Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-06-07, 11:40
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Με βρηκες μικρο ρε πουτη και μου τα χωνεις!!
Υ.Γ.
Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)εφοσον καποιος ειναι μελος εχει το δικαιωμα και να πουλησει και να αγορασει και πει οτιδηποτε.
τωρα και αν θελετε να ρωτησε τε οτιδηποτε απλα πειτε το και για την ιστορια τιποτα δεν εχει αγορασθει απο οσο ξρω απο μελη του κλαμπ αυτο ειναι κατι ασχετο ομως..
Βασίλη,οσο έκανε τη δουλειά του γιατί δεν τα έλεγε αυτά,και στο φινάλε φινάλε ρε φίλε γιατί να δεχτώ την αποψή του.Καλή,σεβαστή αλλά ρε φίλε όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο.Δε νομίζω οτι κάποιος τον κατηγόρησε.Μάλλον έχει τη μύγα και μυγιάζεται,τι να πω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 11:42
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοιτα επειδη καποιος λεει κατι δεν εισαι υποχρεωμενος να ασπαστεις την αποψη του..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 11:48
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Βασίλη άλλο "λέω" κάτι και άλλο "ξεκατινιάζω"
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 12:36
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε παιδια τι γινεται? Θα σφαζομαστε για πολυ ακομα? Κριμα ειναι γιατι μια παρεα ειμαστε! Εγω εκοψα το πολυ μπλα-μπλα γιατι καταλαβα οτι το παρακανα με το χωσιμο που εκανα στους τουρμπισιους(παντα με γνωμονα τον χαβαλε)! Αλλωστε εγω δεν μπορω να μιλαω για αξιοπιστια σε ΝΑ!!!!!!! Γκουχ-γκουχ!! Αν καποια ποστ ειναι μη ορθα ως προς τον τροπο γραφης τους απλα διαγραψτε τα κ μην ασχολειστε!!! Ειναι κριμα να χαλιομαστε κ να τρεμουμε απο τα νευρα μας! Το κλαμπ ειναι για να μπαινουμε κ να χαλαρωνουμε διαβαζοντας πολυτιμες πληροφοριες για τις αγαπες μας κ οχι για να τσαντιζομαστε!!! Ειρηνη υμην!!!!

Παντα φιλικα κ χωρις παρεξηγηση........ 20νσπαζοκαυτης!!!
Παλιά 20-06-07, 12:37
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
[quote=wastegate;248450]Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)quote]

Ευτυχώς που δεν τους το είπες......χαχαχαχα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 13:17
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή, τα Evo group N φτιαγμένα στη Ralliart στην Ιταλία με ότι καλύτερο υπάρχει μηχανικά, γυμνά από οτιδήποτε περιττό, εσύ τα βρίσκεις "normal αυτοκίνητα με μικροβελτιώσεις"!!!!!!!!!!!! Οκ όπως νομίζεις....έχεις συνηθίσει να οδηγείς WRC μάλλον.... Από τη μία η σύγκριση με τα S1600 δε σας κάνει και από την άλλη συγκρίνουμε τους Μήτσους....με saxo Α6 για να βγει τι? Ότι τα τουρμπίσια είναι καλύτερα από τα ατμοσφαιρικά....???? Ε ναι σε αυτήν σύγκριση είναι. Αλλά η σύγκριση που έκανα εγώ είναι νομίζω πολύ πιο κοντά στην παργματικότητα. Εγώ δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο "ομάδες". Επειδή δεν έχω κόλλημα ούτε με την ατμόσφαιρα ούτε με το τούρμπο, σαν ουδέτερος πιστεύω πως και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα δύο στρίβουν, αλλά όπως ξαναείπα και αναφέρθηκε και από άλλους στα κλειστά κομμάτια είναι πιο "ευκολοδήγητα" τα ατμοσφαιρικά, ενώ στα πιο πατημένα το τούρμπο αποδίδει καλύτερα.
Ρε συ driver μην αρπάζεσαι κουβέντα κάνουμε! Ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής turbo ή ΝΑ, υπάρχουν και ατμοσφαιρικά που γουστάρω τρελά, αλλά και turbo.
Ότι είναι (ήταν) N ή Production κατηγορία έχει πάρα πολλούς περιορισμούς οι οποίοι φέρνουν το αυτοκίνητο σχετικά κοντά στα παραγωγής, κάτι που δεν συμβαίνει με τα S1600 τα οποία δεν έχουν καμία σχεδόν σχέση με αυτοκίνητα δρόμου. Αυτό λέω μόνο και πως κατά την άποψή μου με αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το πιο 'στρίβει καλύτερα' Μπορεί να κάνω και λάθος!

Η σύγκριση A/6 , A/8 έγινε από τον Άκη γιατί θεωρητικά βρίσκονται κοντά σε 'επίπεδο βελτίωσης'. Όντως στα πολύ αργά κομμάτια τα Α/6 πάνε καλύτερα λόγω βάρους περισσότερο πιστεύω και λιγότερο λόγω ατμόσφαιρας.

