Νεότερα για το θέμα του SD-6800... Δυστυχώς η τιμή των 100$ αφορά μόνο τα μεταφορικά με EMS (σταλμένα το καθένα ξεχωριστά για την αποφυγή πληρωμής τελωνείου). Σίγουρα το κόστος θα είναι μικρότερο εάν τα στείλει όλα μαζί αλλά τότε θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος να χρεωθούν φόροι.
Η τιμή που μου δίνει για το SD-6800 είναι 180$. Στον πίνακα που μου είχε στείλει έλεγε τιμή 150-180$. Του έστειλα απάντηση και του ζητώ να κρατήσει την τιμή στα 150$. Περιμένω να δω τι θα πει.
Με τις τωρινές ισοτιμίες, με τιμή του μηχανήματος 150$, συνολικά θα κοστίσει 250$, δηλαδή φτάνει γύρω στα 180 ευρώ. Και έτσι, η τιμή παραμένει εξωφρενικά καλή... Εγώ όταν το πήρα από on-line κατάστημα από το Hong-Kong μου είχε φτάσει 480$ + 83$ για μεταφορικά... Ο
electro που το πήρε από Ρωσία είχε δώσει εάν θυμάμαι καλά 595$ συνολικά... Τιμή μαζί με εξωτερικό navi box από τον ίδιο Ρώσο το 2008 τέτοια εποχή, 760$...
Σχετικά με το GPS Box, έχει συμβατό εξωτερικό κουτί με κόστος 95$. Του ζήτησα τεχνικές πληροφορίες και φωτογραφία για να το δούμε.