Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-11-08, 12:27
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Το gps box το παρέλαβα χθες. Μη με ρωτάτε εντυπώσεις αφού δεν το έβαλα ακόμα, εμφανισιακά είναι κούκλα...

Εκείνο που θέλω από τον Ανδρέα και τον Πέτρο είναι να μου πούνε όταν παραλάβουν τα δικά τους, εάν είχε στην συσκευασία remote control, γιατί εμένα δεν είχε...

Επίσης μια μικρή βοήθεια. Το box έχει τρία καλώδια: Το κόκκινο που πρέπει να είναι το ρεύμα ACC, το μαύρο που πρέπει να είναι η γείωση GRD και το λευκό. Αυτό που πάει;
Παλιά 26-11-08, 12:36
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε καποια οθονη προφανως Ανδρεα ειτε για ηχο ή εικονα..

Παλιά 26-11-08, 20:07
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε Andrew εκτος απο το καλωδιο που συνδεεται με το συστημα εχει και αλλα 3 καλωδια? Το παλιο πως ηταν?

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 26-11-08, 23:58
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Ναι, έχει το καλώδιο που συνδέεται το σύστημα και τρία ακόμα: Ένα κόκκινο, ένα άσπρο και ένα μαύρο. Το κόκκινο και το άσπρο έχουν και ασφάλεια επάνω. Το παλιό gps box είχε κόκκινο-κίτρινο-μαύρο. Το κίτρινο το είχα συνδέσει στο Β+ του συστήματος (είχε και χαρτάκι επάνω). Έτσι έκανα και τώρα και δούλεψε κανονικά, δηλαδή έβαλα το άσπρο στο Β+...

Το πρόβλημα είναι άλλο όμως και είναι σοβαρό: Πρώτον το μενού στο box είναι στα ρώσικα και δεν μπορώ να βρω από που αλλάζει στα αγγλικά. Δεύτερο και σημαντικότερο, σχεδόν δεν δουλεύει... Ναι, δυστυχώς... Ανοίγει κανονικά αλλά όταν πατάω την πρώτη φορά στο touch screen κάποια επιλογή, αυτό τρελένεται, και αρχίζει και πατάει κουμπιά μόνο του, σαν ένα αόρατο χέρι να πατάει συνέχεια την οθόνη... Έχω σκάσει πραγματικά... Εννοείται ότι έστειλα ήδη Mail στον Pavel...
Παλιά 27-11-08, 02:54
electro Offline:

Ω ρε Ανδρεα , στεναχωριεμαι που τα διαβαζω αυτα , γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα μας παρει και εμας μπαλα.... Και ακομα δεν το εχουμε παρει στα χερια μας......

Καταρχην μας λες αμεσως τι σου ειπε ο Ρωσσος!
Επειτα , αυτο με τα ρωσικα με παραξενευει , γιατι στις φωτο που μου ειχε στειλει η γλωσα ηταν στα αγγλικα , αρα μαλλον απο καπου θα αλλαζει.
Τωρα με το αλλο που ειπες , ισως η λυση να ειναι απλη και να θελει απλα calibration για να παιξει σωστα το gps.
Το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι κατι γινεται με τα 3 αυτα καλωδια. Σιγουρα αυτο πρεπει να συνδεθει στο B+? Δεν ξερω καν τι ειναι το Β+......

Παλιά 27-11-08, 10:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντρέα τωρα εχεις την τέλεια διακιολογία να τα φτιάξεις με Ρωσίδα!
Αν νευριάσει η Ευγενία πες της πως ειναι για να σε βοηθησει με το μενου του GPS !!!!
Παλιά 27-11-08, 11:57
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Καταρχην μας λες αμεσως τι σου ειπε ο Ρωσσος!
Επειτα , αυτο με τα ρωσικα με παραξενευει , γιατι στις φωτο που μου ειχε στειλει η γλωσα ηταν στα αγγλικα , αρα μαλλον απο καπου θα αλλαζει.
Τωρα με το αλλο που ειπες , ισως η λυση να ειναι απλη και να θελει απλα calibration για να παιξει σωστα το gps.
Και μετά μου λες να μην λέω στον κόσμο ότι ξέρεις κάτι τις παραπάνω από εμάς για αυτά τα θέματα...

Όντως ρε φίλε, θέλει calibration το μηχάνημα για να παίξει σωστά. Μου απάντησε ο Pavel και με καθησύχασε. Δες τι μου απάντησε και για το θέμα της γλώσσας:
Παράθεση:
Dear Andreas,

Sorry for this problems. Our factory produce this gps box for russia so they set russian language as default.
Today I will make you a video how to select english language and calibrate touch screen - than it will work as it should work.
Also I will make video how new gps box working in our office.
In this month we sold in Moscow ~50 pcs new model gps box with no problem.
No remote control goes with gps box because it don't need it. It works perfectly from touch screen.
Don't worry, gps box need to be calibrated before first use.

Best Regards,
Pavel
Παράθεση:
Το αλλο που σκεφτομαι ειναι οτι κατι γινεται με τα 3 αυτα καλωδια. Σιγουρα αυτο πρεπει να συνδεθει στο B+? Δεν ξερω καν τι ειναι το Β+......
Τον ρώτησα και για αυτό το θέμα για να μου επιβεβαιώσει ότι η σύνδεση που έκανα με το ασπρο-κίτρινο είναι σωστή. Θα ενημερώσω για την απάντησή του...

Edit (1:28μμ):
O Pavel μου έγραψε τα εξής για τα καλώδια:
Παράθεση:
White - ACC
Red - +12
Black - ground
Μου φαίνεται παράξενο να μου λέει το άσπρο στο ACC αφού το ACC του SD-6800 είναι κοκκινο... Του το επισύμανα αυτό να μου το ξεκαθαρίσει και επίσης να μου πει το χρώμα του καλωδίου του 6800 που πρέπει να συνδέσω το λευκό +12, αφού καλώδιο με τέτοια ένδειξη δεν υπάρχει στο 6800, μόνο το κίτρινο Β+...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 27-11-08 στις 14:30. Αιτία: edit...
Παλιά 27-11-08, 15:02
autodelo Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
autodelo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Dear Andreas,

B+ = battery+ = +12V )
Here are video.
Quality is not good, because from phone, but you can see what i do.
I just take out of box new gps box and calibrated it.
http://www.youtube.com/watch?v=8xOX6lyfQps
It's not so easy to make it in first time, but then all is ok)
If you will have questions pls write me.
Best Regards,
Pavel
Παλιά 27-11-08, 15:32
electro Offline:

Αυτα ειναι τα ωραια! Ρε παιδια , αφου ο Pavel δεν μας εχει βρισει ακομα που τον "πριζουμε" , μπραβο του!!!!!!! Ειληκρινα ειναι πολυ καλος πωλητης! Μακαρι και σε εμενα να ειναι ολα καλα και χαλαλι τα παραπανω λεφτα που εδωσα....

Andrew!!!!! Πεσε με τα μουτρα στο calibration και ενημερωσε μας!!!!

ΥΓ:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Και μετά μου λες να μην λέω στον κόσμο ότι ξέρεις κάτι τις παραπάνω από εμάς για αυτά τα θέματα...

Επιμενω οτι τα παραλες!!!!!!!!!

Παλιά 27-11-08, 16:04
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Andrew!!!!! Πεσε με τα μουτρα στο calibration και ενημερωσε μας!!!!
Αυτό κάνω τώρα αλλά παραείναι δύσκολο. Κατάφερα να βάλω τα αγγλικά αλλά το calibration είναι δύσκολο. Θα προσπαθήσω πάλι και θα σας πω...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20390606 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com