Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
16-04-08, 19:19
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, πείτε μου item number γιατί δεν έχω καταλάβει για ποιο μηχάνημα λέτε!!!
Με το τελωνείο σκεφτήκατε τι θα παιχτεί; Είναι εκτός Ε.Ε. και μπορεί να κολλήσει...
|
Γιαννη αυτο το μοντελο δεν θα το βρεις πουθενα γιατι αυτο το μοντελο μας το προτειναν αυτοι.... Υπαρχει το SD-6800 που εμφανισικα είναι ετσι : http://www.tradesolution.hk/e/produc...A7CC56BE555CE1
Οσο αναφορα την ποσοστητα σας παραθετω την ακριβη απαντηση της SKYPINE:
Παράθεση:
About the qty,we roughly accept any qty, but we may consider the qty according to the requirment of the client,if you want us to change the model a lot,we may ask big qty
|
Θελετε να του στειλω αλλο ενα e-mail? Εαν ναι , πειτε μου τι ακριβως να τον ρωτησω?
|
16-04-08, 19:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρωτησε τον αν ξέρει την Σου Λη...
|
16-04-08, 19:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Βασικά το θέμα είναι πώς θα το παραγγείλουμε; Δεν μπορούν να μας στείλουν μερικές εικόνες έστω; ΑΑΑΑΑΑν δε σου κάνει κόπο θα μπορούσες να παραθέσεις χαρακτηριστικά έστω συνοπτικά, Αντρίκο; Θα σου πάρω και chupa chup !
Ας πούμε τα χειριστήρια ξέρουμε αν δουλεύουν όταν παίζει μουσική; Ή ψάχνουμε απλά αν δουλεύουν όσο δουλεύει και το gps? Το gps ανταποκρίνεται Ευρώπη; Ξέρουμε καθόλου τι ποιότητα εικόνας δίνει; Πρόγραμμα gps θα μας φορτώσουν αυτοί ολοκληρωμένο; Έχει τηλεόραση πάνω; Με το τελωνείο παίζει να υπάρχει και πρόβλημα. Ξέρω ότι σε φορτώνω, Αντρέα, αλλά προσπάθησα να διαβάσω πριν το topic και τα έχω μπερδέψει.
Είσαι κούκλος, στο είπα; Σλουρπππππππ!!!
|
|
|
16-04-08, 19:46
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Βασικά το θέμα είναι πώς θα το παραγγείλουμε; Δεν μπορούν να μας στείλουν μερικές εικόνες έστω; ΑΑΑΑΑΑν δε σου κάνει κόπο θα μπορούσες να παραθέσεις χαρακτηριστικά έστω συνοπτικά, Αντρίκο; Θα σου πάρω και chupa chup !
Ας πούμε τα χειριστήρια ξέρουμε αν δουλεύουν όταν παίζει μουσική; Ή ψάχνουμε απλά αν δουλεύουν όσο δουλεύει και το gps? Το gps ανταποκρίνεται Ευρώπη; Ξέρουμε καθόλου τι ποιότητα εικόνας δίνει; Πρόγραμμα gps θα μας φορτώσουν αυτοί ολοκληρωμένο; Έχει τηλεόραση πάνω; Με το τελωνείο παίζει να υπάρχει και πρόβλημα. Ξέρω ότι σε φορτώνω, Αντρέα, αλλά προσπάθησα να διαβάσω πριν το topic και τα έχω μπερδέψει.
Είσαι κούκλος, στο είπα; Σλουρπππππππ!!!
|
Λοιπον Γιαννη , δες τα χαρακτηριστικα στο λινκ που σου εβαλα στο προηγουμενο ποστ. Σε αυτα συμπληρωσε το ενσωματομενο gps και εισαι κομπλε!!!!!
Αυτο που περιμενουμε ειναι να ρυθμισουν το destinator 7 ωστε να παιζει με την οθονη αφης σε αυτη την αναλυση της οθονης......
Νομιζω οτι και εγω εχω μια επιφυλαξη..... Εχω στο μυαλο μου μηπως αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαγγελματιες και θα εχουμε συνεργασια..... Γι αυτο σας ρωταω... Τι θα ηταν καλο να τον ρωτησω για να επιβεβαιωσουμε και να μην περιμενουμε αδικα?????
|
|
|
|
16-04-08, 19:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Ας πούμε τα χειριστήρια ξέρουμε αν δουλεύουν όταν παίζει μουσική; Ή ψάχνουμε απλά αν δουλεύουν όσο δουλεύει και το gps? Το gps ανταποκρίνεται Ευρώπη; Ξέρουμε καθόλου τι ποιότητα εικόνας δίνει; Πρόγραμμα gps θα μας φορτώσουν αυτοί ολοκληρωμένο; Έχει τηλεόραση πάνω; Με το τελωνείο παίζει να υπάρχει και πρόβλημα;
|
Πω-πω-πω, ευτυχώς που δεν μας εξετάζεις ως μάρτυρες σε αίθουσα δικαστηρίου... Θα μας είχες ξετινάξει...
