Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-02-08, 00:42
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
σιγουρα με πικρανε γιατι αυτα λεφτα πηγανε χαμενα.....εγω φιλε δν ειμαι ουτε το παιζω παντογνωστης.....εσυ καποτε γυρναγε4σ μια βαλβιδα σε ενα lada και μαs ελεγεσ οτι παιρνει 10 αλογα τα ξεχασες.... ασε εμασ τουσ κουλουσ με τα τουρμπατα να σε περναω απο πανω με 3οοο στροφεσ μεσα την ωρα που εσυ θα εισαι κολωνεσ πισω και θα φλερταρεισ με τα συνεργεια με τισ 8500 που θα εχεις.... εσυ δηληαδη οταν σου σπaσανε δυο φορεσ τι εκανε πανηγυριζες ???????? τα λεφτα μας επειδη τα βγαζουμε με δουλεια ολοι τα κλαιμε οταν δν πιανουν τοπο...... εσυ τωρα μπορει να εισαι και ο ωνασησ και μαγκια σου..... εγω με το τουρμπακι μαθαινω και θα μαθαινω συνεχεια οσο γιατο αν πειραματιζομαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο σενα που τα μαθεσ ολα.....οσο γαι του περλα εχει στομ ακι θα παντησει και αυτος .. αλλα ακου οτι ταμαξι φοαρει ιντερκουλερ εξατμιση αν δν το πιστευει προβλημα σου.. η μαλλον το προβλημα σου ηταν το ποσα εικοσαωαλβιδα φτασαν τα α150 αλογα στην δυναμομετρηση του power...???? ειλικρινα λυπαμαι για τον τροπο που σου μμιλαω καθως που μια γενικολογη συζητηση την γυρισες σε προσωπικη.......
Τουλαχιστον ειχα κατι!!! Εστω κ lada! Εσυ τι ειχες ρε παντελι???? Να με περνας με 3000 στροφες??? Καλα.... βρες πρωτα τετοια ευθεια για να με πιασεις!!!!!!!!!! Εκτος κ αν σκοπευεις να με κυνηγας μεχρι την Θηβα!!! Τα λεφτα ολοι τα δουλευουμε! Κανεις δεν μας τα χαριζει!! Αλλα λεφτα που εδωσα κ δινω για την καυλα μου δεν τα εκλαψα ποτε!!!Εσυ μαλον δεν το αγαπας πραγματικα το αυτοκινητο για'υτο κ τα εκλεγες! Αρα μαλον το πηρες για την μοστρα!!! Οσο για την δυναμομετρηση δεν την εκανα στο power!Δεν ειμαι ποζερης εγω! 2φορες το μετρησα σε va-mag δυναμομετρο ΣΑΝ του power κ τις 2 φορες εβγαλε 157hp κ 16.7kg ροπη!!! Και τις εχω ακομα μεσα στο p/c!
Παλιά 17-02-08, 00:51
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
οοσ για τουσ τολμηρους που ανεφερες λογικα θα εννοεις και τον ευατο σου μεσα σε αυτους... μονο που ανν διαβασεις δυο ποστ πιο πανω ψαχνεισ σφυριλατα. γιατι αραγε? η εισαι τολμηρος η δν εισαι ασ φησουμε λοιπον την τολμη στην ακρη και ας μιλησουμε για βελτιωση και εξελιξη........
υγ επισησ την φωτο που χεισ στο αβαταρ σου μαλλον κουλος θα ειναι ο δηγοσ εκτοσ αν και αυτο φοραει εικοσαβαλβιδο... δν νομιζω μαλλον φοαρει αυτο που ονειρευεσαι εσυ εγω και πολλοι πολλοι αλλοι τουουτακηδες...
εδω κολλαει το μην τα ισωπεδωνουμε ολα......
ΜΑΛΟΝ εισαι τοσο ...... που δεν καταλαβαινεις ποτε καποιος μιλαει σοβαρα κ ποτε κανει χαβαλε!Οσο για την τολμη ισα ισα που αν δεν εχεις τολμη δεν ψαχνεσαι δεν βελτιωνεσαι κ γενικα καθεσαι στα αβγα σου!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ εισαι τοσο ......???? ΠΟΥ κολαει το αβαταρ??? αμα το παμε ετσι τοτε τι να πω ρε καραμητρο για το δικο σου????? που εχεις το rx7 του fast & furious???? δλδ τι να υποθεσω τωρα.... οτι θελεις να γινεις vin diesel???
