Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Εγώ το έβαλα σε facelift οπότε προχώρα άνετα.....
|
Ναι ρε Πέτρο, αλλά ο Ανδρέας δεν έχει το f/l. Λογικά βέβαια δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά, αλλά Αντρίκο καλού-κακού ρώτα εάν το συγκεκριμένο ανταλλακτικό κάνει και για pro f/l μοντέλα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
to dual zone πως δουλέυει ρε παιδιά ?
Βάζεις έναν προορισμό στο gps και μετά πας μενού βάζεις ράδιο ας πούμε κι ενώ ακούς ράδιο ακούγονται και οι οδηγίες πλοήγησης?
Το igo8 το έχει δοκιμάσει κανείς ? είναι καλύτερο από το "δικό" μας destinator7 ? αναφέρομαι σε κάλυψη χάρτη ...
|
Το car dvd δουλεύει όταν βάζει μπροστά το αμάξι. Παίζει ας πούμε το ράδιο. Μέσω του μενού πας στο Dest (το ράδιο εξακολουθεί να ακούγεται). Ξεκινάς το Dest ορίζοντας προορισμό και πλέον βλέπεις στην οθόνη την διαδρομή του Dest και ταυτόχρονα ακούγεται το ράδιο. Για τις οδηγείες του Dest διακόπτεται το ράδιο και ακούγονται οι οδηγίες. Μέσω του μενού μπορείς να πας στο ράδιο, στο Cd, στην τηλεόραση κ.λ.π., να βλ΄΄επεις δηλαδή στην οθόνη κάτι άλλο και όχι την διαδρομή του Dest αλλά όταν υπάρχει οδηγία του Dest ο ήχος πάλι θα διακοπεί και θα ακούσεις την οδηγία...
Το igo8 έψαξα να το βρω για να το δοκιμάσω αλλά δεν το έχω βρει κάπου... Για την Ελλάδα όμως έχω ακούσει ότι το Dest έχει καλύτερους χάρτες.