Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi |
|
07-09-06, 18:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi
καλησπερα παιδες βρηκα στο net την παρακατω διευθυνση δεν ξερω αν την γνωριζετε ,σε περιπτωση που δεν την γνωριζετε ριξτε μια ματια http://www.wheelsjamaica.com/wheels_...?topic=32929.0
|
07-09-06, 19:52
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Φυσικα και τη γνωριζω..Ο Rorry(4E-FTE) εχει ψαχτει πολυ με τα 20V και εχει εκει 2 threads για πολυυυυ διαβασμα..
Η συγκεκριμενη φωτο γραφια που εβαλες ειναι η εισαγωγη με χωνια του ΤΟΜ'S για ασημοκαπακο γιαυτο εχει και plenum, για να μπορει να διαβασει το AFM..Νομιζω οτι προφανως δε βγαινει πια στην παραγωγη..
|
|
|
16-09-06, 01:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Ρε παιδες εχει βγαλει κανεις την εισαγωγη απο 20v(μαυρο)?αν οχι δοκιμαστε το και θα παθετε σοκ απο τον ηχο που βγαζει loud το δοκιμασαμε στο μοτερ του δημητρη με το εξαρι ειναι απιστευτος ο ηχος,απο επιδοσεις χασιμο στα χαμηλομεσαια αλλα στα ψηλα σκοτωνει ακομα περισσοτερο...οπως καταλαβαινετε ο μιτσος παει για κοψιμο καπο να ρουφανε οι πεταλουδες του φρεσκο αερα .....μακαρι να μπορουσαμε και εμεις με τα ασημι να το καναμε .....λιγο υπομονη οταν μπει ο αγραφος θα τα πουμε
|
16-09-06, 05:26
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Τα εχει βγαλει ο 2579!Δεν παει ρε το αμαξι χωρις την εισαγωγη..Ρουφαει υπερβολικα πολυ αερα!Ουτε ψηλα παει, ο ηχος σας μπερδευει..Θελει ΒΕΝΖΙΝΕΣ!
Χωρις βενζινες μαλιστα που το συζητησα με μηχανολογο που προγραμματιζει κτλ και ξερει καλα τα μοτερ, ειναι επικινδυνο γιατι στεγνωνει ψηλα με δυσαρεστα αποτελεσματα..
Συν οτι πρεπει να προσεξεις τα νερα με τον αεραγωγο συν οτι θελεις αλλα καταλληλα χωνια,οχι τις παπιες..
|
|
|
16-09-06, 12:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Το έχω κι εγώ στο μυαλό μου να ανοίξω το καπό και να δώσω αέρα αλλά πολύ αργότερα. Πρέπει να μετατρέψω το afm σε map πρώτα.
Το led στο ταμπλό με την ένδειξη economy λειτουργεί σε όσα μετατράπηκαν σε 20ν
Το δικό μου είναι σταθερό στο πράσινο πάντα και θέλω να ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το ψάξω.
Στη φωτογραφία φαίνεται ο στρόφαλος του 20ν. το πρόβλημα του είναι ότι έσπασε η εγκοπή όπως και η ακίδα που συγκρατούν την τροχαλία να μη γυρίζει τρελά.
όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να γίνει ή αν υπάρχει κάποιος μαγκάκος που να επισκευάζει τέτοιο πράγμα ας πει
|
|
|
16-09-06, 13:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stm2001gr";p="53838
Το led στο ταμπλό με την ένδειξη economy λειτουργεί σε όσα μετατράπηκαν σε 20ν
|
Δεν νομίζω ότι παίζει economy σε 20V! Οπότε άστο όπως είναι... Εμένα ανάβει κανονικά, αλλά μου έχουνε πει ότι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα......
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
16-09-06, 15:05
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εμενα δεν αναβει, ειναι μονιμα πρασσινο..Αυτο που εχω σκεφτει ειναι να φτιαξω το led που αναβει το VVT και να το ενσωματωσω εκει στο ταμπλω για να φαινεται και καλα αν καις λογω VVT η οχι αλλα βαριεμαι να το κανω συν οτι προσθετει 12mA στο τρανζιστορ αρα επιπλεον φορτιο αρα περισσοτερος κινδυνος να καει..
Stam δεν καταλαβα τι ακριβως παιχτηκε, η φωτο δε βοηθαει και πολυ..Λες την ασφαλεια που εχει στη μυτη του ο στροφαλος?Πως εσπασε?Και τι συνεπειες ειχε?Ελπιζω να μη σου χαλασε τιποτα..
|
|
|
16-09-06, 15:38
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Οπως και να χει, ανεβαζω ενα σχεδιο του στροφαλου για να μου πεις ακριβως ποιο/α κομματι/α εσπασε/αν και θα σου βρω τον ακριβη κωδικο..Η ΤΟΥΟΤΑ λογικα θα τα εχει αφου ειναι τα ιδια με του 4A-FE..
|
16-09-06, 21:50
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
χρηστο το εχω βγαλει το καπακη του 4πεταλουδου δεν παει καλα πουθενα καλυτερα κατα την γνωμη μου μπορει οι βεζινες να ειναι που λεει ο καριναμαν η και ο ζεστος αερας.
νομιζω οτι βρηκα την λυση ενα μονοτικο για να μην ζεστενετε το καπακη το εκανα ηδει και το δοκιμασα σημερα συμπτωση ε?!!!θυμαστε που ελεγα οτι οταν ζεστενετε δεν τραβαει αυτος ειναι ο λογος ζεστενετε πολυ ο αερας μεσα στο κουτι και αποτελεσμα την πτωση αποδοσεις τωρα παει πολυ καλυτερα.
το επομενο ειναι δυο τρυπες στο καπο για να βγενει ο ζεστος αερας τι λετε?
για το λαμπακη εμενα ειναι μονιμα σβηστο.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
17-09-06, 03:05
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Νικο εισαι σιγουρος οτι παει καλυτερα?Εμενα αυτα μου φαινονται μικροδιαφορες της ταξεως του 1 αλογου..Πως το διαπιστωσες, εκανες καποια μετρηση ρεπριζ πχ?Η εχει τοσο μεγαλη διαφορα που το καταλαβαινεις στο δρομο?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17581105 seconds (77,71% PHP - 22,29% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|