Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
|
|
|
19-06-07, 22:36
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
θα συμφωνησω οτι αμα βαλεις το σαλιγκαρι δε το βγαζεις....
ειναι σαν την πιστωτικη καρτα. ειναι να μην την βγαλεις....
ειδατε πουθενα να πω οτι δεν μ αρεσει η υπερπληρωση?
μ αρεσει να την ακουω να την βλεπω κτλ...
ΔΕΝ μ αρεσει να τραβολογω τ αμαξι μου στα συνεργεια. δεν μ αρεσει να γεμισει το μηχανοστασιο μου σωληνες και ενα σωρο παπαρια μεσα....
οσο και τελεια δουλεια να γινει θα μπαινωβγαινω συνεργεια πολυ απλα γιατι ειμαι σπαστης και δεν λυπαμαι τα σιδερα....
με το φουκαριαρικο μοτερακι που εχω βαλει για να το εχω ακομα ως εχει σημαινει ειμαι ικανοποιημενος και αυτο ειναι γουστο μου και καπελο μου....
αυτα που εχω καταφερει να κανω για τα οικονομικα μου που εχω διαθεσει ειναι μια χαρα. οικονομικα δεν μπορω να αντεξω την σηντηρηση-ζημιες και φυσικα την ξεφτιλα του σπασιματος της τουρμπινας και στην τελικη καυλωνω με την ατμοσφαιρα εκει ψηλα και αλυπητα. ετσι ειμαι ετσι σκεφτομαι και ετσι γουσταρω να ειναι το αμαξι μου που εγω μονος μου το εχω πληρωσει και το κανω οτι θελω...
νιτρο θα το εβαζα αερα... παντως
τουρμπινα θα το σκεφτομουν πολυ πολυ γιατι το 20v δυναμωνει κατα πολυ λογο στροφων και σωστου υποτιθεται φασματος λειτουργειας του κινητηρα. και αντε και μπαινει η τουρμπινα. με μια πολυ καλη δουλεια ενας 20v ξεπερναει τα 230-250 αλογα χωρις σπουδαια πραγματα.(συμφωνα με αυτα που ακουμε) ενας 4agze φτανει και παραπανω. καρινα με 20v τουρμπο εβγαλε 339.στο ιντερνετ που βλεπω τουρμπισμενα 20v κοντευουν τα 300.
τι λετε τωρα ωρε? θα το κανουμε τουρμπο να παρουμε 50-60 αλογα? δεν νομιζω. εφοσον ειναι εφικτο θα το παμε παραπανω γιατι πολυ απλα ποτε δε μας φτανει. οπτε καλυτερα ειναι να γινει μια και καλη. αναρωτιεστε ομως τι φρενα θα χρειαστουν τι δισκοπλατα θα χρειαστουν τι καταναλωση λαδιου θα χρειαστει τι οργανα και αλλα λοιπα εξοδα τα οποια σε κανουν να ξεφυγεις κατα πολυ απο τις λογικες τιμες μιας βελτιωσης? αυτα θα πρεπει να γινοντε σε δευτερο αυτοκινητο. εγω με τ αμαξι μου παω καθε μερα στη δουλεια παω απο δω παω απο κει κανω ταξιδια γενικως κανω 40000κμ το χρονο. ολα αυτα αν τα βαλεις κατω ετσι και τουρμπισω τον 20v πρωσοπικα σαν πανος καταστραφηκα κατα κρατος.
αν ειναι ενα μαμα τουρμπατο αλαζει το θεμα κατα πολυ. αλλα και εκει αν εχεις το σκατομικροβιο της βελτιωσης-φτιαξιματος μεσα απλα εμπλεξες.
και η 101 που πηρα ειναι η μονη καροτσα που μου αρεσε πολυ.και ποτε ΔΕΝ θα μπορω να εχω αυτοκινητο οσο ειναι σε ισχυ η εγγυηση του για ευνοητους λογους..
