Παιδια σημερα μπορω και γραφω , χθες ετρεχα!
Κατ'αρχην να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νικο(GORILLA) και και στον Νικο 2579 για την οργανωση και την ΤΙΜΗ που δεν εχει ξαναγινει ΠΟΥΘΕΝΑ!
Χαρηκα που γνωρισα ολα τα παιδια απο Αθηνα διοτι ως νεος στο Κλαμπ δεν ηξερα κανεναν!
Οι καιρικες συνθηκες δυστυχως ηταν κακες ΚΥΡΙΩΣ κατα την επιστροφη μας για Βολο!Ευτυχως παιδια φυγαμε νωρις γιατι στην Μαλακασα ειχε χιονοθυελλα,πηγαιναμε πισω απο τα εκχιονιστικα για κανα μισαωρο!ΧΑΜΟΣ!
Τωρα οσο αφορα για το ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ και τις μετρησεις!Να ξεκαθαρισω λοιπον και να πω ΚΥΡΙΩΣ για τα παιδια απο την Βεροια αφου το Megane μου αποτελουσε μετρο συγκρισης οτι στην Βεροια ειχα 114,4 αλογα και 162ΝΜ δηλαδη 16,5 κιλα!Στο DASTEK μου εδειξε 115.6 αλογα και 156ΝΜ δηλαδη 15.9 κιλα!
Οπως εδειξα και τις μετρησεις στα παιδια εχω να πω το εξης για να ξερετε!
Και τα δυο δυναμομετρα ειναι αρκετα αξιοπιστα αλλα δειχνουν και τα δυο παραπανω ΡΟΠΗ και κυριως της Βεροιας!
Απο αλογα επισης
καλα με μια ελαφρια ταση της Αθηνας να δειχνει λιγα περισσοτερα απο οτι της Βεροιας!Και τα δυο ομως ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το dynomet του Βολου (112,2 αλογα και 15,2 κιλα ροπης!)ομοιου οπως εχω ξαναπει με του περιοδικου POWER!
Ετσι ελπιζω να βγαλατε συμπερασματα για την διαφορα κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ μεταξυ Αθηνας και Βεροιας!Να υπολογιζετε δηλαδη φιλοι απο την Βεροια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ παντα σε συγκριση με την διαφορα του Megane μου οτι στα 140-145 αλογα της Αθηνας ειναι 1.5 με το ΠΟΛΥ 3 αλογα παραπανω απο οτι της Βεροιας!Δηλαδη 145 Αθηνα 142-143,5 στην Βεροια!
Ελπιζω να εγινα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ απ'ολους , να μην σας κουρασα με την εκταση του μηνυματος μου και να μην δημιουργησω ΣΥΓΧΥΣΗ!
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες και την διοργανωση ,καθως και στον ιδιοκτητη του DYNO για την αψογη εξυπηρετηση(το παιδι δηλαδη που μας τα μετρουσε) και την ΤΙΜΗ ΦΥΣΙΚΑ!
ΥΓ1.Μιχαλη ,Νικο(2579),Νικο(GORILLA) , χαρηκα που τα ειπαμε περισσοτερο στο ΦΑΓΟΠΟΤΙ (καταπληκτικο) και που σας γνωρισα καθως και κριμα που δεν εκατσε ο ΜARMEL περισσοτερο!
YΓ.2 Νικο και Πανο μην πλακωνεστε για το μισο αλογο +_ γιατι ειναι στα περιθωρια στατιστικου λαθους καθως επισης ΑΝ ποτε ερθετε εδω στο Βολο με τα Θηριακια σας να ξερετε οτι ΕΔΩ στο δικο μας ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ δυσκολα θα δειτε τον ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 3 μπροστα απο τα αλογα σας(Σας το εγγυουμαι δηλαδη και χωρις παρεξηγηση)!Και εγω δηλαδη με την Puntara μου δεν τα εχω δει , ενω σε αλλα τα ειδα!
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξαιρετικα γρηγορα και τα ΝΟΥΜΕΡΑ ειναι ΝΟΥΜΕΡΑ και ο Δρομος ειναι Δρομος!
ΥΓ.3 Ευχαριστω για την βολτα Νικο και Πανο και το δικο σου Πανο μου θυμισε λιγο το Punto μου οπως εκανε ετσι!