Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
14-04-08, 12:57
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΕΧΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Dear Sir
1. As u do not lose the steering wheel control,I think SN-6800 can let you be approving.
2. We use WCE 5.0
3. All map supplyer should modify the engine according our communication agreement so that the map can be runing on our device
4. About the qty,we roughly accept any qty, but we may consider the qty according to the requirment of the client,if you want us to change the model a lot,we may ask big qty
|
Ανδρεα!!!! Μαλλον πρεπει να ακυρωσεις την παραγγεΛεια!!!!
Εμεις την μονη παιατηση που εχουμε , ειναι να τρεχει το destinator 7 !!!!!!
Παιδια ακουω ποσοι ενδειαφερονται σοβαρα για να ζητησουμε τιμη για την αντιστοιχη ποσοστητα!
Ξανα εστειλα mail στην Skypine και της ειπα οτι δεν εχουμε καποια ιδιαιτερη απαιτηση. Το μονο που θελουμε ειναι το συστημα να τρεχει Destinator 7 και πως κατα την πλοηγηση δεν θα χασουμε την διαχειρηση μεσω της οθονης αφης.
Τελος του ειπα να με ενημερωσει και για την τιμη του!
Ανδρεα αμα σου απαντησει πες μας τι σου ειπε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-04-08 στις 13:21.
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
|
14-04-08, 13:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τώρα σου απάντησαν; Εάν ναι, πρέπει να έγινε το εξής: Όταν τους πήρα τηλέφωνο τους λέω ότι σας έχω στείλει ένα mail, το έχετε λάβει για να μου απαντήσετε; Μου λένε ναι, το λάβαμε αλλά δεν έχουμε προλάβει να σας απαντήσουμε ακόμα, θα σας απαντήσω εντός ολίγου. Μάλλον θα νόμιζε ότι αναφερόμουν στο mail που εσύ τους είχες στείλει...
Επί της ουσίας, πρέπει να μάθουμε άμεσα τιμή για να δω τι θα κάνω με την άλλη παραγγελία. Φαντάζομαι ότι και ο Πέτρος θα ενδιαφέρεται.
Νομίζω ότι είναι περιττό να πω πως ενδιαφέρομαι σοβαρά...
14-04-08, 13:39
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Τώρα σου απάντησαν; Εάν ναι, πρέπει να έγινε το εξής: Όταν τους πήρα τηλέφωνο τους λέω ότι σας έχω στείλει ένα mail, το έχετε λάβει για να μου απαντήσετε; Μου λένε ναι, το λάβαμε αλλά δεν έχουμε προλάβει να σας απαντήσουμε ακόμα, θα σας απαντήσω εντός ολίγου. Μάλλον θα νόμιζε ότι αναφερόμουν στο mail που εσύ τους είχες στείλει...
Επί της ουσίας, πρέπει να μάθουμε άμεσα τιμή για να δω τι θα κάνω με την άλλη παραγγελία. Φαντάζομαι ότι και ο Πέτρος θα ενδιαφέρεται.
Νομίζω ότι είναι περιττό να πω πως ενδιαφέρομαι σοβαρά...
|
Ανδρεα , ισως να εγινε αυτο , γιατι εγω τους ειχα στειλει πριν 1 εβδομαδα!!!
Τους ειπα να μου απαντησουν αμεσα για να ολοκληρωσουμε και καλα την παραγγελεια.....
Εννοειται πως και εγω βιαζομαι για ευνοητους λογους.....
Ελπιζω να μην αργησουν.....
ΥΓ: Οταν τους πηρες σου μιλησαν κινεζικα?
|
14-04-08, 13:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
ΥΓ: Οταν τους πηρες σου μιλησαν κινεζικα?
|
Εύκολο ήταν... Τους είπα: 会后安排全国经销商游览博鳌美景,乘船游览创世界吉尼斯记录的分割河、海沙滩半岛--玉带滩,参观博鳌亚洲论坛成立会址,乘竹筏在万泉河漂流,参观红色娘子军纪念园等海南博鳌的美 丽景点!
Και μου απάντησαν: 近两年来,天派这支生力军的发展与进步是各方都有目共睹的。
Απλά πράγματα...
14-04-08, 14:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Είσαι και ανορθόγραφος ρε Αντρέα !!!
Υ.Γ.: Δυστυχως αν και με ενδιαφερει το θεμα, αυτη την περίοδο ειμαι λιγάκι στεναχωρα με τα έξοδα για γεννα και παιδί (καταλαβαινει ο corollapatra) οπότε θα πάω πάσω.
Πάντως Αντρεα (electro) προσωπικα ευχαριστω πολύ για την ερευνα που έκανες γιατι όταν στο μελλον αποφασίσω να το προχωρίσω, θα εχω το λινκ, το μοντέλο και όλες τις απορίες λυμένες.