απο κει και περα ειναι θεμα γουστου. οσοι γουσταρουν τις τουρμπινες ας τις γυρνανε και να τις ευχαριστιοντε. και μεις να ευχαριστιομαστε το κρατημα-ηχο των συνεχων υψηλων στροφων...
παλι λαθος με βρισκετε?
και... βασιλη δεν την ξαναξεκινησα τωρα εγω την κουβεντα... με μπριζωσατε . χεχεχεχε
η κουβεντα ειχε ανοιχτει πριν κανα χρονο ρε... χεχεχεχε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 19-06-07 στις 22:43.
|
19-06-07, 23:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Δηλαδή θεωρείς ότι ένα απλό saxo A6 με ονομαστική ισχύ γυρω στα 160 άλογα και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ βαρος 1000κάτι κιλά, με στάνταρ μετατρόχιο, καθώς αυτό που λες μπορεί να γίνει μονο στα kitkar, ότι είναι καλύτερο (σαν καρότσα μιλάμε) από ένα Μητσο τέρμα Α?
Μπαααααα.....
Δεν παίζει....
Απλά όλα τα τουρμπάτα είναι μονο για πατημένα κομμάτια.
|
Κάτσε ρε Άκη δηλαδή θες να πεις πως τα Α/6 είναι πιο γρήγορα από τους Μίτσους ( που λες κι εσύ ) (N/4, A/8) ;
Na vs turbo (παλιό αλλά καλό, βέβαια οι N/A είναι και πολύ πιο ελαφριοί )
|
|
|
|
20-06-07, 03:04
|
|
λοιπον επιδη το ποστ ηταν ακαταλληλο θα τα ξαναπω καταλληλα αυτη τη φορα.
ποιο το κολλημα μερικων εδω μεσα με τους τουρμπατους?
αυτο το site-forum κατα την αποψη μου παντα εχει καταντησει να διαχωριζει τους ιδιοκτητες corolla. οι ατμοσφαιρικοι εχουν κανει ''πηγαδακι'' κατα των τουρμποφιλων...
αν καποιος εχει τα φραγκα για παραδειγμα 30.000 ευρω και τα ριξει σε μηχανικα σε ενα corolla τουρμπο μαγκια του...
Αν καποιος διαθετει 5.000 ευρω για να το τουρμπισει παλι μαγκια του...
αν καποιος ριχνει 1000 ευρω για 20ν καλα κανει και τα ριχνει...
Αλλα δεν μπορει να βγαινει αυτος με το μαμα 20ν να λεει στον αλλο με τα 300-400-500 αλογα οτι ''εγω ειμαι και αλλος δεν ειναι''... Μην τα ισοπεδωνουμε ολα πια. τα τουρμπατα δεν σπανε ολα ρε παιδια... το παν ειναι να ξερεις τι θες να εχεις στα ποδια σου... σταρλετ gt 1300 εκανε γενικη με ολα σφυριλατα, εβγαλε 300 αλογα ροδα με 2bar και το αμαξι εχει μεχρι σημερα 130.000 χλμ (με την πιεση που προανεφερα συνεχομενα) με οδηγιση τσαρουχι απο το πρωι μεχρι το βραδυ, κρυο ζεστη, παρατεταμενους κοφτες και αλλους τετοιους κανιβαλισμους, και το αμαξι ακομα κυκλοφορει χωρις να κανει το παραμικρο κιχ και χωρις να καιει σταγονα λαδι.(το συγκεκριμενο κυκλοφορει στον Αγ.δημητριο και ειναι γαλαζιο περλα). και μην βγειτε να μου πειτε οτι ετυχε... τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Τωρα οσοι ειστε της ατμοσφαιρας μην νομιζεται οτι με 1000 ευρω πατεντα θα ραβετε οτι κινειτε...Ηρεμηστε και λιγο... φταστε ενα ατμοσφαιρικο 20ν στα 300-400 αλογα και ελατε να με πατε στο φαναρι,στις στροφες,στα βουνα και οπου αλλου θελετε να με περασετε...(αν σας εχουν μεινει τιποτα ψιλα για βενζινη)...καλος ο 20ν χρυσος αλλα και αυτος σπαει... καλη η ατμοσφαιρα χρυση αλλα εγω σε μαμα 4zz 2 φορες εχω βγαλει τη μπιελα απ εξω και χαιρεταγε το ψυγειο... ο καθενας εχει οτι εχει και κανει την ανωριμοτητα του-τη δουλια του- τη βολτα του- τα ταξιδια του... αλλα μεχρι εκει πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος...
