Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από chris 20v
ερωτηση κρισεως!!!!!!!!!! απο αναρτιση τι να βαλω γιατι ακουω πολα και κατι τιμεσ?
|
καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου... απλα να ξερεις οτι ολες μα ολες σου οι αποριες λυνοντε βασικα σε συναντησεις γιατι εκει ακους ποικιλες ιδεες και μαλιστα ζωντανα!!! και με ηχο
ειμαι και εδω και στις συναντησεις και παντα βοηθαω οσο πιο πολυ κοσμο μπορω σε οσα ξερω φυσικα. σε οσα ξερω επιμενω. σε οσα δεν ξερω κανω την παπια
απο κει και περα το μαυροκαπακο που θα βαλεις ειναι για μενα η καλυτερη περιπτωση τιμης και αποδοσης.... πολυ βασικο ειναι να βρεις καθαρο κινητηρα και να σιγουρευτεις οτι ΔΕΝ εχει κολλημενα ελατηρια λαδιου γιατι ειχαν ακουστει 2-3 κρουσματα με τετοια περιπτωση που αενφερα. και εκανα γενικη επισκευη. εκτος αν θες να εχεις το κεφαλακι σου υσηχο και το κανεις μια γενικη πριν το βαλεις πανω και καθαρισες για πολλα πολλα χρονια...
οσο για την αναρτηση εξαρταται παντα τι θες να κανεις. τι κουβαλας με τ αμαξι και πως θες να ναι. και φυσικα το ποσο που διαθετεις...
το λεω αυτο γιατι πλεον οι coilover αναρτησεις εχουν λιγο πιο ακριβα απο τις συμβατικες. ενω πριν ενα δυο χρονια οι τιμες τους ηταν απλησιαστες...
γνωμη μου ειναι να ψαχτεις καλα και να μην κανεις βιαστικες κινησεις. ολοι εδω μεσα εχουμε βαλει αρκετα πραγματακι λιγο απ ολα ο καθενας. οποτε σιγουρα καποια στιγμη θα διαφωτιστεις και θα εχεις πληρως τις επιλογες σου...
ελπιζω να βοηθησα!!!