λοιπον να πω κ κατι αλλο που ανακαλυψα,εχω εναν φιλο ο οποιος εχει ενα integra type r καμια 500αρια αλογα με κομπρεσορα της vortech,καλα γαμει το εργαλειο ολα τα πραγματα τα παραγγελνει απο αμερικη κ το φτιαχνει μονος του κ εκει που ημουν σημερα στην αποθηκη του κ φτιαχναμε στον τορνο κατι προσθηκες λεω στα χαζα να ανοιξουμε τον εγκεφαλο μου να δουμε αν μπορουμε να γαργαλησουμε τιποτα μιας κ ξερει 5 πραγματα ο χριστιανος.....οντως παιδια αλλαξαμε το κρυσταλλο διπλα απ'τον επεξεργαστη με ενα νουμερο αντιστοιχιας με το υπαρχον κ ειδα διαφορα,1ον κατεβαζω 9000 σ.α.λ,2ον το vvti μετακομισε στις 4500 με ποιο εντονη αισθηση οταν οπλιζει, 3ον καθε αλλαγη που κανω την επομενη ταχυτητα την βρισκω στις 7000 κ 4ον οταν παει 7500 μεχρι 9000 γινεται πανηγυρι,λεμε το αυτοκινητο εκτοξευεται μπροστα
με διαφορα σε σχεση με πριν,ειδικα με βολεψε το vvti που πηγε στις 4500 γιατι τωρα θα κανω ταξιδακια ποιο οικονομικα γιατι με 6η στις 4000 εχω 140χλμ οποτε αν πηγαινω ετσι δεν θα ανοιγει το vvti κ θα καιω λιγοτερη βενζινα
οποιος θα θελησει να κανει τετοια δουλεια μπορει να επικοινωνησει μαζι μου,6949216622 ο φιλος μου θελει 150
για αυτο το πραγμα κ 1 ωρα για να φτιαξει. οτι μπορω κανω...