Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δηλαδή, τα Evo group N φτιαγμένα στη Ralliart στην Ιταλία με ότι καλύτερο υπάρχει μηχανικά, γυμνά από οτιδήποτε περιττό, εσύ τα βρίσκεις "normal αυτοκίνητα με μικροβελτιώσεις"!!!!!!!!!!!! Οκ όπως νομίζεις....έχεις συνηθίσει να οδηγείς WRC μάλλον.... Από τη μία η σύγκριση με τα S1600 δε σας κάνει και από την άλλη συγκρίνουμε τους Μήτσους....με saxo Α6 για να βγει τι? Ότι τα τουρμπίσια είναι καλύτερα από τα ατμοσφαιρικά....???? Ε ναι σε αυτήν σύγκριση είναι. Αλλά η σύγκριση που έκανα εγώ είναι νομίζω πολύ πιο κοντά στην παργματικότητα. Εγώ δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο "ομάδες". Επειδή δεν έχω κόλλημα ούτε με την ατμόσφαιρα ούτε με το τούρμπο, σαν ουδέτερος πιστεύω πως και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα δύο στρίβουν, αλλά όπως ξαναείπα και αναφέρθηκε και από άλλους στα κλειστά κομμάτια είναι πιο "ευκολοδήγητα" τα ατμοσφαιρικά, ενώ στα πιο πατημένα το τούρμπο αποδίδει καλύτερα.
|
Ρε συ driver μην αρπάζεσαι κουβέντα κάνουμε! Ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής
turbo ή ΝΑ, υπάρχουν και ατμοσφαιρικά που γουστάρω τρελά, αλλά και
turbo.
Ότι είναι (ήταν) N ή Production κατηγορία έχει πάρα πολλούς περιορισμούς οι οποίοι φέρνουν το αυτοκίνητο σχετικά κοντά στα παραγωγής, κάτι που δεν συμβαίνει με τα S1600 τα οποία δεν έχουν καμία σχεδόν σχέση με αυτοκίνητα δρόμου. Αυτό λέω μόνο και πως κατά την άποψή μου με αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το πιο 'στρίβει καλύτερα' Μπορεί να κάνω και λάθος!
Η σύγκριση A/6 , A/8 έγινε από τον Άκη γιατί θεωρητικά βρίσκονται κοντά σε 'επίπεδο βελτίωσης'. Όντως στα πολύ αργά κομμάτια τα Α/6 πάνε καλύτερα λόγω βάρους περισσότερο πιστεύω και λιγότερο λόγω ατμόσφαιρας.
Άκη εγώ πχ θα παραμίλαγα για 1 βδομάδα αν είχα μπει στο EVO που λες, το ότι εσύ το ξεπέρασες γρήγορα μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα ή πως έχεις μπει σε πολλά τόσο δυνατά αυτοκίνητα ή είσαι τελείως κολλημένος με την ατμόσφαιρα
A και δε νομίζω να ρίχνει ξύλο ένα καλοστημένο δυνατό ΕVO μόνο πάνω από τα 160, δες και τους χρόνους στο GTCC που γίνεται στις θεόκλειστες ελληνικές πίστες