Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
Εκανα μια ακομη ερευνα(τηλεφωνικη) και βρηκα απο γνωστο καταστημα Αθηνων EBC εμπροσθιες χαρακτες και απλες πισω, συνολο 240 ευρω περιπου(!). Ρωτησα και για τακακια και μου ειπαν 65(!!!) ευρω μπροστα και 55(!!!) πισω της ιδιας εταιρειας.
Κυρ, αν δεν σου κανει κοπος ριξε μια ματια.
Αρη, το προβλημα μου ειναι οτι μενω Κορινθο και παρολο που ειναι κοντα η Αθηνα, δεν εχω χρονο να ψαξω να βρω ή να παω συστημενος σε καποιον μηχανικο και να μου κανει την μετατροπη. Ισως οταν αποφασισω να κανω μετατροπη στην μηχανη με καποια 20v ή με 4ΑGΖΕ να αλλαξω και τα φρενα. Παντως σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.
-Αν και θα με "βρισετε", τελικα εβαλα τα ΕBC δισκοπλακες και τακακια, μπροστα-πισω. Μου ρθε ολιγον τι ακριβα αλλα επρεπε να αλλαξω επειγοντως φρενα.
- Μου ειπε ο μηχανικος να τα στρωσω για 1.000 χιλιομετρα. Δεν ειναι καπως πολλα?
- Εστρωσα και τα ελαστικα(500 χιλιομετρα). Η διαφορα μεταξυ των 185/60/14 και των 195/50/15 φαινεται στις στροφες. Τα δευτερα εχουν καλυτερα κρατηματα στις στροφες. Επισης με τα δευτερα η δυναμη της μηχανης περνα στην ασφαλτο λογω μεγαλυτερης επιφανειας τριβης.
Αν και δεν ειναι πρωτη φορα που τελικιαζω την corolla μου αλλα ειναι πρωτη φορα που βγαζω φωτο το κοντερ στο τερμα.
Ωστοσο μου φαινεται οτι η μηχανη φθανει σιγα σιγα στο τελος της ή θελει μια "αναβαθμιση" οπως στο δισκο-πλατω. Εχω την αισθηση οτι το μοτερ ναι μεν στροφαρει αλλα δεν περναει η δυναμη στους τροχους. Πως μπορει καποιος να δει αν χρειαζεται το αυτοκινητο δισκο-πλατω? Εχω κανει καποιες εμπειρικες μεθοδους που διαβασα στο φορουμ και τα αποτελεσματα βγηκαν θετικα. Ενας μηχανικος μπορει να το καταλαβει, μονο αν βγαλει τον δισκο?
Και κατι αλλο. Τα 195/50/15 που πλεον φοραει το τουτου κανουν την διαφορα στο στησιμο του αυτοκινητου στο δρομο.
Παραθετω 2 φωτο απο τις δισκοπλακες που τοποθετησα και ενα ZIP το οποιο περιεχει 2 ηχους της μηχανης οπου ο πρωτος ειναι με το φιλτροκουτι και ο αλλος ειναι με την K&N φιλτροχοανη.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Τζαμι το εργαλειο που το ειδα απο κοντα και ωραιο το βαψιμο που σου εκανε!
Βαλε και καμια φωτο απο το μηχανοστασιο με τα TRD καλωδια!
Τολη παντως νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις επειγωντως ντιστριμπιτερ!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων