λοιπον παιδες σας παρακολουθω τοσο καιρο χωρις να λεεω τιποτα για να δω που θα το πατε,εχετε ξεφυγει
μπορει να φταιει το πνευμα των χριστουγεννων το πολυ φαι δεν ξερω....θα σας πω τι πιστευω εγω γιατι δεν τα εχετε ξεκαθαρισει τα πραγματα...οταν μιλατε για κοντρα μεταξυ TS και 20vblack στα ποσα?400?1000?τι?
σαφως το ts ειναι δυνατοτερο(192 vs 165) αλλα μετα το τελειωμα της τριτης ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ δηλαδη στα 400 παιζεται να ειναι μπροστα το μαυρο αν κανει καλη εκκινηση αλλιως θα ειναι στα ιδια,βεβαια παιζει να ειναι μπροστα το ts μονο αν κανει σωστη αλλαγη απο 1η σε 2η και ειναι μεσα στο lift..
μονο στον γιαννη(astakos) το εχω δει αυτο,στο φορτωμα 4ης το ts θα αρχιζει να ανοιγει την διαφορα(μην φανταστειτε τιποτα τρελες διαφορες κανα δυο καροτσες μπροστα εδω φαινονται τα +200cc παραπανω και τα 30ps)
πιστευω οτι ο 20v μαυρος και ασημι ειναι δυνατα μεχρι τα τελειωματα της 3ης και οχι οπως ειπωθηκε πριν απο καποιο μελος(αν δεν κανω λαθος ο γιαννης πρεπει να το ειπε) προς θεου δεν λεω οτι μετα δεν παει...σε αντιθεση με το TS που καταφερνει να βγαλει την δυναμη στην τριτη γιατι οι δυο πρωτες μενουν κατω στην κυριολεξια γνωστο προβλημα των ts τα εχετε συζητησει στο TS forum οχι οτι ο 20v δεν σπινιαρει αλλα πολυ λιγοτερο...
λοιπον οταν θα ρθει καποια στιγμη ο μιτσος βολο θα τα στησουμε μια στα 400 και μια στα 1000 περισσοτερο για να ησυχασετε αν και δεν το βλεπω
και για να δειτε οτι οσα λεεω ισχυουν,βεβαια εγω δεν εχω μαυρο αλλα βγαλτε μονη σας τα συμπερασματα...
Υ.Γ:jim εισαι ετοιμος?
τοτε που πηγαμε να τα ανοιξουμε που ειχε ερθει και ο ηρακλης ησουνα κουλος δεν μπορουσες να βαλεις την δευτερα
α ξεχασα ειχες μεσα τον xeno !!!
καλη χρονια σε ολους.........