Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Τουλαχιστον ειχα κατι!!! Εστω κ lada! Εσυ τι ειχες ρε παντελι???? Να με περνας με 3000 στροφες??? Καλα.... βρες πρωτα τετοια ευθεια για να με πιασεις!!!!!!!!!! Εκτος κ αν σκοπευεις να με κυνηγας μεχρι την Θηβα!!! Τα λεφτα ολοι τα δουλευουμε! Κανεις δεν μας τα χαριζει!! Αλλα λεφτα που εδωσα κ δινω για την καυλα μου δεν τα εκλαψα ποτε!!!Εσυ μαλον δεν το αγαπας πραγματικα το αυτοκινητο για'υτο κ τα εκλεγες! Αρα μαλον το πηρες για την μοστρα!!! Οσο για την δυναμομετρηση δεν την εκανα στο power!Δεν ειμαι ποζερης εγω! 2φορες το μετρησα σε va-mag δυναμομετρο ΣΑΝ του power κ τις 2 φορες εβγαλε 157hp κ 16.7kg ροπη!!! Και τις εχω ακομα μεσα στο p/c!
|
οταν εσυ ειχεσ lada egv δν ειχα τιποτα αλλα οταν εσυ ησουν 17 χρονων ο πατερασ μου ειχε αλλαξει 3 αυτοκινητα... τι κανεισ τωρα βγαζεισ νοημα με αυτα που γραφεις?????????? εγω φιλε εχω μαθει οτα δινω λεφτα να πιανουν τοποα ν εσυ ωπωσ σου ειπα τα βαζεσ για την καβλα σου και μονο αλλοσ κανει μοστρα οχι εγω.. ενα βραδυ σεφ ωμωσ οταν με πηγεσ δοκιμη μαλλον ξεχασες που με πηγεσ δοκιμη και σου πα ταμαξι γαμαει και μου πεσ ασε εχω τραβηξει ενα σωρο με αυτο το μοτερ... εμνα αυτα τα λογια δν μου φανηκαν λογια ανθρωπου που τα λεφτα τα ειχε σταρχιδια του.. και στο κατω κατω το τι εχει του καθεοσ η τσεπη εσυ δν το ξερεις.. και το αν ο αλλοσ κλαιε τα λεφτα του παλι δν το ξερεις.. οσο για τοαν αγαπαω το ν χωρο αυτο παλι δν το ξερεις...... αυτο βεβαια με την αυθεια που ανεφερες πεστα σε αλλον γιατι ωσπου να φτασεισ την θηβα εγω θα πινω καφε λαμια και θα ξαναγυρναω με το σελικακι.......
υγ ουτε ξερεισ τι λεφτα εριξα γαι το σελικα ουτε για το ασημι γαι αν ξερεισ αν αγαπαω αυτον τον χωρο παντως τα 18000 που ανφερεσ τα χω φτασει.....
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩ ΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.... δν νομιζω οτι καταφερνουμε τιποτα με αυτο..........