Τα χαρακτηριστικά είναι σαν του SD-6800 και μπορείς να τα δεις εδώ.
Η διαφορά μεταξύ SD-6800 και SN-6800 (που μας ενδιαφέρει) είναι ότι το SN έχει built-in GPS.
Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι δεν χάνεις με το συγκεκριμένο μοντέλο τον χειρισμό από το τιμόνι, αφού το συγκεκριμένο DVD είναι κατασκευασμένο ειδικά για ΤΟΥΟΤΑ COROLLA. Αυτό σημαίνει ότι ο χειρισμός αφορά τα πάντα και όχι μόνο το GPS. Έχει built-in TV. Το πρόγραμμα πλοήγησης εγώ καταλαβαίνω ότι θα πρέπει να το έχουμε εμείς (εύκολο). Με το τελωνείο λογικά θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση, αλλά στα 235 € πόση να είναι αυτή; Νομίζω αξίζει τον κόπο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
[...] Εχω στο μυαλο μου μηπως αυτοι νομιζουν οτι ειμαστε επαγγελματιες και θα εχουμε συνεργασια..... Γι αυτο σας ρωταω... Τι θα ηταν καλο να τον ρωτησω για να επιβεβαιωσουμε και να μην περιμενουμε αδικα?????
|
Και εγώ το φοβάμαι αυτό ρε φίλε... Καλό θα είναι να του πεις για πόσα κομμάτια ενδιαφερόμαστε στο περίπου για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται... Και με ποιο τρόπο θα γίνει η πληρωμή στην περίπτωση της αγοράς...
16-04-08, 19:58
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Ευτυχώς τώρα τελευταία δεν πάω δικαστήριο...χιχιχι!!!
Φίλε corollapatra, επειδή ξέρω, αν το τελωνείο το κόψει θα μας πετσοκόψουν σε δασμούς μετά, χρεώνουν μεταφορά, φύλαξη, εξίσωση τιμών και ΦΠΑ σε όλα. Μπορεί να πάει διπλή τιμή!
Πάντως πρέπει να καταλάβει ότι αρχικά θέλουμε 2-3 και να μας πει πώς θα τον πληρώσουμε! Και αν κάνει κανένα κόλπο για το τελωνείο!!!
16-04-08, 20:14
|
|
|
|
|
|
Παιδια θα ξαναπω για μια φορα:
Γιαννη και Χρηστο ειδα ενδιαφερεστε. Να τον ρωτησω για 3? Εαν ομως ειναι να τα παρουμε αμεσα..... Εγω καιγομαι... ( βλεπε υπογραφη μου )....!!!!!
|
16-04-08, 20:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Και εγώ καίγομαι...αλλά σίγουρα παιδιά ο ενισχυτής για τα ηχεία είναι οκ; Γιατί με τα νέα ηχεία μου η μαμά πηγή τα έφτυσε και γι'αυτό αλλάζω πηγή , αλλιώς πάω σε απλό και σίγουρο pioneer και με στάνταρ χειριστήρια!!!
16-04-08, 21:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
235 ευρώ χωρίς τα μτφκά ???
Για να μην έχετε τελωνείο ένας τρόπος υπάρχει δοκιμασμένος από Κίνα ...
πέιτε του να το στείλει μόνο με EMS EXPRESS AIR MAIL και όχι με UPS ή DHL ή FEDEX !!! και φυσικά να γράψει πάνω την ελάχιστη αξία που μπορεί να βάλει ΑΝ πέσει σε τελωνέιο να έιναι λίγα τα εξτρά (+23%).
Τελικά πόσο θα κοστόσει άνευ τελωνειου ΜΕ τα μτφκά ???
16-04-08, 21:48
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Να σας ενημερώσω ότι το δικό μου(νομίζω ίδια ενίσχυση έχουν όλα τα Κινέζικα) ουδεμία σχέση έχει-από πλευράς ενίσχυσης-με το μαμά:ο Κινέζος είναι πάρα πολύ δυνατός(ελπίζω να ζήσει βέβαια...).
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21410108 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|