αυτα ειχα να πω και συνεχιζω με το θεμα των admins kai mods.
οποιος διεγραψε το ποστ μου θα μπορουσε να σβισει μονο αυτα που δεν ηταν επιτρεπτα και οχι ολο το ποστ γιατι ειχε και πραγματα που μερικοι ισως ηθελαν να γνωριζουν.
τεσπα,σαν αυτο που ειστε τελως παντων εδω μεσα θα επρεπε σε συζητησεις διαξιφισμων να εχετε ουδετερη σταση κυριοι... με αυτη τη συμπεριφορα-επιθετικοτητα προς αλλα μελη να ξερετε οτι πολλα μελη εχουν φυγει απο την παρεα σας γιατι τους απορριπτετε επιδη ειναι τουρμπατοι η πιο γρηγοροι η πιο ψαγμενοι η οτιδηποτε αλλο σας καθετε εσας στραβα... και καθε μερα διωχνετε κι αλλους. στο τελος οσοι απομεινετε πηγαιντε παιξτε μπαλα, πηγαιντε για κρεπα, και αν δειτε οτι ειστε λιγοι ανοιξτε συνεταιρικα ενα μαγαζι να φτιαχνετε ατμοσφαιρικα 20ν μοτερ ταφους γιατι με το κολλημα σας δεν υπαρχει αλλη επιλογη...
Υ.Γ. το ποστ αυτο να μην διαγραφει γιατι ειναι επιτρεπτο προς αναγνωση κυριοι... α,και αν κατι νομιζετε οτι ειναι off topic να μου το πειτε για να ανοιξω καινουριο...
Ευχαριστω για τον αχρηστο χρονο σας που διαθεσατε για την αναγνωση.
|
|
|
|
20-06-07, 03:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Φίλε driver συγκρίνεις τα ασύγκριτα! Τα μεν είναι normal αυτοκίνητα με μικροβελτιώσεις και τα δε φτιαγμένα μόνο για αγώνες πανάλαφρα με κάτι 10ποντα φαρδύτερα μετατρόχια. Δεν πιστεύω πως είναι σωστή η σύγκριση turbo-ατμοσφαιρα μέσω αυτών.
|
Δηλαδή, τα Evo group N φτιαγμένα στη Ralliart στην Ιταλία με ότι καλύτερο υπάρχει μηχανικά, γυμνά από οτιδήποτε περιττό, εσύ τα βρίσκεις "normal αυτοκίνητα με μικροβελτιώσεις"!!!!!!!!!!!! Οκ όπως νομίζεις....έχεις συνηθίσει να οδηγείς WRC μάλλον.... Από τη μία η σύγκριση με τα S1600 δε σας κάνει και από την άλλη συγκρίνουμε τους Μήτσους....με saxo Α6 για να βγει τι? Ότι τα τουρμπίσια είναι καλύτερα από τα ατμοσφαιρικά....???? Ε ναι σε αυτήν σύγκριση είναι. Αλλά η σύγκριση που έκανα εγώ είναι νομίζω πολύ πιο κοντά στην παργματικότητα. Εγώ δεν υποστηρίζω καμία από τις δύο "ομάδες". Επειδή δεν έχω κόλλημα ούτε με την ατμόσφαιρα ούτε με το τούρμπο, σαν ουδέτερος πιστεύω πως και τα δύο έχουν τα καλά τους και τα δύο στρίβουν, αλλά όπως ξαναείπα και αναφέρθηκε και από άλλους στα κλειστά κομμάτια είναι πιο "ευκολοδήγητα" τα ατμοσφαιρικά, ενώ στα πιο πατημένα το τούρμπο αποδίδει καλύτερα.
