Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες.... |
|
06-08-05, 00:44
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Λιπαντικά, Λάδια, Βαλβολίνες....
[quote="toyota mania";p="21915"]
Παράθεση:
βγαζει λιγοτερα καυσαερια και απο σβηστο και δουλευει ρολοι.Μακαρι να βρεθουμε καποτε να δει και εσυ,αλλα και οι αλλοι πως δουλευει το εργαλειο μου.
|
Ηρακλη τα καυσαερια δεν εχουν καμια σχεση με το μοτερ κοτε που ριχνεις στα λαδακια σου. Το οτι δεν βγαζει καυσαερια σημαινει οτι κανει πολυ καλη καυση και οτι ολα τα ηλεκτρικα (αισθητηρας αερος, ποτενσιομετρο πεταλουδας γκαζιου, αισθητηρας λαμδα κλπ) δουλευουν ρολοι. Το οτι δεν καιει λαδι μετα απο 130000χλμ, ειναι και αυτο απολυτος φυσιολογικο για γιαπωνεζικο κινητηρα, μην νομιζεις οτι ο δικος σου ειναι εξαιρεση. Εξαλλου τα περισσοτερα απο τα νορμαλ συντηρημενα μοτερ που καινε λαδια, δεν τα καινε απο την μερια του κυλινδρου αλλα τα κατεβαζουν συνηθωςι απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων.
Εσυ ξερεις οτι το μοτερ σου ειναι υγιεστατο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι η υγεια του αφειλεται στο μοτορ κοτε, ισως αν δεν εβαζες αυτο να ηταν το ιδιο υγιες. Στην οικογενεια μας εχουμε 5 τουοτα, και δεν μετραω ποσα ακομη τουοτα εχουν οι φιλοι και οι γνωστοι μου, ολα ειναι υγιεστατα και χωρις μοτορ κοτε.
|
|
|
06-08-05, 02:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δημητρη,οπως η Toyota βγαζει καλυτερα και ποιο ποιοτηκα μοτερ απο καποιες αλλες εταιριες,ετσι και ολες οι εταιριες λαδιων δεν βγαζουν την ιδια ποιοτητα λαδιων.
Παράθεση:
Το οτι δεν καιει λαδι μετα απο 130000χλμ, ειναι και αυτο απολυτος φυσιολογικο για γιαπωνεζικο κινητηρα, μην νομιζεις οτι ο δικος σου ειναι εξαιρεση.
|
Και ομως εχω δει μοτερ TOYOTA να καιει λαδια απο τα 130.000.Ειναι παραξενο ενα λαδι να κανει καλυτερη δουλεια απο καποιο αλλο και να κραταει σε καλυτερη κατασταση ενα μοτερ.Εξαλλου ενα λιπαντικο, απο το να κραταει ενα κινητηρα απο το να μην κολησει, μεχρι να προσφερει πραγματικα προστασια υπαρχει τεραστια διαφορα.Εαν ξεφευγει εστω και απειροελαχιστη ποσοτητα λαδιων,εχεις αυξημενα καυσαερια και ενα καλο λιπαντικο αυτο προσφερει καλη προστασια και οσο το δυνατο μικροτερες φθορες στο μοτερ.
Παράθεση:
Εσυ ξερεις οτι το μοτερ σου ειναι υγιεστατο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι η υγεια του αφειλεται στο μοτορ κοτε, ισως αν δεν εβαζες αυτο να ηταν το ιδιο υγιες.
|
Θα σου δωσω κατι λαδια απο το LIDL με 3 ευρω το κιλο θα τα βαλεις.Μπορει να ειναι και σπορελαιο.Ισα-ισα για να γυρναει ο στροφαλος και να μην κολαει το μοτερ.
06-08-05, 13:09
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
|
|
Πάντως οι προδιαγραφές τους Ηρακλή είναι μια χαρά και σε προκαλώ να τις συγκρίνεις με αυτές των μότορ κοτέ. Εκτός "αντιτριβικής" προστασίας νομίζω ότι του Lidl είναι το ίδιο καλά σε επίπεδο αναγραφομενων προδιαγραφών με τα δικά σου. Για όποιον το έχει απορία εγώ βάζω τα ΒΡ 5000 που τα θεωρώ αξιοπρεπή και τα αγοράζω και πολύ φθηνά.
|
|
|
06-08-05, 15:09
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε παιδια χαλαρωστε ουτε ποσοστα να εισπρατατε απο αυτα που εχετε πει μεχρι στιγμης για τα λαδια και τα βελτιωτικα που υπαρχουν στην αγορα δε θα το υποστηριζατε ετσι.Ενταξει ο καθενας εχει τη γνωμη και τη γνωση για αυτο που λεει.Δεν πιστευω ομως οτι πρεπει να βγουν και μαχαιρια για αυτο που υποστηριζει.Ηρεμηστε, αλλωστε ειμαστε μια παρεα - πιστευω - που ανταλλασει και οχι να επιβαλει γνωμες.Η καθε κουβεντα-προταση ειναι σεβαστη.
