Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
21-05-07, 22:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επισης πιστευω οτι πρωτα εξαντλεις ολα τα περιθωρια βελτιωσης σε ατμοσφαιρικο παντα επιπεδο κ μετα ξεκινας να ανακαλυπτεις τον θαυμαστο κοσμο της τουρμπινας.Ειναι κ αυτος ενας τροπος να βελτιωνεις τον εαυτο σου!! Να ψηθεις καλα κ μετα πας σε πιο πολλα αλογα.
|
|
22-05-07, 01:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Μακαρι φιλε μου να μιλαγαν ολοι οπως εσυ και να σταματαγε το θεμα στην λεκτικη αντιπαραθεση και στον χαβαλε αλλα οσο καιρο ειμαι στο site βλεπω πολυ φανατισμο για αυτο και δεν παιρνω θεση πολλες φορες σε αυτο το θεμα και στο θεμα κοντρες γιατι και αυτο ειναι.......Τεσπα ειμαι κι εγω ενας απο τους κατοχους που εχω φτιαξει το τουτου για την ...αυλα μου και για να ''τρεχω'' και ποτε δεν εκανε κιχ οτι κι αν του εκανα....εκτος απο μερικες εξαιρεσεις εδω μεσα λιγοι εχουν βαλει το αυτοκινητο σε πιστα για να δουν τις πραγματικες δυνατοτητες του και τα λεφτα που εχουν σκασει εαν εχουν σκασει...αρα επικεντρωνομαστε στην χρηση δρομου για τους πιο πολλους απο εδω...επισης ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το ''λιωνω αλυπητα το αυτοκινητο μου'' καποιος το βαζει σε πιστα η τρεχει στο GTCC καποιος αλλος ανεβοκατεβαινει σχιστο,βουτα,βαρκιζα,κρυφη κανοντας συνεχως κοντρες με αλλα αυτοκινητα.καποιος αλλος τραβαει χειροφρενο και κανει γυρους μεχρι να τελειωσει η βενζινη του, καποιος αλλος με το να ανοιγει απο στενο σε στενο και με το να βγαινει σε μια κεντρικη λεωφορο και να τρεχει μεχρι και τα μισα της 3ης ταχυτητας πιστευει οτι το λιωνει και καποιος αλλος με 75 αλογα μια φιλτροχοανη και κοφτη στις 6500 απο το εργοστασιο χαιρεται γιατι το αμαξι του εχει βγει σκυλι και δεν εχει σπασει, δηλωνει Fαn της ατμοσφαιρας και κατηγορει τα τουρμπατα χωρις καν να γνωριζει αρκετα πραγματα με μοναδικο πατημα οτι εσπασε καποιο τουρμπατο μοτερ, (επειδη καποιοι το επαιξαν μηχανικοι και εκανα τις μα'ι'μουδιες τους επανω στο μοτερ) με το να σηκωσεις πιεση ,βενζινες,αβανς κ.λ.π παιρνεις αρκετα αλογα ετσι αρκετοι μηχανικοι το θεωρησαν τοσο ευκολο που το ειδαν παιχνιδακη και αυτο αλλα και μετατροπες 2ου κ 3ου σταδιου τα αποτελεσματα τα ξερουν ολοι,δεν εχω δει κανεναν να πηγαινει σε εναν μηχανικο γιατι του ειπε θελω 7000 ευρω και να μην πηγαινει σε αλλον επειδη του ειπε 3000 για τα ιδια αλογα....αρα ας μην τα κρινουμε ολα αρνητικα...φιλικα Glanzaboy
22-05-07, 09:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιαυτο και γω χωνω αλυπητα!!!Μαλλον το γεγονος οτι δεν χαμπαριαζω τιποτα,ειναι και ο πανος που δεν χαμπαριαζει τιποτα αρα...
14-06-07, 14:45
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Άν κατάλαβα καλά ο φίλος MARMEL έχει 20V. Έ, δεν πρέπει να είναι και τόσο ευχαριστημένος. Κανένα 20v δεν έβγαλε πάνω από 140-150 ΗΡ. Πολλώ δε μάλλον να προσπαθήσει να κοντραριστεί με τουρμπάτα ιδίας περίπου ιπποδύναμης!!
|
14-06-07, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Άν κατάλαβα καλά ο φίλος MARMEL έχει 20V. Έ, δεν πρέπει να είναι και τόσο ευχαριστημένος. Κανένα 20v δεν έβγαλε πάνω από 140-150 ΗΡ. Πολλώ δε μάλλον να προσπαθήσει να κοντραριστεί με τουρμπάτα ιδίας περίπου ιπποδύναμης!!
|
Μιλας για του Μαρμελ το αμαξι η μπερδεψες τα ονοματα????Μαρμελαδα 157 θυμαμαι η κανω λαθος???
Glanzaboy καλα τα λες ρε αγορινα αλλα ποιος ακουει????
Με κλανιες δε βαφονται τα αυγα...ετσι λοιπον με 100-200 ευρω δεν παιρνεις 100-200 αλογα....Κ αν τα παρεις δε θα τα δεις ποτε
14-06-07, 20:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παντως παιδια εδω που φτιαξανε ενα μαυροκαπακο τα παιδια απο το συνεργειο με κιτ TODA εβγαλε σε δυναμομετρο MAHA 167 αλογα και παει....
αλλα ειναι ατμοσφαιρα...
Υ.Γ.
Carinaman το κιτ ειναι αποκλειστικα για μαυροκαπακο ετσι μου ειπε παραπανω δεν ρωτησα ειχε δουλια...
14-06-07, 21:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Παντως παιδια εδω που φτιαξανε ενα μαυροκαπακο τα παιδια απο το συνεργειο με κιτ TODA εβγαλε σε δυναμομετρο MAHA 167 αλογα και παει....
αλλα ειναι ατμοσφαιρα...
|
Τα αλογα αυτα ειναι τροχο???
14-06-07, 22:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αφηστε ησυχο το μαρμελαμαξο. αφηστε το να δηλωνει 142 οσα ειπε το power δλδ και ξερω πολυ καλα τι κανει και κοιμαμαι τοοσο ησυχος οσο ποτε...
15-06-07, 09:15
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Άν είναι μόνο 142 ΗΡ, πιστεύω ότι τσάμπα το συζητάμε. Έχω ακούσει από κάποιο γνωστό μου στην Αθήνα, ότι τον ΜΑRMEL τον πατάει κάποιο 1,6 από το club και μάλιστα vvti!! Αληθεύει;
|
15-06-07, 14:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Πολλά μπορούν να τον πατάνε, καθώς και του marmel 1,6 vvti είναι.
Υπάρχουν μαυράκια που τον πατάνε.
Και τι να λέει αυτο???
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,17007303 seconds (80,81% PHP - 19,19% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|