|
|
|
|
20-06-07, 09:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε (?) 3sgte γιατί κομπλάρεις τόσο? Ο τίτλος όπως επισημαίνεις σε όσα θές εσύ μόνο να τονίσεις είναι "Διαξιφισμοί" - "Turbo VS Aτμόσφαιρα". Οπερ σημαίνει ακριβώς ότι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος για "κόντρες διαλόγου". Απο εκεί και πέρα αν εσύ θέλεις να ακούς μόνο όσα σου αρέσουνε, σίγουρα είσαι σε λάθος μέρος! Ενημερωτικά, όσοι φύγανε απο το κλάμπ, είναι άτομα τα οποία κατά κύριο λόγο ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ πρόβλημα, παρόμοιο με σένα! Αν νομίζεις ότι βρίζοντας (σχετικά με το πόστ σου που σβήστηκε) κερδίζεις το δίκιο σου, μάλλον δεν τα έμαθες τα νέα... ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ! Εμείς τέτοιες πρακτικές και λογικές, δεν της επιτρέπουμε!!! Για αυτό ακριβώς έχουμε μάθει μέσα απο τέτοια τόπικ να κάνουμε μέσω της "κόντρας" και πλάκα.Αν το επίπεδό σου, δεν σου επιτρέπει να μιλάς κόσμια, λυπάμαι ειλικρεινά για εσένα!
Οπως και να έχει, εάν και εφόσον δεν σε καλύπτει το κλάμπ, κανείς δεν σε υποχρεώνει να είσαι μαζί μας.
Υ.Γ. Αλήθεια, όλα τα άτομα που θα διαβάσουνε το πόστ σου θα έχουνε χαλάσει Αχρηστο χρόνο, έτσι? Χαίρομαι που απευθύνεσαι έτσι στα μέλη μας! Τα λόγια για το επίπεδό σου είναι περιττά! Αλήθεια, αυτό το πνεύμα το απέκτησες αφού πούλησες όσα ήθελες μέσω των αγγελιών σου?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 20-06-07 στις 09:44.
|
20-06-07, 10:36
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Αλήθεια, αυτό το πνεύμα το απέκτησες αφού πούλησες όσα ήθελες μέσω των αγγελιών σου?
|
Για όσο καιρό χρειάστηκε να κάνει τη δουλειά του ο "φίλος μας" το site του corollaclub ήταν ιδανικό.Αφού κατάφερε και "άδειασε" την αποθήκη του πλέον του είμαστε περιττοί.Τελικά απ' οτι φαίνετε όποιος έχει παρωπίδες βλέπει και εισπράτει μόνο αυτά που τον συμφέρουν και οχι την πραγματικότητα.
|
|
|
|
20-06-07, 10:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte
πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος...
αυτα ειχα να πω και συνεχιζω με το θεμα των admins kai mods.
οποιος διεγραψε το ποστ μου θα μπορουσε να σβισει μονο αυτα που δεν ηταν επιτρεπτα και οχι ολο το ποστ γιατι ειχε και πραγματα που μερικοι ισως ηθελαν να γνωριζουν.
|
Καλημέρα 3sgte. 2-3 πραγματακια ήθελα να πω και εγω.
