Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
27-06-07, 13:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το πρωτο μπαμ ειναι εκει μαθαινεις πολλα οπως να το σεβεσαι και να το αγαπας παραπανω...
27-06-07, 13:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Άντε πάλι με την αξιοπιστία... Μάλλον έχετε γνωρίσει ευκαιριακούς τουρμπάτους που έκαναν αλχημίες (από 136ΗΡ σε 500ΗΡ, χωρίς ν΄αλλάξουν την παραμικρή βίδα) και τα έσπασαν. Και ενδεχομένως γύρισαν στην "αξιόπιστη" ατμόσφαιρα. Οι συνειδητοποιημένοι τουρμπάτοι ΔΕΝ έχουν προβλήματα όσο και να τα σπάνε!
|
ρε λισσα φιλε μου εχω βαρεθει να τους τα λεω αλλα αυτοι εκει... τιποτα... δεν θελουν να το καταλαβουν!!!! για πες τι να κανουμε μηπως και ξυπνησουν??? τουλαχηστον καποιοι (ονοματα δεν λέμε) το nick του ειναι marmel (ε τι ονοματα ειπα δεν λεμε οχι nick) παραδεχηκαν οτι τα τουρμπατα ειναι για αντρες δεν ξερω τωρα τι ακριβως εννοουσε?
|
27-06-07, 13:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εντάξει, δεν νομίζω ότι αμφιζητείται οποιουδήποτε ο ανδρισμός. Άλλωστε δεν έχω γνωρίσει corollista που να το έχει γυρίσει στο "diesel"!!!!!!
27-06-07, 13:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Εντάξει, δεν νομίζω ότι αμφιζητείται οποιουδήποτε ο ανδρισμός. Άλλωστε δεν έχω γνωρίσει corollista που να το έχει γυρίσει στο "diesel"!!!!!!
|
ουτε εγω. Αλλα αμα καταφερω να σπασω το δικο μου ποτε (ποτε δηλ.) θα το γυρισω εγω!!!!!
|
27-06-07, 13:59
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
τς τς τς τς
27-06-07, 14:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ε οκ σιγουρα και τα turbo αν δεν ειναι υπερβολικα και τα προσεχεις δεν θα σπασουν...παραδειγμα...τα s3 δεν ειναι αξιοπιστα??
παντως γουστα ειναι αυτα,εγω προτιμω ατμοσφαιρα γιατι πιστευω πως το τουρμπο ειναι μπλεξιμο και γενικα μπελας...αλλα και πολλα αλογα...τι να πεις...!!!!
κομπρεσορας ομως.......ΤΣΑΚΑΕΙ!
|
27-06-07, 14:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
xios
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
τς τς τς τς
|
πολυλογας οπως παντα!!!
|
27-06-07, 15:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Άντε πάλι με την αξιοπιστία... Μάλλον έχετε γνωρίσει ευκαιριακούς τουρμπάτους που έκαναν αλχημίες (από 136ΗΡ σε 500ΗΡ, χωρίς ν΄αλλάξουν την παραμικρή βίδα) και τα έσπασαν. Και ενδεχομένως γύρισαν στην "αξιόπιστη" ατμόσφαιρα. Οι συνειδητοποιημένοι τουρμπάτοι ΔΕΝ έχουν προβλήματα όσο και να τα σπάνε!
|
....Πεστα γιατι μονο εγω τα λεω ,οσο για τις ''απαντησεις'' απλα αυτην την περιοδο οι τουρμπατοι ετυχε να απαντησουν στην λασπη που μας εριχναν οι ατμοσφαιρακηδες τοσους μηνες,που επαθαν αμνησια γιατι ξεχασαν πολλα πραγματα που υποστηριζαν και κατηγορουν εμας,τεσπα εχει πολυ ζεστη για να ασχολουμαστε με τετοια πραγματα παμε για καμια βουτια γιατι δεν μας βλεπω καλα......
27-06-07, 15:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ε οκ σιγουρα και τα turbo αν δεν ειναι υπερβολικα και τα προσεχεις δεν θα σπασουν...παραδειγμα...τα s3 δεν ειναι αξιοπιστα??
παντως γουστα ειναι αυτα,εγω προτιμω ατμοσφαιρα γιατι πιστευω πως το τουρμπο ειναι μπλεξιμο και γενικα μπελας...αλλα και πολλα αλογα...τι να πεις...!!!!
κομπρεσορας ομως.......ΤΣΑΚΑΕΙ!
|
Ο κομπρεσσορας είναι πολύ καλή φάση και με λίγες μετατροπές(στο ρουλεμάν νομίζω του κομπρεσσορα) η ιπποδύναμη εκτινάσεται
27-06-07, 18:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Ο κομπρεσσορας είναι πολύ καλή φάση και με λίγες μετατροπές(στο ρουλεμάν νομίζω του κομπρεσσορα) η ιπποδύναμη εκτινάσεται
|
Μαζί με τα πιστόνια.....
Σημ: στην τροχαλία, όχι στο ρουλεμάν...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,17570305 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:55. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|