Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
14-01-08, 14:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τα όργανα θυμίζουν μηχανής! αλλα ποιά, δεν θυμάμαι. εφάρμοσαν πολύ ωραία πάντως. Οι δανοι αφαιρούν απο τα ντοσιέ (κλασέρ) το νίκελ που έχουν στην περίμετρο τους και μας τα πουλάν για αξεσουαρ 101
|
14-01-08, 15:17
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
Οι δανοι αφαιρούν απο τα ντοσιέ (κλασέρ) το νίκελ που έχουν στην περίμετρο τους και μας τα πουλάν για αξεσουαρ 101
|
Χαχα! Καλο! Παντως το αποτελεσμα ειναι φανταστικο! Σκεφτομαι να το κανω κι εγω το "ντυσιμο" του κοντερ με αυτοκολλητο!
Το κακο ειναι οτι δεν ηερω που να βρω τοσο καλης ποιοτητας αυτοκολλητο...καμια προταση???
05-05-08, 19:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
τα πέταξα! έβαλα τροχαλία αλουμινίου στο δυναμό και στην αντλία νερού. πέταξα τις βαριές. είναι και 10% μεγαλύτερες ώστε να γυρίζουν πιο αργά. στο δυναμό η διαφορά βάρους είναι 100γραμμαρια ενώ στην αντλία νερού είναι αμελητέα. Επίσης κατήργησα την τροχαλία που τεντώνει τον ιμάντα . δεν υπήρχε λόγος να γυρίζει. απλώς είναι δυσκολότερη η διαδικασία να τεντώσει ο ιμάντας.
φυσικά και δεν έχει αισθητή διαφορά στα γκάζια αλλα δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασία ούτε ρευμα.
|
|
μαυρα μυαλά |
|
05-05-08, 19:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
μαυρα μυαλά
Επιτέλους έβαλα τον εγκέφαλο από g6 4age. Χρησιμοποίησα πλεξούδα από αυτόματο ασημοκάπακο. την ξήλωσα τελείως από τον αυτόματο κινητήρα που έχω, και αφαίρεσα τις άσχετες γραμμές. τα ξαναδεμάτησα επάνω στον εφεδρικό κινητήρα στο υπόγειο. Στα βύσματα του εγκέφαλου στάθηκα πολύ τυχερός και αυτό που ανακάλυψα είναι ότι δεν χρειάζεται να κοπόυν τα καλώδια και να συνδεσμολογιθούν σύμφωνα με τον μαύρο εγκέφαλο. Η πλεξούδα δηλαδή από ασημοκάπακο αυτόματο είναι plug and play στο μαυροκάπακο εγκέφαλο. αισθητήρα θερμοκρασίας αέρα και μαπ έβαλα από το 4afe που είχα όπως και αισθητήρα λ. Σε αυτά τα 3 είχα λίγο κόψε ράψε αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Ο map υποπίεση παίρνει από τη γραμμή που τρέχει πάνω από τις πεταλούδες εκεί που συνδέεται η βαλβίδα για το ac υδραυλικό τιμόνι κλπ. Δουλεύει πολύ καλά χάθηκαν κάτι σκορτσαρίματα που μου έκανε μερικές φορές και πολλά άλλα. Στο δυναμόμετρο δεν έδειξε κάτι αλλά στο δρόμο φαίνεται καλύτερο. Επίσης έχω ένα πουσάρισα κάπου στις 3600 πολύ καλό. πάρτε μερικές φωτογραφίες για την ώρα.
|
05-05-08, 20:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr
τα πέταξα! έβαλα τροχαλία αλουμινίου στο δυναμό και στην αντλία νερού. πέταξα τις βαριές. είναι και 10% μεγαλύτερες ώστε να γυρίζουν πιο αργά. στο δυναμό η διαφορά βάρους είναι 100γραμμαρια ενώ στην αντλία νερού είναι αμελητέα. Επίσης κατήργησα την τροχαλία που τεντώνει τον ιμάντα . δεν υπήρχε λόγος να γυρίζει. απλώς είναι δυσκολότερη η διαδικασία να τεντώσει ο ιμάντας.
φυσικά και δεν έχει αισθητή διαφορά στα γκάζια αλλα δεν έχω πρόβλημα με θερμοκρασία ούτε ρευμα.
|
αυτα τα φορας σε 20v?αν ναι ποσο τα πηρες και απο που?
|
|
05-05-08, 20:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
επιτελους η canon ΙΑΠΩΝΙΑΣ παρακαλω αντικατεστησε εξ ολοκληρου την φωτογραφικη που ειχα παει για επισκευη στην intersys στο μοσχατο...
η μηχανη μου ειχε χαλασει και την πηγα να την φτιαξουν. μετα απο 20 μερες τους πηρα τηλ. μου ειπαν την εχουμε στειλει ιαπωνια επειδη ειχε εφ ορου ζωης εγγυηση.... ουτε χαρτια ειχα ουτε τπτ. την ειχα βρει στη ροδο ηταν made in japan.
μου εστειλαν μια αλλη canon made in japan 5.0 mpixel ολοκαινουργια στο κουτι της καρακομπλε. ειναι και ο λογος που τωρα πλεον θα μπορω να βαζω φωτο.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΩΣ.... ΙΑΠΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ
στο θεμα μας.
παρελαβα επιτελους τα νικελενια δαχτυλιδια για τα καντραν απο την δανια. αν και ακριβουτσικα το αποτελεσμα μ αρεσε πολυ και ειπα να το μοιραστω εδω....
|
ρε συ πανο το 9 στο στροφομετρο το ζωγραφισες εσυ?
05-05-08, 20:33
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
ρε συ πανο το 9 στο στροφομετρο το ζωγραφισες εσυ?
|
το κομπιουτερ χρηστο.
το 9 το εβαλα γιατι καποια στιγμη ο σκοπος μου ειναι να περασω τις 9200
05-05-08, 21:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
απο το ebay
|
05-05-08, 22:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
το κομπιουτερ χρηστο.
|
Το μονο που σε προδιδει ειναι οτι το κοκκινο ξεκιναει απο τις 6500 στροφες. Ωστοσο πολυ καλο το αποτελεσμα.
|
05-05-08, 23:44
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
το κομπιουτερ χρηστο.
|
ΠΟΛΥ καλο παντως οπως και τα νικελακια!!!!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20219111 seconds (83,97% PHP - 16,03% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|