Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
16-07-07, 16:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar
Δηλαδή 5 λίτρα/100 km? Aισιόδοξο μου φαίνεται εκτός κι αν δεν το αγριεύεις καθόλου...
|
Πλακα κανω για τα 20χλμ/λιτρο. Απλα το ανεφερα επειδη η 5η στα 120χλμ/ωρα μου βγαζει 3100 στροφες αντι 4000 που εβγαζε πριν.
Δεν φοραει τα μαμα ζαντολαστιχα. Φοραει 195/50/15. Μου φαινεται η Peugeot, αυτες τις διαστασεις δινει σαν εναλλακτικη λυση στις 15αρες ζαντες. Δεν θα μετρηθω με αυτο γιατι πρωτον θα αργησει να πιασει τα 160 και δευτερον ειναι κοπελα-οδηγος. Θα το κοιταξω να το κανω με LEON ή C4 1600αρια, μαμα και τα δυο.
Σαββα απο συμπιεση πως παω???? 180 οι τρεις θαλαμοι και 170-175 ο τεταρτος.
|
17-07-07, 04:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
μπομπα, για μπλε ρε τολη.
17-07-07, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Σαββα εγω απο συμπιεση πως παω?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
17-07-07, 19:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
225-235 σε ολους τους κυλινδρους παλιο$#$#%$#$@$324!..**(&*^
18-07-07, 11:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Τόλη κάτι μου λέει ότι σου πάσαραν κιβώτιο από απλό 4Α...
Από συμπίεση καλά είσαι.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κορωνοπήνιο από το παλιο κιβώτιο σου στο καινούργιο.
Θα μου πεις τώρα ποιος το ξανανοίγει???
Αυτοί....
Πήγαινε και πες τους, ρε Αλήτες, τι σασμάν μου βάλατε, αυτό είναι από Carina.
|
|
|
|
19-07-07, 00:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
-Το σασμαν του 4ΑFE ταιριαζει απολυτα στον 4ΑGE? Το να εκαναν πατεντες στο συνεργειο, δεν το νομιζω γιατι μου εδωσαν το σασμαν που ειχα.
-Ας υποθεσουμε οτι το σασμαν ηταν μετατροπη απο την μαντρα, και το εσωτερικο του ειναι απο 4ΑFE, το μοτερ μου το κανει τοσο μακρυ γιατι ειναι πολυστροφο ή και ετσι ειναι και στην carina (3η 170χλμ/ωρα)? (αληθεια γιατι carina και οχι ΕΕ101 ή ΕΕ111?)
-Στο θεμα με την συμπιεση μου θυμιζετε τους μαστορους, "μπομπα, για μπλε", "καλα εισαι" και ο μαστορας μου, μου ειπε "μια χαρα ειναι" αλλα οταν ρωτω ποσο ειναι το κανονικο κανεις δεν μου απαντα!!! ((χαχαχα)).
-Ακη, δεν θα ασχοληθω μαζι τους γιατι απο τωρα ξερω την απαντηση τους "δεν φτανει που βρηκαμε σασμαν για το μοτερ σου, θες και τα ρεστα τωρα". Δεν εχω χρονο να ασχοληθω καθως πρεπει με το αυτοκινητο ωστε για καποια πραγματα να το πηγαινω καπου αλλου.
-Δεν με χαλαει που ειναι μακρυ (εκτος αν προκαλει ζημια στο μοτερ, που δεν το νομιζω). Ειναι οτι πρεπει για την εθνικη αλλα στους αναφορικους δρομους θα πρεπει να ειμαι μια κατω αποτι πριν.
-Εβγαλα το κασετοφωνο και εβαλα ραδιοcd το Pioneer DEH-P 5900 MP
Ευχαριστω....
|
19-07-07, 11:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Απλά για να ξέρεις, τα δυο σασμάν ή και από ΑΕ101 ή από ΑΕ92 είναι πανομοιότυπα εξωτερικά με αυτά που φοράει το 4AGE.
Nαι το μοτέρ σου το κάνει, γιατί άλλο να σβουρίζει στις 6000 και άλλο στις 7600..
|
|
|
|
28-07-07, 13:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Εξακολουθω να εχω προβληματα με το σασμαν. Απο την μια μπαινουν ανετα, μαλακα οι ταχυτητες και απο την αλλη σε ασχετες φασεις -ειτε κανοντας 5χλμ ειτε 20χλμ- αναγκαζομαι και τις βαζω καρφωτες. Επισης, παλι σε ασχετες φασεις, ακουγεται ας πουμε ενα γδαρσιμο γραναζιων που για να φυγει πρεπει να πατησω γκαζι. Αυτο μου συνεβη στην 4η και 5η αν και μου φαινεται οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να συμβανει μονο σε αυτες τις ταχυτητες. Το μονο που εχω σταμπαρει ειναι οτι οταν ειμαι στο ρελαντι κανει καποιον ελαφρυ ηχο (ισως μεταλλικο, τραχυ) που οταν πατησω απλα τον συμπλεκτη, σταματαει αλλα οταν τον αφησω και πλαλι ξεκινα.
Μου φαινεται θα ξαναβαλω το προηγουμενο σασμαν και ας δεν παιζει η 5η (αν και πιστευω με το δισκο πλατο που εχω βαλει μπορει να σταματησει το πεταγμα της 5ης). Και τωρα που εχω αυτο το σασμαν και παλι ουσιαστικα η 5η δεν παιζει γιατι το αυτοκινητο σερνεται.
Κατι ασχετο αλλα σχετικο με τα παραπανω που μου συμβαινουν στο αυτοκινητο. Σκεπτομαι σοβαρα να προβω στην αγορα του ενος AYGO.
Το Corolla μου ολο μου ζηταει και οσα χλμ κανω ολο και περισσοτερα θα ζηταει. Ετσι, το κραταω και αγοραζω ενα αλλο μικρο σχετικα φθηνο για τις καθημερινες μου μετακινησεις. Ασε που το corolla δεν εχει a/c και καθε φορα που μπαινω στο αυτοκινητο κανω σαουνα (εχω αδυνατισει).
Επιλεγω το Aygo:
-Κολλημενος με την ΤΟΥΟΤΑ.
-Το πιο φθηνο της ΤΟΥΟΤΑ.
-Ο αντιπροσωπος ειναι γνωστο και φιλικο προσωπο.
-Ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο ειτε αισθητικα ειτε μηχανικα δεν μπορει να φτιαχτει.
-Καινουργιο, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Τι λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 28-07-07 στις 13:28.
|
28-07-07, 17:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τολη εγω παντως θα επελεγα το Yaris με 1000!
Δεν ειναι πολυ ακριβωτερο και οπως και να το κανεις ειναι πολυ πιο αυτοκινητο σε σχεση με το μικρο μας κουβαδακι.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
04-08-07, 16:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Το νεο αποκτημα μου, το μανιταρι της HKS, Super Mega Flow Reloaded
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Project E11 |
johngeo |
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ |
13 |
06-05-22 03:05 |
3S PROJECT |
giannis gt |
OFF TOPIC |
9 |
08-04-12 14:01 |
νεο project |
NIKOSX |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
26 |
08-11-09 18:20 |
Νεο Project |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
209 |
13-06-07 01:55 |
Page generated in 0,17600489 seconds (81,54% PHP - 18,46% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|