Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-11-08, 15:09
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Βασίλη η έκδοση που θες είναι αυτή που απλά αποθηκεύεις το Dest στην SD κάρτα και χωρίς καμία διαδικασία εγκατάστασης ορίζεις το path και μετά τρέχει κανονικά το πρόγραμμα. Με αυτή την έκδοση παίζουν τα ΡΝΑ. Τα PDA χρειάζονται άλλη έκδοση που περιέχει έναν επιπρόσθετο φάκελο εκτός από τον φάκελο Destinator και κάποια εγκατάσταση. Εάν έχεις την έκδοση που σου είπα αρχικά λογικά θα παίξει χωρίς πρόβλημα...

Ανδρέα εάν κάτι λέω λάθος, διόρθωσέ με.
Παλιά 18-11-08, 15:15
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπίλη μην αγχώνεσαι καθόλου! έχω εγώ από όλα ! και θα παίζει dest7 μην ανησυχείς !!!
Ο θειος Γιωργος μιλησε... ΤΕΛΟΣ!χαχαχαχα
Μολις ερθει θα δουμε τι θα δουμε..
Αντρεα οχι δεν εχω αυτο ειναι εκδοση για PNA..

Παλιά 18-11-08, 15:58
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ο συνονοματος απο την Αχαια , τα ειπα πολυ σωστα! Φιλε wastegate ο alimonos σιγουρα θα σε τακτοποιησει!

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Που να το ξερα ο κακομοιρης......?????
Παλιά 19-11-08, 14:31
electro Offline:

Εγραψα στην Western Union το ονμα μου στα Ελληνικα και δεν μπορουσε ο Pavel να τα παραλαβει , γιατι στην τραπεζα δεν εμφανιζοταν το ονομα μου , λογω γραμματοσειρας........ Ευτηχως ομως βρεθηκε η λυση και τωρα με ενημερωσε οτι ειδοποιησε να μου ετοιμασουν το πακετο. Μου ειπε οτι θα μου το μεσα σε 2 μερες. Ανδρεα εσενα μου σου εχει στειλει 2 πλεον φορες , να περιμενω ποιο γρηγορα οτι θα ξεκινησει και επισης να περιμενω καμια εβδομαδα?

Λοιπον θελω τωρα να την βοηθεια σας. Ειδα που ειχε βαλει το Gps box ο Andrew και ηταν καλη θεση. Ομως η προσβαση στην sd καρτα θα ηταν 'μαρτυριο"... Με αυτο που θελω να περασω( την εκλπηξη που λεγαμε ) η προσβαση στην sd καρτα θα ειναι προταρχικος παραγοντας για οσους με ακολουθησουν.
Γι αυτο θα πρεπει to gps box να το βαλουμε σε τετοια θεση που θα μπορουμε να εχουμε προσβαση. Ο φιλος exs το ειχε βαλει σε μια τετοια θεση ( http://www.corollaclub.com/forums/sh...6&postcount=57 ) , οπως ηταν απαραιτητες οι τρυπες στο ντουλαπακι. Επισης θα μπορουσε να μπει στο ντουλαπακι πανω απο το σταχτοδοχειο με την αντιστοιχη τρυπα στο πισω μερος. Το σκεπτικο μου ειναι μηπως μπορουμε να αποφυγουμε τις τρυπες και να κανουμε την δουλεια μας.
Βρηκα ενα προιον που μπαινει στην sd υποδοχη και την προεκτηνει με ενα καλωδιο , αλλα δεν βρηκα να το πουλανε(και καλα το παουσιασε μι εταιρια).
Περιμενω τις ιδεες σας.

ΥΓ: Θελω και καλη κεραια TV για το μηχανημα. Που να κοιταξω?

Παλιά 19-11-08, 15:47
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων

Εγραψα στην Western Union το ονμα μου στα Ελληνικα και δεν μπορουσε ο Pavel να τα παραλαβει, γιατι στην τραπεζα δεν εμφανιζοταν το ονομα μου , λογω γραμματοσειρας........ Ευτηχως ομως βρεθηκε η λυση και τωρα με ενημερωσε οτι ειδοποιησε να μου ετοιμασουν το πακετο. Μου ειπε οτι θα μου το μεσα σε 2 μερες. Ανδρεα εσενα μου σου εχει στειλει 2 πλεον φορες , να περιμενω ποιο γρηγορα οτι θα ξεκινησει και επισης να περιμενω καμια εβδομαδα?
Μα καλά δεν σου το είπε ο υπάλληλος εκεί ότι πρέπει να το γράψεις με λατινικά; Ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν σε εμένα όταν έκανα την πληρωμή... Το κακό είναι ότι στην Κίνα τα πράγματα γίνονται με αρκετά αργούς ρυθμούς, οπότε να έχεις υπομονή φίλε...
Παράθεση:
Λοιπον θελω τωρα να την βοηθεια σας. Ειδα που ειχε βαλει το Gps box ο Andrew και ηταν καλη θεση. Ομως η προσβαση στην sd καρτα θα ηταν 'μαρτυριο"... Με αυτο που θελω να περασω( την εκλπηξη που λεγαμε ) η προσβαση στην sd καρτα θα ειναι προταρχικος παραγοντας για οσους με ακολουθησουν.
Γι αυτο θα πρεπει to gps box να το βαλουμε σε τετοια θεση που θα μπορουμε να εχουμε προσβαση. Ο φιλος exs το ειχε βαλει σε μια τετοια θεση ( http://www.corollaclub.com/forums/sh...6&postcount=57 ) , οπως ηταν απαραιτητες οι τρυπες στο ντουλαπακι. Επισης θα μπορουσε να μπει στο ντουλαπακι πανω απο το σταχτοδοχειο με την αντιστοιχη τρυπα στο πισω μερος. Το σκεπτικο μου ειναι μηπως μπορουμε να αποφυγουμε τις τρυπες και να κανουμε την δουλεια μας.
Βρηκα ενα προιον που μπαινει στην sd υποδοχη και την προεκτηνει με ενα καλωδιο , αλλα δεν βρηκα να το πουλανε(και καλα το παουσιασε μι εταιρια).
Περιμενω τις ιδεες σας.
Η λογική που έβαλα εκεί το box ήταν να μην μπει σε ένα σημείο όπου πιθανόν να χρησιμοποιώ. Στο ντουλαπάκι δεν ήθελα να το βάλω αφού εκεί βάζω αρκετά πράγματα, όπως επίσης και στη θήκη πάνω από το τασάκι όπου θεωρώ ότι πιθανόν να μην χωράει γιατί το βύσμα που συνδέεται στο box είναι αρκετά ογκώδες. Εκεί που το έβαλα είχα σχετικά άμεση πρόσβαση αφού εκείνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βγάλω το ντουλαπάκι, πράγμα εύκολο. Η υποδοχή της SD κάρτας ήταν στην μπροστινή μεριά.
Παράθεση:
ΥΓ: Θελω και καλη κεραια TV για το μηχανημα. Που να κοιταξω?
Εγώ έβαλα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι κατάλαβα, όσα περισσότερα Db είναι η κεραία τόσο καλύτερα πιάνει. Καλύτερη λήψη πάντως πρέπει να έχουν οι εξωτερικές.
Παλιά 19-11-08, 17:13
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Μα καλά δεν σου το είπε ο υπάλληλος εκεί ότι πρέπει να το γράψεις με λατινικά; Ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν σε εμένα όταν έκανα την πληρωμή... Το κακό είναι ότι στην Κίνα τα πράγματα γίνονται με αρκετά αργούς ρυθμούς, οπότε να έχεις υπομονή φίλε...