|
|
|
06-08-05, 16:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Οχι βρε Νικο, κουβεντα κανουμε.Αληθεια,τα λιπαντικα της TOYOTA ποιας εταιρειας να ειναι;(αν ειναι εταιρειας και δεν ειναι Lidl,με το κιλο).Παλια αν θυμαμε καλα, καποια εταιρεια συνιστουσε η TOYOTA.Γιατι μερικες εταιρειες-αντιπροσωπιες αλλαζουν συχνα συνιστωμενες μαρκες λιπαντικων π.χ Audi-Vw(πληροφοριες απο εξαδελφο) μια ARAL την αλλη CASTROL και παει λεγοντας.Μηπως απο εκει που τους συμφερει(απο καθε αποψη)περισσοτερο.
|
06-08-05, 22:59
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Δημητρη,οπως η Toyota βγαζει καλυτερα και ποιο ποιοτηκα μοτερ απο καποιες αλλες εταιριες,ετσι και ολες οι εταιριες λαδιων δεν βγαζουν την ιδια ποιοτητα λαδιων.
Παράθεση:
Το οτι δεν καιει λαδι μετα απο 130000χλμ, ειναι και αυτο απολυτος φυσιολογικο για γιαπωνεζικο κινητηρα, μην νομιζεις οτι ο δικος σου ειναι εξαιρεση.
|
Και ομως εχω δει μοτερ TOYOTA να καιει λαδια απο τα 130.000.Ειναι παραξενο ενα λαδι να κανει καλυτερη δουλεια απο καποιο αλλο και να κραταει σε καλυτερη κατασταση ενα μοτερ.Εξαλλου ενα λιπαντικο, απο το να κραταει ενα κινητηρα απο το να μην κολησει, μεχρι να προσφερει πραγματικα προστασια υπαρχει τεραστια διαφορα.Εαν ξεφευγει εστω και απειροελαχιστη ποσοτητα λαδιων,εχεις αυξημενα καυσαερια και ενα καλο λιπαντικο αυτο προσφερει καλη προστασια και οσο το δυνατο μικροτερες φθορες στο μοτερ.
|
Ηρακλη μαλλον δεν εχεις καμια σχεση με τα αυτοκινητα ετσι???Γραφεις πραγματα που δειχνουν οτι εισαι μακραν απο το αντικειμενο. Για να φανει στα καυσαερια οτι το αυτοκινητο σου καιει λαδι θα πρεπει να και πανω απο 1λιτρο στα 1000 χλμ. Αν σου και 500 ml στην αλλαγη δεν φαινεται στον αναλυτη καυσαεριων.
Παράθεση:
Εσυ ξερεις οτι το μοτερ σου ειναι υγιεστατο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι η υγεια του αφειλεται στο μοτορ κοτε, ισως αν δεν εβαζες αυτο να ηταν το ιδιο υγιες.
Παράθεση:
Θα σου δωσω κατι λαδια απο το LIDL με 3 ευρω το κιλο θα τα βαλεις.Μπορει να ειναι και σπορελαιο.Ισα-ισα για να γυρναει ο στροφαλος και να μην κολαει το μοτερ.
|
|
Γιατι σου ειπα εγω να βαλεις λαδια απο το Lidl??? Μαλλον διαβαζεις καθε φορα μονο αυτα πυ θελεις,εγω παραπανω μιλησα για καλα λαδια...
Αχ ρε Ηρακλη τι να σου πω τωρα???? Απλα δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο με την παρτη σου. Εγω παραπανω δεν μιλησα ουτε για λαδια απο lidl,ουτε ειπα οτι κανουν ολα τα λαδια την ιδια δουλεια. Σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μου και στα λογια ολων αυτων που φωναζουν παραπανω. Εσυ τελικα δεν θελεις να δεχτεις και να ακουσεις την εμπειρια και την γνωση πολλων ανθρωπων που σου λενε πεντε σωστα πραγματακια και επιμενεις σε κατι που ουτε να το τεκμηριωσεις σωστα μπορεις ουτε να κανεις εναν αξιοπρεπες διαλογο χωρις ειρωνειες και υπονοουμενα, και μη μου πεις οτι δεν ειρωνευτηκες κανεναν γιατι εδω μεσα ολα ειναι γραμμενα. Αυτη μαλλον ειναι η τακτικη σου, οταν βρισκεις τα σκουρα να ειρωνευεσαι η ακομη ακομη να αλλαζεις και θεμα.
Παιδια sorry αλλα ο Ηρακλης θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω. Διαβαστε πολυ καλα ολα τα παραπανω πριν βγαλετε συμπερασμα για να δειτε ποσες αντιφασεις υπαρχουν.
|
|
|
07-08-05, 00:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Αν εχω εγω σχεση με αυτοκινητα θα το κρινουν αυτοι που με ξερουν και οχι εσυ,εξαλου οταν εγω αλλαζα ταχυτητες σε αυτοκινητο εσυ αλλαζες πανες.Πρεπει να σου πω αφου τα ξερεις ολα οτι αν περναει λαδι καμενο απο τον καταλυτη αυτος ta φτυνει συντομα και το αυτοκινητο βγαζει καυσαερια.
