Re: Turbo Vs Ατμοσφαιρα
χμ..... τι λετε μωρε? σπυρο ναι ειναι μια βαλβιδα η οποια δινει αλογα στη στιγμη σε ενα λεπτο αλλα κανεις 3 μηνες μετα να το επισκευασεις στο συνεργειο. Βαγγελη ασε εσυ μη μιλας γιατι ξεχειληζεις απο ροπη. Βασιλη βαλτο αγορακι μου ετσι απλα να με θυμηθεις. νικο αστους να λενε ρε συ. ζηλευουν την αξιοπιστια μας. φυσικα και μενα μ αρεσει το σαλιγκαρι αλλα...... αυτο το αλλα ειναι που κανει την διαφορα.
το θεμα ειναι να θες να πας μακρια. τουλαχιστον εγω. ποιος φτανει παντα πρωτος? ο λαγος η η χελωνα? η χελωνα φυσικα. δε με νοιαζει αν θα με περασει ενα τουρμπατο απλα επειδη ειναι τουρμπατο. υπαρχει λογος που εχει αλογα. ποσα α σταδιου ειναι πισω ομως? βαγγελη του νικου ειναι μια απο τις καλυτερες μετατροπες (185αλογα) και εχει αντεξει 2 χρονια. σου εχει μιλησει ο νικος ομως πως τρεμει η καρδουλα του για τις μπιελες? καθε φορα που ανοιγει τις περιμενει. 2 χρονια αυτες περιμενει και ζει με το αγχος 2 χρονια τωρα αν και ποτε θα σπασουν. ημαρτον. θα το αντεχες εσυ? εγω με τιποτα παντως. μιλησε και λιγο με το νικο.θα στα πει. φυσικα με περναει σαν ανεμος το ατιμο του νικου. αλλα ειναι πεπιεσμενο μη το ξεχναμε.
α το τουρμπατο το σενταν 101 του γιωργου το εχεις δει βαγγελη ε? 1.4 πιεση δουλευει χαλαρα. πανω απο 270 αλογα ειναι. ξερεις ποσα εχει χωσει? ε? ποσα? αλεκο???? ποσα? πανω απο 25000 ευρω. αντεχετε?