Άκη εγώ πχ θα παραμίλαγα για 1 βδομάδα αν είχα μπει στο EVO που λες, το ότι εσύ το ξεπέρασες γρήγορα μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή πως έχεις μπει σε πολλά τόσο δυνατά αυτοκίνητα ή είσαι τελείως κολλημένος με την ατμόσφαιρα

A και δε νομίζω να ρίχνει ξύλο ένα καλοστημένο δυνατό ΕVO μόνο πάνω από τα 160, δες και τους χρόνους στο GTCC που γίνεται στις θεόκλειστες ελληνικές πίστες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 13:36
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ driver μην αρπάζεσαι κουβέντα κάνουμε! Ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής turbo ή ΝΑ, υπάρχουν και ατμοσφαιρικά που γουστάρω τρελά, αλλά και turbo.
Ότι είναι (ήταν) N ή Production κατηγορία έχει πάρα πολλούς περιορισμούς οι οποίοι φέρνουν το αυτοκίνητο σχετικά κοντά στα παραγωγής, κάτι που δεν συμβαίνει με τα S1600 τα οποία δεν έχουν καμία σχεδόν σχέση με αυτοκίνητα δρόμου. Αυτό λέω μόνο και πως κατά την άποψή μου με αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το πιο 'στρίβει καλύτερα' Μπορεί να κάνω και λάθος!

Η σύγκριση A/6 , A/8 έγινε από τον Άκη γιατί θεωρητικά βρίσκονται κοντά σε 'επίπεδο βελτίωσης'. Όντως στα πολύ αργά κομμάτια τα Α/6 πάνε καλύτερα λόγω βάρους περισσότερο πιστεύω και λιγότερο λόγω ατμόσφαιρας.

Άκη εγώ πχ θα παραμίλαγα για 1 βδομάδα αν είχα μπει στο EVO που λες, το ότι εσύ το ξεπέρασες γρήγορα μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή πως έχεις μπει σε πολλά τόσο δυνατά αυτοκίνητα ή είσαι τελείως κολλημένος με την ατμόσφαιρα

A και δε νομίζω να ρίχνει ξύλο ένα καλοστημένο δυνατό ΕVO μόνο πάνω από τα 160, δες και τους χρόνους στο GTCC που γίνεται στις θεόκλειστες ελληνικές πίστες
Ρε συ δεν αρπάχτηκα....συζήτηση κάνουμε...δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, την πόρωσή μας έχουμε και να διασκεδάζουμε με τα αυτοκίνητά μας θέλουμε όλοι -είτε turbo είτε ατμόσφαιρα- ...απλά τα λέμε άλλοτε πιο έντονα άλλοτε πιο ήρεμα....πάντοτε φιλικά όμως, τουλάχιστον στο 99% των περιπτώσεων, μιας και βλέπω πως έχουν ξεπεραστεί κάποια όρια σε προηγούμενα ποστ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 13:42
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κοιτα να δεις τι γίνεται.
Στα πιστάδικα είναι πάρα πολύ λίγα τα ατμοσφαιρικά.
Δεν νομίζω όμως να μπορεί να συγκρίνει το Honda των Χαλκιόπουλων (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) με κανένα τετρακίνητο κτήνος....
Μην μπερδευεις την πίστα με την πραγματικότητα των rally.
Στην πίστα έχεις κατα κανόνα καλή άσφαλτο, ενώ στα rally τους δρόμους που όλοι ξέρουμε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 13:53
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ δεν αρπάχτηκα....συζήτηση κάνουμε...δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, την πόρωσή μας έχουμε και να διασκεδάζουμε με τα αυτοκίνητά μας θέλουμε όλοι -είτε turbo είτε ατμόσφαιρα- ...απλά τα λέμε άλλοτε πιο έντονα άλλοτε πιο ήρεμα....πάντοτε φιλικά όμως...........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 14:18
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 255
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
παιδια να σας πω κατι αν ενα αυτοκινητο τουρμπατο η και ατμοσφαιρικο εργοστασιακο εβγαζε ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ αυτα προβληματα απο το ιδιο το εργοστασιο πιστευεται οτι θα εβγαινε στην παραγωγη?
δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι οσο φτιαχνεις ενα αυτοκινητο τοσα περισσοτερα σκας? τα συμπερασματα λοιπον ειναι οτι οποιος το πειραζει σταζει!!! και δεν εχει κανενας αντιρηση σαυτο ετσι?
εχω αποδειξεις και απο ατμοσφαιρικο pug συγκεκριμενα που εχει καρφωσει 3ης φορες βαλβιδες την μια απο αυτες εσπασε και 2 πιστονακια και εχω και τον κολλητο μου με το σταρλετ/clanza που πιγενει ολη την ωρα (μα ολη την ωρα) ταπα εχει αλλαξει δυο 4αδες λαστιχα σε 5 μηνες και μονο σασμαν και ημιαξονια εχει αλλαξει το pug ειναι 2ου σταδιου ενω το σταρλετ φοραει λιγο πιο μεγαλη τουρμπινα μπορειτε επιτελους να καταλαβεται... δεν περιμενω να υποστηριξεται τα τουρμπο αλλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ποτε σπαει και γιατι!!!!
δεν ξερω αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ αρχιζουν καπιοι και φαινονται στενομυαλοι ενω προσπαθουν να περασει το δικο τους τι να πω...κριμα
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4zz turbo tasos veria Ειμαι νεος 88 24-12-13 14:14
TURBO Vs Ατμόσφαιρα MITSOS Videos 65 19-05-10 23:06
1.3 turbo η 1.6 20v?? oikonomou giannis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-10-09 15:21
G6 TURBO MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 11-05-08 20:34
Turbo Help Rl SUPPORT 123 15-10-06 00:13

Page generated in 0,17563105 seconds (80,95% PHP - 19,05% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com