Reset δεν έχω κάνει στο μηχάνημα, θα το δοκιμάσω πάντως. Το δεύτερο βίντεο δείχνει ότι όταν μπαίνω στο menu του gps για πρώτη φορά αφού ανοίξω τον διακόπτη, δεν κάνει τίποτα. Όταν πατήσω μία επιλογή κολλάει και πατάει μετά συνέχεια μόνο του στο ίδιο σημείο. Επίσης το καταλαβαίνεις εάν έχεις ήχο όταν βλέπεις το βίντεο, από το γεγονός ότι διακόπτεται συνέχεια η μουσική που ακούγεται από το ράδιο (κάνει MUΤE), δείγμα ότι κάτι πατάει την οθόνη... Στο πρώτο βίντεο που μπαίνω στο Dest φαίνεται καθαρά, αφού αυτό επιλέγει μόνο του τις επιλογές που εμφανίζονται στο ίδιο σημείο που είναι η ΜΕΤΑΒΑΣΗ και την οποία είχα επιλέξει αρχικά. Για το calibration με πετάει έξω μόνο όταν πατάω πολλές και συνεχόμενες φορές σε ένα σημείο... Όταν το πάω χαλαρά και απλά πατάω τον σταυρό και περιμένω αρκετά για να αλλάξει θέση, δεν με πετάει. Αλλά με αυτό τον τρόπο μου παίρνει περίπου 6-7 λεπτά για να τελειώσει το cal και να εμφανιστεί το ΟΚ αλλά και πάλι μετά τα ίδια κάνει σαν να μην έκανα ποτέ cal.
Edit: Ένα πράγμα έχω να πω: Ο Pavel δεν παίζεται... Ο τύπος απλά είναι απίστευτος και άψογος επαγγελματίας. Μου απάντησε στο mail και στα video που του έστειλα τα εξής:
Παράθεση:
Dear Andreas,
I don't know what is the problem now
I will test gps box in our office in Moscow on Monday and send you video that it's working correct.
And then I send this tested gps box to you via ems, without sending back that gps box you got now.
Sorry for this problems, but I don't know what's wrong with your gps box.
Maybe on our factory stupid workers make something wrong in gps box wires. I think somewhere is short circuit in gps wire.
Sorry again for your time.
|
Πείτε μου τώρα, ποιος θα το έκανε αυτό; Ούτε καν κατάστημα στην Ελλάδα δεν θα το έκανε... Μπράβο του για άλλη μία φορά...
Thanks Pavel...