Φιλε Γιαννη μηπως δεν ειναι τουρμπο το Scubi που λεει ο φιλος οτι περασε;Που το παραξενο να εχει 8,8;Ειναι πολλα ή λιγα δηλαδη;Απλως πεσατε στην παγιδα οτι ειναι το τουρμπατο και βιαστηκατε να μιλησετε.Αμ ελα που δεν ειναι και προκειται για ενα ταπεινο Scubi που καμμια σχεση δεν εχει με το θηριο.Και για να μην μπερδευομαστε το καινουργιο WRX φοραει 2.5Τ.Ειπατε τιποτα;Αυτο ελειπε να μην περναγε ο φιλος αυτοκινητο με 160 αλογα και 1310 κιλα.Να σας αναφερω καμμια 10ρια τετοια;Α και το αυτοματο το παραπανω αυτοκινητο 0-100 ξερετε ποσο;11,6!Ρε φερτε μου το 1.3 το G6 να το ξεκ....σω.
Παιδες να προσεχουμε το τυρακι που ριχνουν ορισμενοι.Υπαρχει φακα απο πισω.Θα βγει κανενας τωρα να παραδεχτει οτι εκανε για αλλη μια φορα λαθος ή ενταξει το προσπερναμε και αυτο;Ακου εκει 160 αλογα;Μου θυμισε ενα τραγελαφικο που ειδα σημερα.Chinquencento με σημα Ferrari μπροστα.Σου λεει grour Fiat και τα 2 γιατι να μην το κολλησω;Ετσι και μερικοι.Επειδη περασαμε Scubi 1.6T γιατι υπαρχουν και αυτα ή 2.0 ατμοσφαιρα περναμε και τα STI.Περιμενω διορθωση αν εχω καταλαβει σωστα.
Μα καλα ρε Πανο δεν περιμενα να εισαι ασχετος με τα θηρια;Ρε ειναι δυνατον ποτε να δουμε EVO ή STI κατω απο 200 αλογα;Ιεροσυλια για τα ραλλυ.Θα σου αρχισω εντατικα μαθηματα γιατι πηρες κατω απο τη βαση.Εσυ Γιαννη πηρες 5 γιατι τουλαχιστον εβαλες ερωτηματικο στα ερωτηματα σου,δειγμα οτι προβληματιστηκες.Χα,χα,χα!
|