Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Γιαννη ειναι εντελως διαφορετικα φιλε...
Εσεις χαμηλα ειστε νεκροι εντελως...
Η τουρμπινα σου προσφερει ενα τιναγμα και αυτο ειναι ολο μετα ξεφουσκωνει...
Δεν μετανιωσα που εχω τουρμπο γιατι απλα ειναι εντελως διαφορετικο αμαξι..
Δεν ξερω τι γινετε με σας και τους περνατε ολους αλλα με 20ν μανισια που εχω ανοιξει φιλε ημουν μπροστα και δεν τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση γιαυτο και μπαινω στην μυτη του Πανου συνεχεια...
|
Καταρχην δεν τους περναμε ολους.Εγω τουλαχιστον.Εχω φαει κατι ψωλιες απο ξεκαρφωτα τουτου αλλο πραμα(προχτες απο Ε101 τουρμπο με 270hp).Απλα εχω βρει με τι αμαξια με παιρνει κ σφαζομαι.Ποτε δεν κυνηγησα STI-EVO COUPRA-GTC κτλ.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι 70% σε μια κοντρα κερδιζεται απο το αμαξι κ το υπολοιπο απο τον οδηγο.Μεχρι να μαθω να το πηγαινω καλα εχανα απο αμαξια που τωρα τα περναω χαλαρα.Οσον αφορα την εκτιμηση κ γω τρωω 1ου σταδιου GLANZA κ POUNTO GT αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα ειναι χαλια.Ειπαρχουν κ πολυ καλα GLANZA κ POUNTO GΤ που ραβουν στο δρομο PORSCHE-STI-EVO......
Καλα κανεις κ του μπαινεις του Πανου κ κανε το ιδιο κ σε μενα.Καποτε ο Πανος εγραψε οτι δεν προκειτε ποτε να τον περασει μαυροκαπακο αλλα....!Ολοι γραφουμε κ λεμε την γνωμη μας.Καποιοι το παρακανουν κ τα πιστευουν αυτα που γραφουν κ αλλοι τα γραφουν για να πειραξουν κ να τσιγκλησουν τους αλλους προκειμενου να γινει χαβαλες(εγω).