχει χιούμορ, αφού κοιτάει πολλούς από ψηλά και τον παίρνει....
Και 3ον... έχουμε και δικηγόρο το Χιώτη τώρα;;;
Μπα;;;;;;
Τι έγινε;;;;
Α, και κάτι τελευταίο....
Πες ρε συ ένα όνομα να στα χώνουμε επώνυμα.....
Έλα γιατί πέφτει η θερμοκρασία και πα να βγάλετε γλώσσα...
Έλα μέσα το κεφάλι.... Παλιο γυμνοσάλιαγκες....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,18119597 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|