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
Παλιά 17-02-08, 00:55
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thumbs down

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουλαχιστον ειχα κατι!!! Εστω κ lada! Εσυ τι ειχες ρε παντελι???? Να με περνας με 3000 στροφες??? Καλα.... βρες πρωτα τετοια ευθεια για να με πιασεις!!!!!!!!!! Εκτος κ αν σκοπευεις να με κυνηγας μεχρι την Θηβα!!! Τα λεφτα ολοι τα δουλευουμε! Κανεις δεν μας τα χαριζει!! Αλλα λεφτα που εδωσα κ δινω για την καυλα μου δεν τα εκλαψα ποτε!!!Εσυ μαλον δεν το αγαπας πραγματικα το αυτοκινητο για'υτο κ τα εκλεγες! Αρα μαλον το πηρες για την μοστρα!!! Οσο για την δυναμομετρηση δεν την εκανα στο power!Δεν ειμαι ποζερης εγω! 2φορες το μετρησα σε va-mag δυναμομετρο ΣΑΝ του power κ τις 2 φορες εβγαλε 157hp κ 16.7kg ροπη!!! Και τις εχω ακομα μεσα στο p/c!
οταν εσυ ειχεσ lada egv δν ειχα τιποτα αλλα οταν εσυ ησουν 17 χρονων ο πατερασ μου ειχε αλλαξει 3 αυτοκινητα... τι κανεισ τωρα βγαζεισ νοημα με αυτα που γραφεις?????????? εγω φιλε εχω μαθει οτα δινω λεφτα να πιανουν τοποα ν εσυ ωπωσ σου ειπα τα βαζεσ για την καβλα σου και μονο αλλοσ κανει μοστρα οχι εγω.. ενα βραδυ σεφ ωμωσ οταν με πηγεσ δοκιμη μαλλον ξεχασες που με πηγεσ δοκιμη και σου πα ταμαξι γαμαει και μου πεσ ασε εχω τραβηξει ενα σωρο με αυτο το μοτερ... εμνα αυτα τα λογια δν μου φανηκαν λογια ανθρωπου που τα λεφτα τα ειχε σταρχιδια του.. και στο κατω κατω το τι εχει του καθεοσ η τσεπη εσυ δν το ξερεις.. και το αν ο αλλοσ κλαιε τα λεφτα του παλι δν το ξερεις.. οσο για τοαν αγαπαω το ν χωρο αυτο παλι δν το ξερεις...... αυτο βεβαια με την αυθεια που ανεφερες πεστα σε αλλον γιατι ωσπου να φτασεισ την θηβα εγω θα πινω καφε λαμια και θα ξαναγυρναω με το σελικακι.......
υγ ουτε ξερεισ τι λεφτα εριξα γαι το σελικα ουτε για το ασημι γαι αν ξερεισ αν αγαπαω αυτον τον χωρο παντως τα 18000 που ανφερεσ τα χω φτασει.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩ ΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.... δν νομιζω οτι καταφερνουμε τιποτα με αυτο..........
Παλιά 17-02-08, 00:57
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Talking

Παράθεση:
ΜΑΛΟΝ εισαι τοσο ...... που δεν καταλαβαινεις ποτε καποιος μιλαει σοβαρα κ ποτε κανει χαβαλε!Οσο για την τολμη ισα ισα που αν δεν εχεις τολμη δεν ψαχνεσαι δεν βελτιωνεσαι κ γενικα καθεσαι στα αβγα σου!!!
ΜΑ ΚΑΛΑ εισαι τοσο ......???? ΠΟΥ κολαει το αβαταρ??? αμα το παμε ετσι τοτε τι να πω ρε καραμητρο για το δικο σου????? που εχεις το rx7 του fast & furious???? δλδ τι να υποθεσω τωρα.... οτι θελεις να γινεις vin diesel???
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!
