Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
01-08-08, 19:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Marmel, εμενα μου το εκανε απο μονο του. Ενω ηταν 10$ ανα παραγγελια (δυο εκανα, επομενως 20$), τελικα στο email μου, ελαβα ενα 10$.
|
01-08-08, 19:38
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
βρε δεν πα να λετε οτι θελετε?
μολις τωρα ειδα οτι στο paypal εχω πληρωσει 3 φορες εξτρα ταχυδρομειο ηδη στα τρια τεμαχια που αγορασα...
τωρα αμα τα φαιρεσουν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...
στην συνενοηση ειμαστε ακομα. επισης απο δαυτον κερδισα ακομα 5 τεμαχια. να δω τι θα γινει και με αυτα!
τους ρωτω τι γινεται με τα χρηματα που πληρωσα εχτρα ως ταχυδρομικα ανα τεμαχιο και δεν εχουν απαντησει
πως γινεται να χρεωσουν λιγοτερο αφου ηδη εχω πληρωσει? οταν στο γραφει στο paypal το ποσο που εχεις δωσει δεν σημαινει οτι το πληρωσες?
και υπαρχει περιπτωση να σου επιστρεψουν τα εξτρα ταχυδρομικα? επισης δεν μου εκαναν invoice για να τα πληρωσω απο το paypal παρα μου ειπαν οτι πρεπει να τα αγορασω απο το ebay ντε και καλα!!!
01-08-08, 19:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Λοιπον τι εγινε σε μενα. Εκανα 2 παραγγελιες απο τον ιδιο πωλητη 6$ κοστιζε η καθε παραγγελια και 10$ τα ταχυδρομικα σε καθε παραγγελια. Δηλ συνολο 32$. Ωστοσο δεν πληρωσα αμεσα, (ειμαι ακομα στο site του ebay) το σταματησα εκει που λεει οτι πρεπει να πληρωσεις "συνολο τοσα". Μετα απο καμποση ωρα ελαβα email οτι πρεπει να πληρωσω 6$ για καθε παραγγελια και 10$ ταχυδρομικα. Φυσικα σε μενα ηταν κατι απλο γιατι μιλαμε για λαμπακια.
Σου εχει ερθει email απο το paypal οτι εκαναν δεκτη τη συναλλαγη?
|
01-08-08, 19:51
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
ναι ρε αφου εχω αποδειξη απο paypal οτι πληρωσα τοσα για το καθε τεμαχιο και τοσα για shiping για το καθε τεμαχιο.
3 τεμαχια 3 email εχω....
01-08-08, 20:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
Οχι οτι πληρωσες μονο, εαν αυτοι εκαναν confirmed.
|
01-08-08, 20:06
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
αρα θα πρεπει να το επιβαιβεωσουν αυτοι πριν παρουν τα χρηματα? και πως θα το ξερω εγω? δλδ αν μου στειλουν ενα email και μου πουνε οτι αντι για 30 σου πηραμε 12 πως θα το επιβαιβεωσω εγω μετα?
|
01-08-08, 20:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Καλα εισαι εντελως στοκος.
Τωρα μενει να προσδιορισω τι ειδος.
Μαλλον με ινες υαλου πρεπει να εισαι.
Λοιπον, ο πωλητης (αν ειναι σωστος και θελει) εφοσον τωρα τον εχεις πληρωσει ηδη, μπορει να σου κανει refund καποια χρηματα στο λογαριασμο σου.
Δηλαδη αν πληρωσες 30$ για 3 αντικειμενα και δει οτι θελει 15$ να τα στειλει ολα μαζι σε ενα πακετο, τοτε θα σου βαλει πισω στο λογαριασμο σου τα 15!
Αυτο βεβαια το κανουμε ΠΡΙΝ πληρωσουμε και ΠΡΙΝ κανουμε buy τα αντικειμενα με το να ερθουμε σε επικοινωνια με τον πωλητη.
Βεβαια υπαρχουν και αυτοι που "ζουν" απο τα μεταφορικα και δεν κανουν combined shipping.
Και ακουστε τι επαθα εγω.
Αγορασα για ενα φιλο σωληνακι βενζινης με ατσαλινο πλεγμα.
Οι τιμες ειναι ενδεικτικες.
Αγορασα 3 μετρα 6 mm με 20$ shipping
Αγορασα 3 μετρα 8 mm με 30$ shipping
Αγορασα 3 μετρα 12 mm με 40$ shipping
Τον ρωτησα λοιπον επειδη ηθελα να τα αγορασω ολα μαζι αν μπορει να τα στειλει σε ενα πακετο ωστε να γλυτωσω καποια μεταφορικα και απαντησε οτι δεν κανει combined shipping και πληρωσα 90$ μεταφορικα ενω ο τυπος τα εστειλε ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ!!!!
Φταιω εγω να τον μαυρισω στο feedback??????
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
01-08-08, 21:32
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
να τον μαυρισεις οπως θα κανω και γω εσενα και αυτον αμα τελικα δεν στελει χρηματα πισω....
και σορυ που ρωταμε ρε κυριακο. πρωτη φορα μας τυχαινουν αυτα. αν εσυ απο την μερα που γεννηθηκες τα ηξερες ολα σορυ αλλα εγω τωρα μαθαινω και δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας να απαντησει...
ολα μονος μου θα τα κανω ρε ολα μονος μου
01-08-08, 22:09
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
χαχαχαχα ρε τον ανθρωπο...
μου εστειλε invoice να πληρωσω και αυτα που κερδισα ολα μαζι και μαλιστα 28$ shiping ενω ηδη εχω πληρωσει τρια ταχυδρομεια για αλλα 3 τεμαχια που αγορασα. για να στειλει χρηματα πισω ομως δε λεει. και φυσικα η συνενοηση ηταν να τα βαλε οοοολα μαζι σ ενα πακετο να πληρωσω μια φορα shiping
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 01-08-08 στις 22:20.
|
06-09-08, 16:30
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
παω να κανω αγορα και μου βγαζει αυτο (δοκιμασα με 1000+ μετα με 600ευρω) Confirm my debit or credit card - Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits. Που θα βρω αυτους τους κωδικους?
Τι παπαρια ειναι αυτη τωρα!
Δοκιμαζω με 100 ευρω και κανω ελευθερα την αγορα.
Το paypal εχει χρηματικο οριο? Και αν θες να κανεις μεγαλου ποσου αγορα πρεπει να κανει επιβεβαιωση?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 06-09-08 στις 16:47.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17262912 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|