Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 20βαλβιδεσ Διαφονιεσ
Παλιά 17-11-05, 17:05
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μηχανολογος που ειχε ψαξει ειπε οτι κανενα 101 1.3 δεν εχει δηλωσει τετιοι κινητηρα οποτε παμε σε πολλα. τελικα μαλλον πρεπει να μαζευτουμε ολοι μαζι και να μοιρασουμε τη διαφορα? ποσα 101 ομως εχουν 20V?
Παλιά 17-11-05, 19:23
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ο εμποροσ μοτερ μου ειπε οτι εχει παρει εγγρηση τυπου ο 20v στο carina στο corolla οχι???πιστευω οτι δεν δηλωνησ παντοσ 4α 1600cc 20v αλλα 4α 1600 γενικα.το προβλημα στο δικο μου μοτερ ηταν οτι στην αδεια εγραφε 4ΑU... ενω το τιμολογιο 4ΑΚ... στο ελληνικο τουσ ενδιαφερει το 4Α δηλαδη τα 1600cc και οχι 20v o τυποσ του μοτερ ειναι 4Α. ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ οποσδιποτε φωτοτιποια η αδεια και το τιμολογιο αγορασ για να το τσεκαρη στο ελληνικο
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-05, 16:39
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="28762
μηχανολογος που ειχε ψαξει ειπε οτι κανενα 101 1.3 δεν εχει δηλωσει τετιοι κινητηρα οποτε παμε σε πολλα. τελικα μαλλον πρεπει να μαζευτουμε ολοι μαζι και να μοιρασουμε τη διαφορα? ποσα 101 ομως εχουν 20V?
Γιαυτο σου λεω βαλε 1,3Τ να σωθεις

Απάντηση με παράθεση
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 27-12-05, 18:38
MARMEL Offline:
Αdministrator

εγω δεν ξαναγραφω τι θα περασω εδω μεσα επειδη ζηλευει ο δημητρης. θα γραψω μονον αυτο που θα με περασει αν ποτε γεννηθει στην κατηγορια μου.
να ενημερωσω επισης τον χρηστο απο το βολο οτι το corollaki μου κοβει βολτες μεσα στο βολο. θα ναι κανα δυο μερες εκει. χρηστο μη το δεις και τρομαξεις ε? επισης προσεξε το μην κλεψουν τιποτα καναν παραλληλο και με περασει μετα ο δημητρης και ποιος τον ακουσει μετα θα ανοιξει τοπικ
μου το χει παρει ο αδερφος μου που ηρθε απο αμερικη. yell ηθελε να παει πηλιο λεει. χαθηκε ο νομος αττικης? cussing cussing yell
Παλιά 27-12-05, 21:07
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 297
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οχι τοπικ στις εφημεριδες θα το βγαλω.Ρε αρχιερεα ειπα εγω οτι ειστε κουλοι ή οι αλλοι που πατε κοντρα ειναι αυτοι κουλοι;Σου ειπα μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λετε και ξερεις κατι γιατι αμφιβαλλω και δεν θεωρω δεδομενο μερικες φορες οτι λετε;Γιατι να σου θυμισω για κοντρες με WRX και κατι αλλα παλαιοτερα συγκριτικα που λεγατε.Ε εγω αυτα τα θεωρω υπερβολες.Δεν λεω οτι λετε ψεματα αλλα οτι υπερβαλετε και βλεπετε τα πραγματα οπως βολευουν μερικες φορες.Και δεν μενω μονο στο παραδειγμα του Γιαννη αλλα και σε αλλα κατα καιρους...Εδω σου ελεγα για lotus αν θυμασαι και παλι και εκει στοιχηματιζες.Τα ξεχασες κιολας;
Και επειδη και εγω πολλες φορες χρησιμοποιω την υπερβολη στα λεγομενα μου για αυτο δεν το βρισκω ασχημο αλλα ως ενα μεσο εκφρασης.Αλλα ειναι καποια πραγματα που πρεπει να ειμαστε ξεκαθαροι.
Και για την κοντρα τωρα που λες τοσα ταξιδια κανεις κατεβα και προς Καλαματα.(Το Μονακο της Ελλαδας).Δεν θα το μετανιωσεις και που ξερεις μπορει να βγαλεις και 1000 ευρω.Εγω το μονο που θελω ειναι να κερασεις καφεδακι(ακυρο θα κερασω εγω της παρηγοριας-χα,χα,χα) και να βγεις μετα να παραδεχτεις την 'μαυρη' δυναμη.Α, και κατι αλλο!Παρε μαζι σου παραλληλους,μουφομετρα,εργαλεια θα σου χρειαστουν γιατι αν εισαι΄'μαμα' δεν σε παω.Και θα σε βγαλω και φωτογραφια πριν και μετα να κανεις τις συγκρισεις σου.
Καλα να περασετε στο Πηλιο ειναι φανταστικα μην εχεις παραπονο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-05, 22:21
2579 Offline:

