Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
05-08-07, 14:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οκ είναι και τα δύο μην αγχώνεσαι...απλά τα 10w-40 είναι πιο παχιά στα κρύα...στην εκκίνηση του μοτέρ δηλαδή...
|
05-08-07, 14:41
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tudor13
Γεια σε ολους.Θελω τι βοηθεια σας.Σκοπευω να αγορασω λαδακια απο το internet(Τrade-wind),στο συγκεκριμενο site ειδα και την διευθυνση του club μας.Γνωριζει κανενας εαν εχουμε εκπτωση τα μελοι?? Ευχαριστω
|
Απο εκει πηρα την τελευταια φορα λαδια εχει πολυ καλες τιμες και στα φερνει δωρεαν σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα να φανταστεις τα παραγγειλα βραδυ και την αλλη μερα το μεσημερι τα εφεραν!!
Εκπτωση δεν μου εκαναν..να πω την αληθεια δεν ρωτησα κιολας..
|
05-08-07, 15:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απλα τα chrono τα λεει racing μην ειναι οπως τα λεει και το ονομα τους για να κανεις χρονο και αλαγμα!!!!!!!!!
oxygen τον κωδικο ρε που ζηταει πισω απο την πιστωτικη πανω δεξια δεν τον βρηκα και εβαλα ενα αλλο 3 ψηφιο που βρηκα!!!
|
05-08-07, 15:38
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
oxygen τον κωδικο ρε που ζηταει πισω απο την πιστωτικη πανω δεξια δεν τον βρηκα και εβαλα ενα αλλο 3 ψηφιο που βρηκα!!!
|
Δεν καταλαβα..
τα αγορασα μεσω ιντερνετ με αντικαταβολη!
Εχουμε εκπτωση?ποση?
|
05-08-07, 16:18
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αλλο λεω εγω γιατι τα πηρα με πιστωτικη! ρε συ ξερεις τιποτα για τα λαδια αυτα? αα ασχετο εγινε η δουλεια που σου ελεγα!
|
05-08-07, 21:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
παιδια μια ερωτηση...εκανα μια μλκια και αντι να παραγγειλω τα motul 8100xcess 5W40,παρηγγειλα τα motul 300v chrono 10W40 και τα 2 full συνθετικα εκανα μεγαλη πατατα ή οκ μπαινει και αυτο?εστειλα email να μου αλαξουν τα λαδια αλλα ποτε δεν ξερεις....
|
Χρηστο χωρις να ειμαι σιγουρος 100% καλα εκανες και τα αλλαξες τα λαδια αυτα.Νομιζω οτι ειναι για μοτοσυκλετες τα motul 300v που λες και εχουν ειδικα προσθετα για το σασμαν της μηχανης οποτε δεν κανουν για το αμαξι αλλα μονο για μοτοσυκλετα.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει αυτα να ειναι για μοτοσυκλετες.Κοιτα τα API αν ταιριαζουν με τα συνιστωμενα για το αμαξι μας.
05-08-07, 23:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Χρηστο χωρις να ειμαι σιγουρος 100% καλα εκανες και τα αλλαξες τα λαδια αυτα.Νομιζω οτι ειναι για μοτοσυκλετες τα motul 300v που λες και εχουν ειδικα προσθετα για το σασμαν της μηχανης οποτε δεν κανουν για το αμαξι αλλα μονο για μοτοσυκλετα.Δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει αυτα να ειναι για μοτοσυκλετες.Κοιτα τα API αν ταιριαζουν με τα συνιστωμενα για το αμαξι μας.
|
Όχι Γιάννη κάνουν δεν είναι για μοτοσυκλέτα...μια χαρά είναι...και καλύπτουν και όλες τις προδιαγραφές....Αρκεί να λέμε για τα ίδια 300V, γιατί όντως υπάρχουν κ για μοτοσυκλέτες αλλά δε νομίζω να έχει παραγγείλει τόσο λάθος....
|
06-08-07, 03:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
αυτο ειναι. εστειλα μαιλ για αλαγη ελπιζω να το ειδαν!!!!!!!!!
|
06-08-07, 11:31
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Εγώ πάντως σου είπα...
Τα Chrono είναι αναβασιάρικα....
Με ότι συνεπάγεται αυτό...
Competition έπρεπε να πάρεις.
Στα συγκεκριμένα λάδια δεν ασχολείσαι με το ιξώδες, αλλά με την ονομασία....
Άλλα τα 300V για μηχανάκια, και άλλα για αυτοκίνητα.
|
06-08-07, 16:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
ok εγινε η αλαγη στα λαδια που ζητησα στο μαιλ!πολυ εξυπηρετικοι στο site και αυριο θα ειναι εδω.τελικα πηρα τα motul 8100 x-cess 5W40! 5 λιτρα full συνθετικα(35ευρο)!ενα motor kote 295ml(16eyro)+ενα φιλτρο καμπινας καπου στα 7 ευρο(25 το χρεωνει η toyota)!!!! θα γλυτωσω ενα σκασμο λεφτα τωρα που θα το παω για servis!!!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17934704 seconds (78,75% PHP - 21,25% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|