Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
Μαλιστα. Αρα με τον ιδιο τροπο που εχω βρει και εγω λειτουργουν τα χειρηστηρια στο τιμονι.... Υπερυθρες!!!! Αποθηκευεις στο Intreface τις λειτουργιες και αυτο με τη σειρα του επικοινωνει με το systhma Μεσω των Yperyurvn σαν να ηταν το τηελχειρηστηριο που εχει..... Ενα τετοιο θελω να αγορασω και εγω! Δυστηχως αλλη λυση δεν υπαρχει για εμας......
Ομως παρατηρω , οτι η φυσα που εχει συδεεται με την φυσα που εχει το αμαξι μας με 3 μονο καλωδια....Αλλα το μεγεθος της φυσας μου φαινεται μικροτερο απο αυτο που εχει το δικο μας.....
Ανδρεα αναφερει κατι για την φυσα αυτη σε κανα σχεδιο?
Δεν ξερω... Ισως και να ειναι αυτα τα κλαωδια που χρειαζομαι στο δικο μου ..... Τωρα σε 25 μερες θα ξανα-ασχοληθω... Κριμα.....
EDIT: Κατι βρηκα για την φυσα που εχει μεσα... Μαλλον ειναι για αλλο toyota ,αλλα λογικα θα κανει και στο δικο μας με πατεντα! Κοιταξτε τα Pin 6,7,8 στην τελευται φυσα. Μαλλον αυτα ειναι που μας νοιαζουν!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Επειδή πολλά παιδιά έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα διαφορετικά car dvd που έχουμε παραγγείλει, πέρα από τις εντυπώσεις που θα αναφέρει καθένας από εμάς μετά την εγκατάστασή των συστημάτων μας, θεώρησα καλό να σας παραθέσω το manual του συστήματος για να μπορείτε να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες του συστήματος Τ-6800 που εγώ αγόρασα και να κρίνετε ο καθένας ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Τα σχετικά με τις συνδέσεις και τις λειτουργίες των χειριστηρίων του τιμονιού τα έχω ανεβάσει σε προηγούμενο Post.
Επίσης, το interface του σύμφωνα με όσα λέει το manual είναι σαν αυτό της συνημμένης εικόνας. Πολύ όμορφο θα έλεγα...
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Μαλιστα. Αρα με τον ιδιο τροπο που εχω βρει και εγω λειτουργουν τα χειρηστηρια στο τιμονι.... Υπερυθρες!!!! Αποθηκευεις στο Intreface τις λειτουργιες και αυτο με τη σειρα του επικοινωνει με το systhma Μεσω των Yperyurvn σαν να ηταν το τηελχειρηστηριο που εχει..... Ενα τετοιο θελω να αγορασω και εγω! Δυστηχως αλλη λυση δεν υπαρχει για εμας......
Ομως παρατηρω , οτι η φυσα που εχει συδεεται με την φυσα που εχει το αμαξι μας με 3 μονο καλωδια....Αλλα το μεγεθος της φυσας μου φαινεται μικροτερο απο αυτο που εχει το δικο μας.....
Ανδρεα αναφερει κατι για την φυσα αυτη σε κανα σχεδιο?
Οτιδήποτε είχε μέσα η συσκευασία το έχω επισυνάψει στα προηγούμενα Posts μου. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Εν το μεταξύ δεν το έχω ψάξει και πολύ το θέμα με τα χειριστήρια γιατί εγώ δεν έχω τέτοια στο τιμόνι.
Επίσης, εάν κάποιος από εσάς έχει ήδη πάρει μία τέτοια θήκη και είναι δοκιμασμένη ότι ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητό μας, ας μου δώσει το Link να παραγγείλω την ίδια.
Τέλος σχετικά με την κεραία TV, επειδή είμαι και λίγο άσχετος, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σαν κριτήρια που θα πρέπει να αναζητήσω προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη δυνατή λύση; Όχι τόσο από άποψη τιμής όσο από θέμα καλύτερης δυνατής λήψης. Ψάχνοντας βρήκα μία που τοποθετείται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Δύναμη Σεβασμού: 10
Οσο για την θηκη 2ντιν νομιζω καλη ειναι αντρεα απλα πουλανε και κατι αλλες πακετο με το wire harness. Εσυ εισαι σιγουρος πως θα κουμπώσουν τέλεια αυτα που παρηγγειλες?
Η κεραια που δειχνεις δεν ξερω αν εχει καλή ληψη αλλα ρε φιλε... λιγο καγκουρικο μου φαινεται που κολλάς το εξαρτημα μαζί με κατι "χαρτοταινίες" δεξιά και αριστερα... Σαν εσωτερική φάσα είναι...
Δεν υπάρχει κατι πιο διακριτικό να μπει σε καμια γωνία του μπαρμπριζ?
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
ρε παιδιά τι περιέχει το δικό σας sd card μέσα γιατί εγώ βάζω ένα δικό μου με το destinator σε φάκελο δικό του και δεν παίζει το navigation. Ο δέκτης gps από την άλλη έιναι οκ συντονίζεται και βγάζει πληροφορίες υψόμετρα και ταχύτητα κλπ...
Επίσης, εάν κάποιος από εσάς έχει ήδη πάρει μία τέτοια θήκη και είναι δοκιμασμένη ότι ταιριάζει απόλυτα στο αυτοκίνητό μας, ας μου δώσει το Link να παραγγείλω την ίδια.
Τέλος σχετικά με την κεραία TV, επειδή είμαι και λίγο άσχετος, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σαν κριτήρια που θα πρέπει να αναζητήσω προκειμένου να επιλέξω την καλύτερη δυνατή λύση; Όχι τόσο από άποψη τιμής όσο από θέμα καλύτερης δυνατής λήψης. Ψάχνοντας βρήκα μία που τοποθετείται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Γνωμη μου Ανδρεα να επικοινωνησεις με τον Φανη. Εχει τα παντα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
ρε παιδιά τι περιέχει το δικό σας sd card μέσα γιατί εγώ βάζω ένα δικό μου με το destinator σε φάκελο δικό του και δεν παίζει το navigation. Ο δέκτης gps από την άλλη έιναι οκ συντονίζεται και βγάζει πληροφορίες υψόμετρα και ταχύτητα κλπ...
Κατι δεν κανεις σωστα , γι αυτο δεν παιζει.
Συγγνωμη θα μπορουσα να βοηθησω , αλλα δυστηχως πρεπει να με ξεχασετε για λιγο καιρο.....
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 224
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
Εχεις επιλέξει τη διαδρομή που θα ανοίγει το destinator.exe;