Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
28-02-08, 14:03
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NIKOS.99
5βιδες ειναι ολες και ολες 3πανω απο 1στα πλαγια αριστερα-δεξια και για να μην ψαχνεις θελει αλεν 7νουμερο
Υ.Γ εγω το ανοιξα για να το ακουσω και τλκ θα το κλεισω μετα τη συναντηση
|
κατι αλλο πως παει χωρις το κουτι??
|
28-02-08, 15:17
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
εχεις καλυτερη αποκριση στο γκαζι (οχι οτι παει καλυτερα)και
καει βενζινη γ@μ@τ@
|
28-02-08, 17:55
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Ο ηχος ξυριζει παντως..ακουγα απο μακρυα τον Νικο να ερχεται και νομιζα οτι ερχεται μηχανη..
|
29-02-08, 18:53
|
|
Μέλος
|
|
|
|
το ανοιξα σημερα το κουτι και εριξα και λιγο σπρει στις πεταλουδες να καθαρισουν....
ειπα να κανω και μια βολτα ομως χωρις το κουτι πανω
και οντως ο ηχος δεν πεζεται .
αυτοι που βαζουν μονιμα χοανακια και καταργουνε το κουτι γιατι το κανουν? εφοσον δεν παει καλυτερα ετσι.?
|
29-02-08, 22:28
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ari
αυτοι που βαζουν μονιμα χοανακια και καταργουνε το κουτι γιατι το κανουν? εφοσον δεν παει καλυτερα ετσι.?
|
για να νομιζουν οτι παει....
01-03-08, 00:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
παιδια το εχω γραψει και παλιοτερα παει καλυτερα χωρις το φιλτροκουτι και μαλιστα δεν το λεω εγω αλλα το ιδιο δυναμομετρο οταν το μετρησαμε, με και χωρις κουτι την ιδια ωρα σχεδον,κατι ξερουν αυτοι που βαζουν χωανακια...η μαμα εισαγωγη απλα κοβει θορυβο και λιγο γκαζι
11-05-08, 12:27
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
|
|
καλημερα φιλε αρι ειμαι μελος στο club και μενω λουτσα το τηλ. ειναι 6948515499 με λενε ζαχαρια. σκεφτικα επιδη ειμαστε κοντα να βρεθουμε
11-07-08, 19:16
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
γεια σας απο αγρινιο,με λενε θυμιο αλλα οι φιλοι μου με φωναζουν mio,λοιπον εχω μια ΕΕ111 4age μαυροκαπακο g6,το ελυσα για να περασω ιμαντα κ εστειλα τα εκκεντροφορια στον μπουμπη για reprofile στις 274 μοιρες μου ειπε οτι θα δουλεψουν χωρις προγραμμα κ με 12 αλογα επιπλεον. στην δυναμομετρηση μου εβγαλε 155hp με 16kg ροπη κ θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανα μυστικο να ανεβω λιγακι ακομα. εχω το φιλτροκουτι με k&n ξερο,οταν εβγαλα το πλενουμ ξυραφιζε οπως επισης ο δεικτης βενζινας που δεν τον προλαβαινα!!! θα μου πειτε θελω αλογα χωρις αντιτιμο κ ειναι σωστα θα μου πειτε αλλα να χαιρομαι κ λιγο βενζινη...
1,50 εχει η 100αρα ελεοοοος,ευχαριστω!!!
|
11-07-08, 20:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mio
γεια σας απο αγρινιο,με λενε θυμιο αλλα οι φιλοι μου με φωναζουν mio,λοιπον εχω μια ΕΕ111 4age μαυροκαπακο g6,το ελυσα για να περασω ιμαντα κ εστειλα τα εκκεντροφορια στον μπουμπη για reprofile στις 274 μοιρες μου ειπε οτι θα δουλεψουν χωρις προγραμμα κ με 12 αλογα επιπλεον. στην δυναμομετρηση μου εβγαλε 155hp με 16kg ροπη κ θελω να ρωτησω αν υπαρχει κανα μυστικο να ανεβω λιγακι ακομα. εχω το φιλτροκουτι με k&n ξερο,οταν εβγαλα το πλενουμ ξυραφιζε οπως επισης ο δεικτης βενζινας που δεν τον προλαβαινα!!! θα μου πειτε θελω αλογα χωρις αντιτιμο κ ειναι σωστα θα μου πειτε αλλα να χαιρομαι κ λιγο βενζινη...
|
φιλε τα 155 τα ειδες μετα το reprofile των εκκεντρων?
|
|
11-07-08, 20:43
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mio
|
καλωςηρθες στην παρεα μας θυμιο! τιμη που σου ειπε ο μπουμπης?
το ειχες μετρησει πριν το λυσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 11-07-08 στις 20:57.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17213297 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|