1) Εγώ σου έσβησα το ποστ σου και μάλιστα άφησα και ένα πολύ ευγενικό μήνυμα στη θέση του για να δεις και ποιος το έσβησε και για ποιο λόγο. Δεν νομίζω να κρύφτηκα ώστε να λες " όποιος διέγραψε το ποστ μου..." κτλπ
2) Κανονικά δεν θα πρέπει να βρίσκεται κάποιος μοντ ή admin από πάνω σου να σε ελέγχει και να σου αξιολογεί το κάθε ποστ ώστε να χρησιμοποιεί τον αχρηστο χρόνο του διαχωρίζοντας ποιες φρασεις σου ειναι καλες, ποιες κακές και ποιες θέλουν αλλαγή. Το θέμα είναι να αξιολογείς εσύ το καθε ποστ σου πριν το ανεβάσεις, να συγκρατείσαι λιγάκι και να εκφράζεσαι κόσμια χωρίς να προσβάλεις τον άλλον. Άλλωστε, επειδή βλέπω πως έχεις ευχέρεια λόγου, είμαι σίγουρος πως μπορείς να γίνεις αρκετά καυστικός και να περάσεις τα μυνηματά σου σε αυτούς που θέλεις χωρίς να επιστρατευσεις τη χρήση βρισιών και κακοχαρακτηρισμών κτλπ. Εγώ στο έσβησα όλο γιατί πιστευω πως ένα ποστ που τελειώνει με τη φράση " Άκρως εχθρικά" δεν έχει τίποτα καλό να προσφέρει σε κάποιον που θα ήθελε να γνωρίζει...
3)Χαίρομαι πάρα πολύ που χρησιμοποίησες τη φράση " πρεπει να υπάρχει και λίγος σεβασμός" γιατί στο ποστ που σου έσβησα δεν υπήρχε ούτε καν λίγος προς τα υπόλοιπα μέλη. Ξέρουμε όλοι και κατανοούμε το πάθος (αφού ειναι κοινό και το μοιραζόμαστε) που έχουμε για τα μοτέρ μας και ειναι λογικό πολλές φορές να υπάρχουν παρεκτροπές σε λεγόμενα μεταξύ μελών. Πάντα όμως θα είναι (και θα πρέπει να είναι) "κόσμιες" παρεκτροπές (οξύμωρο σχήμα ε?) ωστε 1)και να υποστηρίζονται οι απόψεις μας, 2)και να μην προσβάλουμε κανενα αλλά σίγουρα 3)και να προκαλέσουμε υγειείς αντιδράσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα μέσω διαλόγου και επιχειρημάτων.
Νομίζω πως σου φερθήκαμε πάρα πολύ κόσμια σε σχέση με το πως φέρθηκες εσυ και δεν θα έπρεπε να είχες στην προκειμένη περίπτωση ούτε μισό παράπονο. Σε άλλα κλαμπ με αυτη τη συμπεριφορά δεν θα χρειαζόταν να φύγεις από μόνος σου, αλλά θα είχανε προλάβει να σε διώξουνε.
|
|
|
|
20-06-07, 11:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Κύριε 3SGTE δεν κατάφερα να διαβάσω τα προηγούμενα μηνύματα των παιδιών από τα νευρα μου αυτή τη στιγμή.
Άκουσε να δεις κάτι.
Σου είπε κανείς ότι επειδή κάποιος είναι admin ή mod δεν είναι άνθρωπος?
Δεν έχει κολλήματα και δεν θα κοντραριστεί με κάποιον?
Άκουσε να δεις, εδώ είναι μια παρέα, και αν εγώ βρίζω από το πρωι μέχρι το Βράδυ τον Westgate δεν σημαίνει ότι όταν βρεθούμε δεν θα τα σπάσουμε παρέα για να γουστάρουμε.
Τέλος, θα ήθελα να σου πω ένα τελευταίο.
Εγώ προσωπικά σαν Αχιλλέας σε θεωρώ άτομο που δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σου.
Όχι γιατί γουστάρεις τα τούρμπο ή οτιδηποτε άλλο, αλλά γιατί δεν έχεις κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζεις άχρηστο τον χρόνο των άλλων.
Δουλευουμε παλικάρι μου.