παιδεσ ηρθα !!! μαρμελ ετοιμοσ ??απο αυριο περιμενω. φιλε ειμαι πολυ περιεργοσ να δω το αποτελεσμα τισ κοντρασ μασ με αυτα που διαβαζω
mechanicaf ακου για τισ υπερβολεσ περι wrx. πετιχενω ενα στη εθνικη μαμα με προσπερνει κολαω απο πισω φορτομενοι και οι δυο κατεβαζω 4τη 140χιλ και ανοιγη στα 180 κοντεβα να το πατισω εκανα αριστερα και των περασα στα 190 τι να πω.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-12-05, 23:41
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="31580
παιδεσ ηρθα !!! μαρμελ ετοιμοσ ??απο αυριο περιμενω. φιλε ειμαι πολυ περιεργοσ να δω το αποτελεσμα τισ κοντρασ μασ με αυτα που διαβαζω
mechanicaf ακου για τισ υπερβολεσ περι wrx. πετιχενω ενα στη εθνικη μαμα με προσπερνει κολαω απο πισω φορτομενοι και οι δυο κατεβαζω 4τη 140χιλ και ανοιγη στα 180 κοντεβα να το πατισω εκανα αριστερα και των περασα στα 190 τι να πω.
Μετά και απο αυτό, ένα μόνο μου μένει......... "Νίπτω τας χείρας μου". Δημήτρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηη?
Δεν ξαναασχολούμαι..... δεν ξαναασχολούμαι..... δεν ξαναασχολούμαι.... Δεν... Βαρέθηκα... το εμπέδωσα!

Υ.Γ. Ξέχασα όμως ότι ο Νίκος φοράει μαύρο..... Για υτό κόλλησε βρε Δημήτρη, έχεις δίκιο. Συγνώμη! Τα ασημί είπαμε ότι δεν φτάνουνε σε αυτά τα επίπεδα!

Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα φιλικά, και με διάθεση πλάκας!
(Αντε επειδή είναι ο Δημήτρης, και διάθεση ειρωνείας! χεχεχεχεχε)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 00:06
MARMEL Offline:
Αdministrator

χα χα επιτελους η μαχη σε επαγγελματικα επιπεδα πλεον με το νικο. γιατι με το δημητρη αντε να βγαλεις ακρη. βαλε μοτορκοτε ρε κι αλλο. οταν ειμαι σιγουρος για κατι φιλε μου να βαζω στοιχημα και ας χασω ξερω να χανω και τα εχω πει και εδω μεσα. γιαννη τα ενιψα τας χειρας μου εχτες εγω με αυτα που εχω γραψει παραπισω!!!!!
πες του τα ρε νικο!!!!!
Παλιά 28-12-05, 01:13
2579 Offline:

παιδια , με την κοντρα που εκανα με το wrx δεν ημουν ειληκρινησ για αυτο ο φιλοσ ο Ayrton φρικαρε με αυτα που εγραψα (και επληνε τα χερια του με αυτα που διαβασε), η αληθεια ειναι πωσ τον προσπερασα απο δεξια(δεν πηγενε στην ακρη βλεπεισ ειχε wrx δεν πιανουν δεξια λουριδα αυτα, δεν πειραζη ομωσ αυτο, ετσι δεν ειναι μαρμελ)το τσαι ειτε με το δεξι χερη ειτε με το αριστερο ειτε βρωμικα ειτε καθαρα χερια το κερασησ... τσαι ειναι, και ασ τον Ayrton να πλενη τα χερια του λεσ και το ειπαμε να κεραση αυτοσ το τσαι που προσφερομε (και μαλιστα με καθαρα χερια) (δεν κοιταω τετοιεσ λεπτομεριεσ παντοσ εγω στο κερασμα)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-12-05, 08:35
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 536
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="31589
παιδια , με την κοντρα που εκανα με το wrx δεν ημουν ειληκρινησ για αυτο ο φιλοσ ο Ayrton φρικαρε με αυτα που εγραψα (και επληνε τα χερια του με αυτα που διαβασε), η αληθεια ειναι πωσ τον προσπερασα απο δεξια(δεν πηγενε στην ακρη βλεπεισ ειχε wrx δεν πιανουν δεξια λουριδα αυτα, δεν πειραζη ομωσ αυτο, ετσι δεν ειναι μαρμελ)το τσαι ειτε με το δεξι χερη ειτε με το αριστερο ειτε βρωμικα ειτε καθαρα χερια το κερασησ... τσαι ειναι, και ασ τον Ayrton να πλενη τα χερια του λεσ και το ειπαμε να κεραση αυτοσ το τσαι που προσφερομε (και μαλιστα με καθαρα χερια) (δεν κοιταω τετοιεσ λεπτομεριεσ παντοσ εγω στο κερασμα)
Ισα ισα φίλε Νίκο, με δικαιώνεις ακόμα περισσότερο!!! χεχεχεχε
Απλά δικαίωσες όσα είπα εγώ για την δική μου περίπτωση με το WRX!!!!
Για αυτό και είπα ότι νίπτω τας χείρας μου! Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πώ, για τον φίλο τον Δημήτρη, ο οποίος είναι πάντα ο άπιστος θωμάς. Και απλά ειρωνικά -εννοείται- είπα ότι ο Δημήτρης θα πεί ότι τώρα στέκει, γιατί έγινε απο μαύρο, και όχι απο ασημί, οπώς με εμένα! χεχεχε!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > Μοτερ. > 4AGE 20v Levin

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17071795 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com