οχι εγω ειμαι ο πισω με το μιτσουμπισι πουσ το τελος σπαει
Παλιά 17-02-08, 01:07
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
οταν εσυ ειχεσ lada egv δν ειχα τιποτα γιατι ημουν 17 χρονων αλλα οταν εσυ ησουν 17 χρονων ο πατερασ μου ειχε αλλαξει 3 αυτοκινητα... τι κανεισ τωρα βγαζεισ νοημα με αυτα που γραφεις?????????? εγω φιλε εχω μαθει οτα δινω λεφτα να πιανουν τοποα ν εσυ ωπωσ σου ειπα τα βαζεσ για την καβλα σου και μονο αλλοσ κανει μοστρα οχι εγω.. ενα βραδυ σεφ ωμωσ οταν με πηγεσ δοκιμη μαλλον ξεχασες που με πηγεσ δοκιμη και σου πα ταμαξι γαμαει και μου πεσ ασε εχω τραβηξει ενα σωρο με αυτο το μοτερ... εμνα αυτα τα λογια δν μου φανηκαν λογια ανθρωπου που τα λεφτα τα ειχε σταρχιδια του.. και στο κατω κατω το τι εχει του καθεοσ η τσεπη εσυ δν το ξερεις.. και το αν ο αλλοσ κλαιε τα λεφτα του παλι δν το ξερεις.. οσο για τοαν αγαπαω το ν χωρο αυτο παλι δν το ξερεις...... αυτο βεβαια με την αυθεια που ανεφερες πεστα σε αλλον γιατι ωσπου να φτασεισ την θηβα εγω θα πινω καφε λαμια και θα ξαναγυρναω με το σελικακι.......
υγ ουτε ξερεισ τι λεφτα εριξα γαι το σελικα ουτε για το ασημι γαι αν ξερεισ αν αγαπαω αυτον τον χωρο παντως τα 18000 που ανφερεσ τα χω φτασει.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩ ΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.... δν νομιζω οτι καταφερνουμε τιποτα με αυτο..........
Ενω εγω νομιζεις γουσταρω να μιλαμε σε αυτον τον τονο? Οπως το ειπες εχουμε κατσει κ εχουμε φαει σε τραπεζι κ χαμω κ γυρναγαμε σαν τα παλαβα να δουμε 20 τερατα.Αλλα δεν μπορω να δεχτω κριτικη απο ενα ατομο που ενω ξερει τι εχω τραβηξει να φερω το μοτερ στα μετρα μου να λεει οτι δεν αξιζει γιατι δεν του εκατσε το δικο του! Κ στο κατω κατω δεν ξεκηνησε το θεμα για το δικο μου μοτερ αλλα για του αδερφου μου! Ε αυτο το μοτερ ειναι αστερι! απλα ειναι στημενο απο μενα στα μετρα του αδερφου μου με γνωμονα οτι θα πρεπει να δουλευει καθημερινα πολιτισμενα κ να κανει ταξιδια με ανεση κ οικονομια!Ολα αυτα τα εχω πετυχει. Δεν μπορεις ομως να λες οτι δεν παει!Το αμαξι ΔΕΝ ειναι στημενο για κοντρες κ το χειροτερο ειναι οτι ο αδερφος μου ΔΕΝ ξερει να το παει στην κοντρα! Εβαλε μια για το χαβαλε κ του βγηκε το αμαξι αργο??? Δεν ειναι ετσι...
Παλιά 17-02-08, 01:10
tsaftsouf20V Offline:

Ενταξει τωρα με το αβαταρ? Το εσωσα καθολου??
Παλιά 17-02-08, 01:13
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Ενω εγω νομιζεις γουσταρω να μιλαμε σε αυτον τον τονο? Οπως το ειπες εχουμε κατσει κ εχουμε φαει σε τραπεζι κ χαμω κ γυρναγαμε σαν τα παλαβα να δουμε 20 τερατα.Αλλα δεν μπορω να δεχτω κριτικη απο ενα ατομο που ενω ξερει τι εχω τραβηξει να φερω το μοτερ στα μετρα μου να λεει οτι δεν αξιζει γιατι δεν του εκατσε το δικο του! Κ στο κατω κατω δεν ξεκηνησε το θεμα για το δικο μου μοτερ αλλα για του αδερφου μου! Ε αυτο το μοτερ ειναι αστερι! απλα ειναι στημενο απο μενα στα μετρα του αδερφου μου με γνωμονα οτι θα πρεπει να δουλευει καθημερινα πολιτισμενα κ να κανει ταξιδια με ανεση κ οικονομια!Ολα αυτα τα εχω πετυχει. Δεν μπορεις ομως να λες οτι δεν παει!Το αμαξι ΔΕΝ ειναι στημενο για κοντρες κ το χειροτερο ειναι οτι ο αδερφος μου ΔΕΝ ξερει να το παει στην κοντρα! Εβαλε μια για το χαβαλε κ του βγηκε το αμαξι αργο??? Δεν ειναι ετσι...
