Πρεπει να ειμαι πολυ καντεμης!!!
Πριν 2 εβδομαδες ειχα ανεβει Αθηνα για το μανιταρι, το βαζω, παω σε μια τραπεζα να βγαλω λεφτα, παω να κανω μια οπισθογωνια, κοιταω πισω και ισα ισα που προλαβα να ξεκινησω ΜΠΑΜ!!!, ακουμπαω εναν πισω, και σπαω το φλας και πηρε λιγο ο προφυλακτηρας. Το εφτιαξα.
Μετα απο μια εβδομαδα αναμονη για το νεο σαμαν -και ισως το σωστο και χωρις κοστος- σημερα το πηρα. Του καναμε δοκιμη με τον μηχανικο -αυτος οδηγουσε, σαν μουρλος- ολα καλα. Ειχε παει 4 η ωρα. Το παιρνω για να το κανω και γω μια δοκιμη. Το παω Κορινθο-Ισθμο στην ΝΕΟ. Τα αποτελεσματα ηταν:
1η = 60χλμ/ωρα
2η = 110χλμ/ωρα
3η = 155-160χλμ/ωρα
4η = 180+χλμ/ωρα το σταματησα στις 7000στροφες γιατι εφθανα στην εξοδο για Ισθμο.
5η - 120χλμ/ωρα μου εβγαζε 3600στροφες.
Το γελιο ειναι οτι οταν παταω το γκαζι εχοντας 5η, ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ο μοχλος των ταχυτητων!!! Κατι που εκανε το αρχικο σασμαν.Αλλα δεν κουνιεται οπως κουνιοταν στο πρωτο σαμσαν.
Φαινομενικα παλι μακρυ ειναι αλλα τραβαει αρκετα. Αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω και αλλο γιατι βγαινοντας στην εξοδο για Ισθμο, ακουω ΒΟΥΥΥΥΥΥουυυυυυυ. ΕΣΒΗΣΕ!!!! Υποψιαζομαι τρομπα βενζινης. Εχω αλλαξει 2 φορες. Φωναξα γερανο και παλι πισω στο συνεργειο αλλα τα μαστορια ειχαν φυγει. Θα δειξει αυριο η αυτοψια.
|