Παράθεση:
Μαλλον διαβαζεις καθε φορα μονο αυτα πυ θελεις,εγω παραπανω μιλησα για καλα λαδια...
|
Αρα υπαρχουν καλα και κακα λαδια. Αν προσεξες ειχα γκριματσα οταν ειπα για τα λαδια απο το Lidl,αλλα καποιο κουνουπακι πρεπει να σε τσιμπαει αν θες να ξεσπας,ξεσπασε καπου αλλου και οχι σε εμενα.
Παράθεση:
Παιδια sorry αλλα ο Ηρακλης θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω
|
Ποια οτι δεν ξερεις την τυφλα σου(σου μιλαω οπως μιλας)Εγω σε αυτη την ενοτητα ετσι ξεκινησα να γραψω την ΠΟΛΥΕΤΗ εμπειρια με καποιο συγκεκριμενο λιπαντικο και δεχομαι τα πειρα. Eιμαι εγω μαλακας που καθαμαι και ασχολουμε(οπως μου ειπε αλλος γνωστος στο site).Απο τωρα και περα μονα θα διαβαζω και θα ενημερωνομαι και αν γραφω κατι μην με περνεται στα σοβαρα τι ξερω εγω.Οπως ειπα ο χρονος θα δειξει ποιες επιλογες ειναι σωστες και ποιος εχει δικιο,αρκει να εχεις το ιδιο μοτερ και αγυαλιστο.
|
07-08-05, 01:09
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αν εχω εγω σχεση με αυτοκινητα θα το κρινουν αυτοι που με ξερουν και οχι εσυ,εξαλου οταν εγω αλλαζα ταχυτητες σε αυτοκινητο εσυ αλλαζες πανες.Πρεπει να σου πω αφου τα ξερεις ολα οτι αν περναει λαδι καμενο απο τον καταλυτη αυτος ta φτυνει συντομα και το αυτοκινητο βγαζει καυσαερια.
Παράθεση:
Μαλλον διαβαζεις καθε φορα μονο αυτα πυ θελεις,εγω παραπανω μιλησα για καλα λαδια...
|
Αρα υπαρχουν καλα και κακα λαδια. Αν προσεξες ειχα γκριματσα οταν ειπα για τα λαδια απο το Lidl,αλλα καποιο κουνουπακι πρεπει να σε τσιμπαει αν θες να ξεσπας,ξεσπασε καπου αλλου και οχι σε εμενα.
Παράθεση:
Παιδια sorry αλλα ο Ηρακλης θα με κανει να ξεχασω και αυτα που ξερω
|
Ποια οτι δεν ξερεις την τυφλα σου(σου μιλαω οπως μιλας)Εγω σε αυτη την ενοτητα ετσι ξεκινησα να γραψω την ΠΟΛΥΕΤΗ εμπειρια με καποιο συγκεκριμενο λιπαντικο και δεχομαι τα πειρα. Eιμαι εγω μαλακας που καθαμαι και ασχολουμε(οπως μου ειπε αλλος γνωστος στο site).Απο τωρα και περα μονα θα διαβαζω και θα ενημερωνομαι και αν γραφω κατι μην με περνεται στα σοβαρα τι ξερω εγω.Οπως ειπα ο χρονος θα δειξει ποιες επιλογες ειναι σωστες και ποιος εχει δικιο,αρκει να εχεις το ιδιο μοτερ και αγυαλιστο.
|
Θα μπορουσα πολυ ανετα να σου απαντησω,δεν το κανω ομως....
Εχεις ξεφυγει.-
|
07-08-05, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να χαλάμε το συγκεκριμένο τόπικ!!! Αν θέλετε να συνεχίσετε το διάλογο (ο οποίος έχει ξεφύγει από το θέμα) μπορείτε είναι να ανταλλάξετε πμ είτε να αρχίσετε νέο τόπικ στους διαξιφισμούς!!!!
Φιλικά,
Αντώνης!
|
|
|
08-08-05, 02:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Γυρισα και εγω...
Τι βλεπω ? ελειψα μια βδομαδα και εγινε χαμος εδω!
Ρε παιδια χαλαρωστε, δεν αξιζει να χαλατε τη ζαχαρενια σας! Ας κρατησει ο καθενας τις αποψεις του! Ετσι κιαλλιως αυτο το τοπικ ειναι για να λεει ο καθενας την γνωμη του για τα λιπαντικα και καλο ειναι αν καποιος εχει δοκιμασει κατι και το θεωρει αξιοπιστο να το προτεινει και σε εμας. Απο εκει και περα ο καθε ενας κρινει και ειτε αποδεχεται ειτε απορριπτει.
Θυμηθειτε και το τραγουδακι...
Συνιστω ψυχραιμια!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18636894 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|