ποτε δν ακκολογησα τα μξι τουγιαννη φιλε οταν πηγαμε ν=βολτα ταμαξι σσχεση με τοτε που ηταν μαμα πρεπει να εχι κερδισει δυο με τρια καροτσια δηλαδη μιλαμε για χρονουσ καλους... απλα παραξενευτηκα με αυτο το ανοιγμα και κυριωσ με την διαφορα και ιδιωσ για τα μετρα που ανοιγανε γιατι ξερεισ και συ οτι η μεταδοση ειναι το α και το ω ειδικα σε πολυστροφους κινητηρες.... τεσπα.. καλη καρδια συγνωμη αν απο μερουσ μου ανεβηκαν οιτονοι και τα αιματα... η αννα φταει που με τσιτωσε βραδυατικα.....
ΑΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 20V H 13T??????? XAXXAτο χαβα μου εγω....
Παλιά 17-02-08, 01:20
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
ποτε δν ακκολογησα τα μξι τουγιαννη φιλε οταν πηγαμε ν=βολτα ταμαξι σσχεση με τοτε που ηταν μαμα πρεπει να εχι κερδισει δυο με τρια καροτσια δηλαδη μιλαμε για χρονουσ καλους... απλα παραξενευτηκα με αυτο το ανοιγμα και κυριωσ με την διαφορα και ιδιωσ για τα μετρα που ανοιγανε γιατι ξερεισ και συ οτι η μεταδοση ειναι το α και το ω ειδικα σε πολυστροφους κινητηρες.... τεσπα.. καλη καρδια συγνωμη αν απο μερουσ μου ανεβηκαν οιτονοι και τα αιματα... η αννα φταει που με τσιτωσε βραδυατικα.....
ΑΚΑΙ ΝΑΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ 20V H 13T??????? XAXXAτο χαβα μου εγω....
Παραξενευτηκες αλλα δεν ρωτησες να μαθεις. Το σαζμαν ειναι 6αρι αλλα απο 1.3. Ολες οι ταχητυτες ειναι ιδιες απο 2ρα-5η απλα εχει κ μια 6 για να κραταει πολλα χλμ σε λιγες στροφες.πχ 160χλμ στις 4000 για να πηγαινεις με μια λογικη μεση ωριεα ταχ. αλλα με οικονομια. τεσπα.... ειναι κουλαδι κ ο αλλος ..... τι περιμενεις.... καλη καρδια παντα... σε τσιτωσε η αννα? εμενα να δεις η γυναικα μου!!! συγνωμη κ απο μενα αν παρασυρθηκα. το χαβα σου εσυ το χαβα μου κ εγω.... 20V ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Παλιά 17-02-08, 01:25
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

[quote=tsaftsouf20V;279116]Ενταξει τωρα με το αβαταρ? Το εσωσα καθολου??[/QUOTEτωρα το ειδα χαχχαχαχαχαχχαχχα
βαλ4 αυτο ππυ ειχες πριν...
Παλιά 17-02-08, 10:47
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Που ειναι αυτο το μοτερ ρε σεις που εχει επιδοσεις και δεν καιει??
Θελω και γω ενα!!!
Εμενα καιει 30λιτ στα 300κμ..

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πεταλουδα για Vvti davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 9 11-04-12 19:35
λειτουργια vvti MARMEL SUPPORT 0 23-10-09 20:48
Ρυθμιζεται το VVTi??? nicorolla SUPPORT 15 09-04-08 01:23
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ VVTi ΘΕΟΔΩΡΟΣ SUPPORT 4 11-02-07 21:00
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,18476105 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com