Η λογική που έβαλα εκεί το box ήταν να μην μπει σε ένα σημείο όπου πιθανόν να χρησιμοποιώ. Στο ντουλαπάκι δεν ήθελα να το βάλω αφού εκεί βάζω αρκετά πράγματα, όπως επίσης και στη θήκη πάνω από το τασάκι όπου θεωρώ ότι πιθανόν να μην χωράει γιατί το βύσμα που συνδέεται στο box είναι αρκετά ογκώδες. Εκεί που το έβαλα είχα σχετικά άμεση πρόσβαση αφού εκείνο που έπρεπε να κάνω ήταν να βγάλω το ντουλαπάκι, πράγμα εύκολο. Η υποδοχή της SD κάρτας ήταν στην μπροστινή μεριά.
Εγώ έβαλα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι κατάλαβα, όσα περισσότερα Db είναι η κεραία τόσο καλύτερα πιάνει. Καλύτερη λήψη πάντως πρέπει να έχουν οι εξωτερικές.

Ανδρεα , δεν θα βολευει αυτο , να βγαζουμε ντουλαπακι και τετοια.... Αν φυσικα υιοθετησετε αυτο που εχω στο μυαλο. Εγω παντως θα το κανω. Θα καταλαβετε συντομα. Κατι θα σκεφτω.....

Οσο αναφορα για την Κεραια , την παρειγγελεις κα σου ηρθε ή πηγες και την αγορασες απο το καταστημα? Ειναι τυπου f το βυσμα?

To κερδος της κεραιας( Db ) , ειναι αρκετα σημαντικο , αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν προσφερει απολυτως τιποτα....

Παλιά 19-11-08, 20:47
corollapatra Offline:
Administrator

Παράθεση:
Οσο αναφορα για την Κεραια , την παρειγγελεις κα σου ηρθε ή πηγες και την αγορασες απο το καταστημα? Ειναι τυπου f το βυσμα?
Τον πήρα τηλέφωνο και μου την έστειλε με courier με ένα επιπρόσθετο κόστος. Τα χρήματα τα κατέθεσα σε ένα τραπεζικό λογαριασμό που μου έδωσε. Το βύσμα δεν είναι τύπου F αλλά έχει μέσα στην συσκευασία αντάπτορα μετατροπής του βύσματος jack σε F. Πάντως έχει πάρει το μάτι μου κάπου στο internet (ebay και τέτοια) κεραίες και με 35Db.
Παλιά 20-11-08, 10:19
corollapatra Offline:
Administrator

Ρε γμτ, μπαίνω κάθε μέρα και κοιτάω που βρίσκεται το πακέτο που μου έστειλε ο Pavel και τελευταία ενημέρωση είναι ότι στις 17.11.2008 έφυγε από το Sorting Center της Beijing... Τι γίνεται από εκεί και πέρα δεν ξέρω... Καμία νεότερη ενημέρωση... Και σήμερα έχει 20 ο μήνας....

Πούν' το-πούν' το το πακέτο, ψάξε-ψαξε δεν θα το βρεις...
Παλιά 20-11-08, 10:25
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αντρέα, και εγω οταν παραγγέλνω απο Κίνα, το μονο που σου λεει το σαιτ τους ειναι το πότε εφυγε απο εκει.
Μετα πρέπει να μπαίνεις στο Ελληνικό σάιτ της EMS για να το τσεκάρεις http://www.elta-courier.gr/trackit/
(αν το εχουν ενημερωσει γιατι και εκει γινεται ενα μπαχαλο...).

Αλλιως παρε τηλεφωνο στα κεντρικά της EMS και ρωτα.
Παλιά 20-11-08, 10:31
corollapatra Offline:
Administrator

Μάικ, τζίφος και εκεί, λέει ότι δε βρέθηκαν αντικείμενα. Θα πάρω τηλ. να ρωτήσω. Thanks...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,20366907 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:52.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com