Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi
Αυτο το εκανες σε μαυροκαπακο η ασημι?Αν ειναι μαυροκαπακο ρωτα τον 2579 να σου πει..Εγω φοραω 60αρα και παει πολυ καλα το αμαξι!Και δεν τη διαλεξα ετσι, οπως εχω πει 500 φορες εδω μεσα η HKS, APEXi και οσες αλλες βγαζουν για το 20v δινουν 60αρες..Η 50αρα ειναι υπερβολη..Επισης θα ξαναπω οτι επειδη πηρα ολοκληρη την εξατμιση απο το τροπετο μεχρι και πισω, ηταν ΜΑΜΑ 60αρα!οποτε εγω γιατι να τη στενεψω?Πανω απο τις 6000 ξερεις τι ροη εχει το αμαξι?Για να κρατησω λιγο πιεση πισω, αφησα μαμα καταλυτη 20v και μεσαιο(το οποιο ειναι ελευθερο βεβαια)..Και οπως ξαναειπα ειμαι πολυ ευχαριστημενος..Αποφυγετε αυτο το κωλυμα που εχουν οι Ελληνες εξατμισαδες να στουμπωνουν τα αμαξια..Εχουν τρελα να φτιαχνουν στενες εξατμισεις, ειναι κακο αυτο!50αρα ενω μαμα ειναι 60αρα??50αρα βαζεις για ιπποδυναμεις περιπου 125-130 αλογα, οχι για 155-160 που ειναι τα μαυρα και που στροφαρουν τοσο αρα θες ροη....
stm2001gr επειδη εχω ψαχτει λιγο με τα miata, τα μοντελα 90-91 ειχαν παρομοιο προβλημα με το δικο σου..Η λυση που εκαναν αν συνεβαινε το κακο ηταν ειτε να γεμισουν τη χαλασμενη εγκοπη με αργκον, ειτε να κολλησουν παλι με αργκον τη σφηνα αυτη στο στροφαλο αλλα τοτε δεν υπαρχει γυρισμος!Πρεπει να το φας πολυ αν καποτε θες να βγαλεις στροφαλο..Αν αλλαξεις στροφαλο να ξερεις οτι δεν κανει απο 4A-FE αλλα ειναι ιδιος με του μαυροκαπακου αλλα και με τον 4A-GE 16V της corolla AE92..Ισως κανενα τετοιο μπορεις να τσιμπησεις φτηνα...
|