Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
11-07-08, 20:45
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Tο σωστο θα ηταν 272 μοιρες οπως και οι Τoda.. Βυθισμα πειραξες?
|
12-07-08, 02:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
οχι ρε mio στον μπουμπη ξερω 5 ατομα με σαχοραλλα που εχουν μπουμπεικους εκεντροφορους εδω και 3 χροννια και δεν εχουν παθει τπτ ,αλλα ξερω αλλους 5 με μπουμπεικους σε αλλα μοτερ και στο 6 μηνο θελουν εκεντροφορους .....
οποτε ψαχνε απο τωρα...
οσο για το σκαλισμα στο μοτερ ψαχνε για παραλληλο .
|
|
|
|
14-07-08, 18:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Tο σωστο θα ηταν 272 μοιρες οπως και οι Τoda.. Βυθισμα πειραξες?
|
για βυθισμα δεν ξερω,δεν μου πηγε στο μυαλο να ρωτησω κ χαζημαρα μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v
οχι ρε mio στον μπουμπη ξερω 5 ατομα με σαχοραλλα που εχουν μπουμπεικους εκεντροφορους εδω και 3 χροννια και δεν εχουν παθει τπτ ,αλλα ξερω αλλους 5 με μπουμπεικους σε αλλα μοτερ και στο 6 μηνο θελουν εκεντροφορους .....
οποτε ψαχνε απο τωρα...
οσο για το σκαλισμα στο μοτερ ψαχνε για παραλληλο .
|
πω πω μην με κανεις ετσι,ενας φιλος που εφτιαξε στον μπουμπη για το ιδιο μοτερ με τα ιδια στοιχεια παντως ξυραφιζει απο χαμηλα κ το εχει εναν χρονο,λες να ειναι απο τους τυχερους?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
φιλε τα 155 τα ειδες μετα το reprofile των εκκεντρων?
|
οχι πριν,το αμαξι ειναι ακομα μεσα κ περιμενω ακομα τους εκκεντροφορους. αστα να πανε....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 14-07-08 στις 19:55.
|
14-07-08, 19:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Φίλε Mio σου ένωσα τα post να είναι πιο μαζεμένα...
Έχε υπόψη σου ότι θα χρειαστείς δουλειά στο καπάκι με τους εκκεντροφόρους (παστίλιες κλπ...)
Πάντως αν δεν πειραξες βυθισμα και δεν τους εχει πιάσει ακόμα δωσε και βυθισμα, αλλιώς τζάμπα κάνεις ότι κάνεις.
Για μένα είναι αναγκαίος και ένας έγραφος για να εχεις το κεφάλι σου ησυχο, αν και με 272 μοιρες είσαι ψιλοκαλυμένος από τον μαμά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
|
14-07-08, 21:09
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Φίλε Mio σου ένωσα τα post να είναι πιο μαζεμένα...
Έχε υπόψη σου ότι θα χρειαστείς δουλειά στο καπάκι με τους εκκεντροφόρους (παστίλιες κλπ...)
Πάντως αν δεν πειραξες βυθισμα και δεν τους εχει πιάσει ακόμα δωσε και βυθισμα, αλλιώς τζάμπα κάνεις ότι κάνεις.
Για μένα είναι αναγκαίος και ένας έγραφος για να εχεις το κεφάλι σου ησυχο, αν και με 272 μοιρες είσαι ψιλοκαλυμένος από τον μαμά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
|
σ'ευχαριστω για τα ποστ γιατι μεχρι να συνηθησω ψιλοχανομαι .....θα παρω αυριο τηλ να δω τι εχει φτιαξει εκεινος ο χριστιανος γιατι πρεπει κ να μετρησω παλι να παραγγειλω κ τα καπελωτα,θα μου παρει λιγο χρονο κ εχω σκασει για μπανακι,ολο με δανεικα αμαξια κυκλοφορω κ δεν μπορω,τρελαινομαι
|
14-07-08, 21:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
μακαρι να εισαι αλλα εγω στον μπουμπη δεν παω,πιστευω οτι ειναι θεμα κραματων?βαψιματος? τι να σου πω ...εκεντροφορια εχει φτιαξει 1000 για σαξοραλλα και εσυ αντε να εισαι ο 5 για 20 σαβαλβιδο
|
15-07-08, 01:27
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
μακαρι να εισαι αλλα εγω στον μπουμπη δεν παω,πιστευω οτι ειναι θεμα κραματων?βαψιματος? τι να σου πω ...εκεντροφορια εχει φτιαξει 1000 για σαξοραλλα και εσυ αντε να εισαι ο 5 για 20 σαβαλβιδο
|
μακαρι λεω κ εγω ευχομαι η επομενη δυναμομετρηση να με παει οντως 12 επανω κ μολις το τελειωσω θα σας ενημερωσω κ αν τα καταφερω εδω με το σκανερ θα ανεβασω την πριν κ την μετα καληνυχτα!!
|
17-07-08, 19:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
λοιπον γιωργο μολις παρελαβα τα εκκεντροφορια στα χερια μου κ δεν ειναι φτιαγμενα οπως σε ενα ραλυ ας πουμε,δηλαδη τα αμυγδαλα δεν ειναι φτιαγμενα απο καλουπι με καινουργιο μεταλλο,εχει τορνιρει τα ιδια κ εχει δωσει περισσοτερη διαρκεια απ'οτι βλεπω με λιγο βυθισμα παραπανω το οποιο θα αποκτηθει μολις βαλω τις παστιλιες. αυριο τα παω στον προηγουμενο μαστορα που δουλευα ο οποιος ασχολειται μονο με toyota τα βαζει μετραει παλι κ αναλογα τωρα θα παιξουμε με τι παχος θα τις παραγγειλουμε στον μπουμπη. για οτι νεο ειδοποιω
|
17-07-08, 19:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Έτσι τα κανει και στα rally.
Τους ίδιους κατεβάζει από πίσω για να πάρει μπροστά μοιρες.
|
17-07-08, 20:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
ρε αδερφε αμα δεν γινει αναλυση στο μεταλλο να δει τι κραμματα εχει μεσα και να το βαψουν αναλογα,οτιδηποτε αλλο δεν εναι σωστο για εμενα,ο μπουμπης την βαφη την εβγαλε με τον τορνο?σωστα?
εκει που τα βαφουν πιστευεις οτι κανανε αναλυση για να δουνε τι κραμματα εχει μεσα το μεταλλο?σιγα μην το εκαναν εμπειρικα εγινε.
τελοσπαντων μακαρι να βγουν σωστοι οι εκεντροφοροι σου και να κρατησουν και μετα απο ενα δυο χροννια να παω να φτιαξω και εγω ....
εαν δεν εχω παρει ετοιμους.
παντος εδω μεσα καποιος πουλαγε TODA 1 σταδιου 400-500 κατοσταρικα
δεν βρισκω την αγγελια,εαν μου πηγαιναν μπουμπεικι 300 εδινα παραπανω και επερνα αυτους.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23542595 seconds (75,36% PHP - 24,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|