Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
σιγουρα με πικρανε γιατι αυτα λεφτα πηγανε χαμενα.....εγω φιλε δν ειμαι ουτε το παιζω παντογνωστης.....εσυ καποτε γυρναγε4σ μια βαλβιδα σε ενα lada και μαs ελεγεσ οτι παιρνει 10 αλογα τα ξεχασες.... ασε εμασ τουσ κουλουσ με τα τουρμπατα να σε περναω απο πανω με 3οοο στροφεσ μεσα την ωρα που εσυ θα εισαι κολωνεσ πισω και θα φλερταρεισ με τα συνεργεια με τισ 8500 που θα εχεις.... εσυ δηληαδη οταν σου σπaσανε δυο φορεσ τι εκανε πανηγυριζες ???????? τα λεφτα μας επειδη τα βγαζουμε με δουλεια ολοι τα κλαιμε οταν δν πιανουν τοπο...... εσυ τωρα μπορει να εισαι και ο ωνασησ και μαγκια σου..... εγω με το τουρμπακι μαθαινω και θα μαθαινω συνεχεια οσο γιατο αν πειραματιζομαι ασε να το ξερω εγω καλυτερα απο σενα που τα μαθεσ ολα.....οσο γαι του περλα εχει στομ ακι θα παντησει και αυτος .. αλλα ακου οτι ταμαξι φοαρει ιντερκουλερ εξατμιση αν δν το πιστευει προβλημα σου.. η μαλλον το προβλημα σου ηταν το ποσα εικοσαωαλβιδα φτασαν τα α150 αλογα στην δυναμομετρηση του power...???? ειλικρινα λυπαμαι για τον τροπο που σου μμιλαω καθως που μια γενικολογη συζητηση την γυρισες σε προσωπικη.......
|
Τουλαχιστον ειχα κατι!!! Εστω κ lada! Εσυ τι ειχες ρε παντελι???? Να με περνας με 3000 στροφες??? Καλα.... βρες πρωτα τετοια ευθεια για να με πιασεις!!!!!!!!!! Εκτος κ αν σκοπευεις να με κυνηγας μεχρι την Θηβα!!! Τα λεφτα ολοι τα δουλευουμε! Κανεις δεν μας τα χαριζει!! Αλλα λεφτα που εδωσα κ δινω για την καυλα μου δεν τα εκλαψα ποτε!!!Εσυ μαλον δεν το αγαπας πραγματικα το αυτοκινητο για'υτο κ τα εκλεγες! Αρα μαλον το πηρες για την μοστρα!!! Οσο για την δυναμομετρηση δεν την εκανα στο power!Δεν ειμαι ποζερης εγω! 2φορες το μετρησα σε va-mag δυναμομετρο ΣΑΝ του power κ τις 2 φορες εβγαλε 157hp κ 16.7kg ροπη!!! Και τις εχω ακομα μεσα στο p/c!