Θενξ
|
14-04-08, 14:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
μάθετε γρήγορα τιμή γιατί μπορεί να ρίξω κι εγώ κανα τέτοιο στην Αμερικάνα!!! θα έχει και σήμα ΤΟΥΟΤΑ και ελληνικά ???
|
|
14-04-08, 14:24
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Είσαι και ανορθόγραφος ρε Αντρέα !!!
Υ.Γ.: Δυστυχως αν και με ενδιαφερει το θεμα, αυτη την περίοδο ειμαι λιγάκι στεναχωρα με τα έξοδα για γεννα και παιδί (καταλαβαινει ο corollapatra) οπότε θα πάω πάσω.
Πάντως Αντρεα (electro) προσωπικα ευχαριστω πολύ για την ερευνα που έκανες γιατι όταν στο μελλον αποφασίσω να το προχωρίσω, θα εχω το λινκ, το μοντέλο και όλες τις απορίες λυμένες.
Θενξ
|
Τιποτα ρε Μιχαλη! Ευχομαι μολις επιστρεψω ξανα κοντα σας ( σε 1 χρονο ) να το εχεις παρει και εσυ και να μου εχετε βρει και αλλα ωραια αξεσουαρ για να βαλουμε!!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
μάθετε γρήγορα τιμή γιατί μπορεί να ρίξω κι εγώ κανα τέτοιο στην Αμερικάνα!!! θα έχει και σήμα ΤΟΥΟΤΑ και ελληνικά ???
|
Σηματακια ΤOYOTA λογικα θα εχει το SN-6800. Εαν παρουμε το αλλο απο ebay οχι(μακαρι να παρουμε το SN!!!). Ομως ελληνικα λιγο δυσκολο... Οσο αναφορα τα μενου του συστηματος. Οσο αναφορα την πλοηγηση , ναι ολα θα ειναι στα Ελληνικα!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από COROLLA TS COMPRESSOR
καλημερα
παιδια ανεβαζω foto απο την original οθονη τισ toyota
|
Καλοριζικη και σε εσενα!!!! Απ οτι μπορω να καταλαβω το μοναδικο προβλημα σε αυτο το μηχανιμα θα ειναι η πλοηγηση , αν και υπαρχει πλεον λυση.... Εαν ενδιαφερεσε πες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-04-08 στις 14:48.
|
14-04-08, 14:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Σηματακια ΤOYOTA λογικα θα εχει το SN-6800. Εαν παρουμε το αλλο απο ebay οχι(μακαρι να παρουμε το SN!!!). Ομως ελληνικα λιγο δυσκολο... Οσο αναφορα τα μενου του συστηματος. Οσο αναφορα την πλοηγηση , ναι ολα θα ειναι στα Ελληνικα!!!!
|
για την πλοήγηση έλεγα ελληνικά! τα άλλα δεν με νοιάζουν.
Για μάθετε λοιπόν τιμή γιατί και μένα η αμερικάνα έχει 2din θέση στην κονσόλα!!!
υπόψιν από tradesolutions έχει με 330€ 2din και gps !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 14-04-08 στις 15:30.
|
14-04-08, 15:41
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Επειδή είχε ρωτήσει ο electro για το χειριστήριο τιμονιού, είναι η παρακάτω φύσα η οποία περιλαμβάνει και το χειριστήριο αλλά και το trip computer(εγώ τα χάνω και τα δύο...), τώρα για το ποια καλώδια είναι(τι χρώμα) θα πρέπει να το βγάλεις από το τιμόνι να δεις αν είναι ίδια.
|
14-04-08, 15:51
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Επειδή είχε ρωτήσει ο electro για το χειριστήριο τιμονιού, είναι η παρακάτω φύσα η οποία περιλαμβάνει και το χειριστήριο αλλά και το trip computer(εγώ τα χάνω και τα δύο...), τώρα για το ποια καλώδια είναι(τι χρώμα) θα πρέπει να το βγάλεις από το τιμόνι να δεις αν είναι ίδια.
|
Σε ευχαριστω πολυ exs!
Μιλησα και με τον αλλον για το μηχανημα , μου ειπε οτι ενα καλωδιο , ειναι αυτο που συνδεεται στα χειρηστηρια στο τιμονι. Μαλλον ειναι λογικο γιατι και στο δικο μαε 3 εχει , οπου τα 2 ειναι η τροφοδοσια και γειωση. Αρα και το αλλο που εχω προτεινει κατα 99% υποστηριζει τα χειρηστιρια....
Οσο για το Trip Computer την λυση την εχω ηδη προτεινει......
ΥΓ: Οποιος ξερει να μας πει ποιο ειναι αυτο το καλωδιο , ας μας βοηθησει!!!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20192790 seconds (81,41% PHP - 18,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|