Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v
ρε αδερφε αμα δεν γινει αναλυση στο μεταλλο να δει τι κραμματα εχει μεσα και να το βαψουν αναλογα,οτιδηποτε αλλο δεν εναι σωστο για εμενα,ο μπουμπης την βαφη την εβγαλε με τον τορνο?σωστα?
εκει που τα βαφουν πιστευεις οτι κανανε αναλυση για να δουνε τι κραμματα εχει μεσα το μεταλλο?σιγα μην το εκαναν εμπειρικα εγινε.
τελοσπαντων μακαρι να βγουν σωστοι οι εκεντροφοροι σου και να κρατησουν και μετα απο ενα δυο χροννια να παω να φτιαξω και εγω ....
εαν δεν εχω παρει ετοιμους.
παντος εδω μεσα καποιος πουλαγε TODA 1 σταδιου 400-500 κατοσταρικα
δεν βρισκω την αγγελια,εαν μου πηγαιναν μπουμπεικι 300 εδινα παραπανω και επερνα αυτους.
|
μα γιατι να βαφει? ειναι ηδη βαμενο απ'το εργοστασιο κ αυτο που εκανε ειναι οτι το κατεργαστηκε με το εργαλειο του τορνου σε χαμηλη ταχυτητα για να μην αναψει το μεταλλο,δεν υπεστει βαφη,εχω δει πως ειναι βαμενο μεταλλο δευτερη φορα,εχω δουλεψει τορνο 1 χρονο κ απ΄οτι καταλαβα χρησιμοποιει την ιδια μεθοδο με αυτη που γυαλιζουμε τον στροφαλο. δεν λεω οτι μπορει να πετυχει αλλα απότι ειδα ο τυπος εκανε καλη δουλεια,ασχετο απ΄το οτι δεν τον εμπιστευεσαι! λοιπον καληνυχτα κ εχω ακομα μια εβδομαδα μπροστα μου για να μου λυθει η απορια για τα εκκεντροφορια,τα λεμε