Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
14-06-07, 22:44
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
τη θολομπαρα μου τη χαρισαν. αν την αγορασεις απο καποιον μαντρα την πουλανε 50 Ευρω.ειναι απο g6 και μπαινει χωρις καμια απολυτως μετατροπη. το μονο που θελει ειναι να κανεις τις τρυπες στον καθρεφτη της καροτσας σου για να μπουν και οι υπολοιπες 2 βιδες που εχει απο μαμα του. εκει μπαινει παξιμαδι περτσινι. παξιμαδι δλδ το οποιο μολις το σφιξεις με μια βιδα εκτονωνεται και δεν ξαναβγαινει. μην ανησυχεις. τα κεντρα για το τρυπημα τα εχει ετοιμα η καροτσα η 101. επειδη το πατωμα 101 111 ειναι ιδιο
το short shifter το εφτιαξα μονος μου. κοιτα δεν ειναι πιο σφιχτο ιδιο ειναι. απλα εχει μικρυνει περιπου 20% η διαδρομη!!!
15-06-07, 01:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μια χαρα τιμουλα ειναι για την μπαρα. Τον λεβιε καπου τοσο (20-25%) θελω να το κοντυνω πιο πολυ ειναι υπερβολικο πιστευω. Σε ρωταω αν εγινε πιπο σκληρο γιατι στο swift που εβαλε ο αδελφος μου σκληρυνε αρκετα. Απο μοτερ εχεις το 20βαλβιδο? Εγω για την ωρα εχω το 1.3.
|
15-06-07, 17:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
που ήταν κριμένη αυτή η σελίδα? τώρα το είδα. Κι εγώ κόντυνα τον λεβιέ έτσι περίπου 8 μήνες πριν, κι όταν το έγραψα εδώ μέσα μου είπαν ότι το έκανες εσύ πρώτα, αλλά δεν έβρισκα τη σελίδα.
εγώ κόντυνα τη διαδρομή κι από αλλού. σήκωσα όλο το λεβιέ με ροδέλες περίπου 1 πόντο από τη βάση κι έκοψα το μήκος από πάνω.
|
15-06-07, 21:46
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αυτο ελειπε ρε να το ειχες κανει πρωτα εσυ....
αλλα καλη και η σκεψη μου με τις ροδελες. ειδες αρκετη διαφορα? ροδελες πλαστικες προτεινει και η TRD.
16-06-07, 13:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αυτο ελειπε ρε να το ειχες κανει πρωτα εσυ....
αλλα καλη και η σκεψη μου με τις ροδελες. ειδες αρκετη διαφορα? ροδελες πλαστικες προτεινει και η TRD.
|
πρόλαβες και το σκέφτηκες κι αυτό?
μεταλλικές ροδελες εβαλα! γιατί να βάλω πλαστικές?
|
31-10-07, 16:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
λοιπον εβαλα σε σχεδιο να νικελωσω το μοτερακι μου λοιπον παλιοτερα ειχα δει εναν 4α μιας carinas νικελομενο γιαλισμενο και το αποτελεσμα τελειο και σκεφτικα να το εφαρμωσω στον 4ε αυτο που χρειαζομαι ειναι 2 γιαλοχαρτα και μια αληφη νικελοματος και γιαλισματος το ιαλοχαροτο μου ειπαν πρεπει να βαλο ενα 10 και ενα 9αρι οταν το ξεκινισο θα το ανεβασο να δειτε αποτελεσματα............. για οσους τουσ φανει περιεργο η εποδινο δεν υπαρχει κανενα προβλημα δεν θελει δηναμη δεν εχεισ προβλημα με θερμοκρασιεσ τιποτα το προβλημα ειναι μεγαλητερο αν πεσει μπογια!.....με τα λεγομενα τους........πιστευω
|
31-10-07, 16:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καλό κουράγιο Άλεξ και καλά αποτελέσματα.
Οταν λες πως θα νικελωσεις το μοτερακι... μηπως εννοείς μονο το καπακι?
|
31-10-07, 17:06
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλό κουράγιο Άλεξ και καλά αποτελέσματα.
Οταν λες πως θα νικελωσεις το μοτερακι... μηπως εννοείς μονο το καπακι?
|
Λογικά όχι μόνο το καπάκι αλλά οτι μπορεί να φάει νικέλωμα όπως σωλήνες και τέτοια.
31-10-07, 17:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όπως και να εχει, περιμενουμε φωτος με το γυαλιστερό αποτέλεσμα!
|
31-10-07, 18:04
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
αγ.αναργυροι
|
|
καλησπερα πεδες ειμαι ετοιμος να κουμποσω ενα 20v black top στο μορο μου αε101 θα τσουλαει καθολου η θα απογοητευθω
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16883206 seconds (82,39% PHP - 17,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|