Δουλευουμε για να μπορούμε να ζούμε, να φτιάχνουμε τα αμάξια μας και να κοιμόμαστε ήσυχοι το βράδυ.
Φϊλε μου Bill, σε κλειστά κομμάτια, ναι κάποια καλά Α6 είναι συνατότερα από Mitsubishi evo < 9.
Το έχω δει επανελλημένως με τα μάτια μου.
Όπως έχω δει άπειρες φορές να αλλάζουν τελευταία στιγμή ειδικές γιατί δεν βολευουν αυτά τα αμάξια και γιατι στον προηγούμενο αγώνα έφαγαν ξύλο.
Βασίλη, απλά για να το ξέρεις η Ν4 και γενικά η Ν έχει καταργηθεί πλέον.
Υπάρχει αλλά είναι άτυπη.
Οπότε όλα πάνε στην Α8 - Ε12.
Αυτό βέβαια είναι άλλη συζήτηση και απλά το αναφέρω.
Τέλως θα ήθελα να αναφέρω την χτεσινοβράδυνη βόλτα με ένα EVO9 480 ίππων.
Τρελή δύναμη, τρελά χορευτικά, αλλά μέχρι εκεί έτσι...
Με σταμπωτά και δεν το έβαζες κάτω. Ο άρχοντας της μπάντας ναι!
Αλλά χωρίς turbo lag και ηλεκτρονικά τρώει ξύλο σε κομμάτια που δεν μπορεί να πάει πάνω από 160-170 χλμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 20-06-07 στις 11:38.
|
20-06-07, 11:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Άκουσε να δεις, εδώ είναι μια παρέα, και αν εγώ βρίζω από το πρωι μέχρι το Βράδυ τον Westgate
|
Με βρηκες μικρο ρε πουτη και μου τα χωνεις!!
Υ.Γ.
Γιαννη και Νικο το θεμα αγγελια μην το επαναλαμβανετε διοτι(ειναι γυφτια καταρχας αλλα δεν θελω να σας το πω ετσι)εφοσον καποιος ειναι μελος εχει το δικαιωμα και να πουλησει και να αγορασει και πει οτιδηποτε.
τωρα και αν θελετε να ρωτησε τε οτιδηποτε απλα πειτε το και για την ιστορια τιποτα δεν εχει αγορασθει απο οσο ξρω απο μελη του κλαμπ αυτο ειναι κατι ασχετο ομως..
|
|
20-06-07, 11:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jethro tull
Ολα ειναι θεμα μηχανολογιας φιλε μου.
Υπαρχει καποιος που εχει παει αθηνα-θεσ/κη με το γκαζι κολλημενο στο πατωμα χωρις να εχει πει το πατερ υμων πρωτα?
Μονο τις θερμοκρασιες να σκεφτεις φτανει.
Και οσον αφορα τα χρηματα μπορει να μην το εβαλες το χερι βαθια στην τσεπη αλλα το εβαλες.
Ο ατμοσφαιρικος θα το βαλει μονο για να βαλει βενζινη και οχι για να φτιαξει προβληματα.
|
Κοιτα αν σκεφτεις οτι τα συνεργεια ειναι γεματα απο αυτοκινητα που υποτιθετε τα ατμοσφαιρικα δεν χαλαν ολα αυτα που ειναι μεσα ειναι τουρμπατα?Δεν νομιζω...
Οταν κατι ειναι μανισιο οπως το παιρνεις απο το εργοστασιο δεν παθαινει τιποτα οταν αρχιζεις και βαζεις χερι χαλαει...
Εξηγησε μου τοτε αφου τα ατμοσφαιρικα βαζουν το χερι μονο για βενζινη γιατι τα συνεργεια ειναι γεματα...
Εμενα οτι και να μου πεις δεν θα με πεισεις γιατι στο συνεργειο που παω βλεπω και σπασμενα 20ν,βλεπω και σπασμενα τουρμπατα..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,21705389 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|