Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-12-10, 14:25
Το avatar του χρήστη panagiotisfx
panagiotisfx Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 pro f/l
Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
panagiotisfx είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να ευχαριστησω κι εγω οσα παιδια παρεβρεθηκαν και περασαμε τοσο ομορφα το Σαββατο και κυριως τον Νικο που το οργανωσε.

Και ανεβαζω και το 1ο βιντεακι απο την δυναμομετρηση της δικιας μου Corolla σαν μια πρωτη γευση.
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 15:41
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια να πω και εγω οτι ηταν ολα αψογα παρα τον δυσκολο καιρο για μας που ηρθαμε απο βολο,χαρηκα που γνωρισα και αλλα παιδια απο το κλαμπ (μιχαλη,gorila(niko),παναγιωτη,θεμηk.a)και φυσικα που ξαναειδα τους πιο παλιους οπως μαρμελαδα και 2579 και γιωργο4αgelu(θελω λεπτομερειες για το 20v περιμενω pm)
τωρα οσο αφορα στο θεμα μας το δυναμομετρο ηταν απο τα καλυτερα που εχουμε μετρηθει εως τωρα με τις διαφορες συγκρισεις που εχουμε κανει φυσικα και σε αλλα και πολυ κοντα σε πραγματικα νουμερα ιπποδυναμεων εργοστασιακων μοτερ.

μπραβο πανο παρα πολυ δυνατο το εργαλειο σκετο πριονι ειδικα στο 0,8 και ευχαριστω για την βολτα και φυσικα τα ευσημα στον μακατο!οσο τωρα για τον φιλο μου το 2579 πολυ δυναμη το audi και θελει προσοχη φιλε γιατι μαζευει χιλιομετρα αθορυβα και δεν το καταλαβαινεις,μπραβο νικο σε σενα για το project οτι ηθελες ενας οικογενειακο αθορυβο και φυσικα βολιδα car!!

υγ:βιντεακια και φωτογραφιες προσεχως εχω καμια 20αρια+,φαγαμε με το γιαννη μια χιονοθυελλα μεχρι και την μαλακασα αλλα μετα απο εκει ηλιος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 12-12-10 στις 15:50.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 17:40
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να και μερικες φωτο απο το φαγητο και οσους μπορεσανε να ρθουνε
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  11122010005.jpg1.jpg
Εμφανίσεις:  109
Μέγεθος:  40,9 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  11122010004.jpg1.jpg
Εμφανίσεις:  109
Μέγεθος:  67,9 KB  
Παλιά 12-12-10, 20:01
THEMIS2281 Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 220
THEMIS2281 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να πω και'γω με τη σειρα μου οτι ηταν πολυ καλη η ολη φαση της δυναμομετρησης και χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα επιτελους!
Ελπιζω να ξανασυναντηθουμε ολοι συντομα!!

Τωρα οσον αφορα τ'αμαξια πιστευω οτι ολοι βγαλαμε πανω κατω τα αλογα που περιμεναμε/θελαμε και δεν ειδα σχεδον σε κανενα χαλια καμπυλες....ολα δουλευαν ρολοι.

Κι ενα video απο το corollaki μου!!!!

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 12-12-10 στις 20:57. Αιτία: Συγχώνευση Posts
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 21:12
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
την 101 μου την τραβηξε κανεις βιντεο? τραβηξα αλλα ειναι πολυ σκοτεινο...
Παλιά 12-12-10, 22:11
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια σημερα μπορω και γραφω , χθες ετρεχα!
Κατ'αρχην να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νικο(GORILLA) και και στον Νικο 2579 για την οργανωση και την ΤΙΜΗ που δεν εχει ξαναγινει ΠΟΥΘΕΝΑ!
Χαρηκα που γνωρισα ολα τα παιδια απο Αθηνα διοτι ως νεος στο Κλαμπ δεν ηξερα κανεναν!
Οι καιρικες συνθηκες δυστυχως ηταν κακες ΚΥΡΙΩΣ κατα την επιστροφη μας για Βολο!Ευτυχως παιδια φυγαμε νωρις γιατι στην Μαλακασα ειχε χιονοθυελλα,πηγαιναμε πισω απο τα εκχιονιστικα για κανα μισαωρο!ΧΑΜΟΣ!
Τωρα οσο αφορα για το ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ και τις μετρησεις!Να ξεκαθαρισω λοιπον και να πω ΚΥΡΙΩΣ για τα παιδια απο την Βεροια αφου το Megane μου αποτελουσε μετρο συγκρισης οτι στην Βεροια ειχα 114,4 αλογα και 162ΝΜ δηλαδη 16,5 κιλα!Στο DASTEK μου εδειξε 115.6 αλογα και 156ΝΜ δηλαδη 15.9 κιλα!
Οπως εδειξα και τις μετρησεις στα παιδια εχω να πω το εξης για να ξερετε!
Και τα δυο δυναμομετρα ειναι αρκετα αξιοπιστα αλλα δειχνουν και τα δυο παραπανω ΡΟΠΗ και κυριως της Βεροιας!
Απο αλογα επισης καλα με μια ελαφρια ταση της Αθηνας να δειχνει λιγα περισσοτερα απο οτι της Βεροιας!Και τα δυο ομως ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το dynomet του Βολου (112,2 αλογα και 15,2 κιλα ροπης!)ομοιου οπως εχω ξαναπει με του περιοδικου POWER!
Ετσι ελπιζω να βγαλατε συμπερασματα για την διαφορα κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ μεταξυ Αθηνας και Βεροιας!Να υπολογιζετε δηλαδη φιλοι απο την Βεροια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ παντα σε συγκριση με την διαφορα του Megane μου οτι στα 140-145 αλογα της Αθηνας ειναι 1.5 με το ΠΟΛΥ 3 αλογα παραπανω απο οτι της Βεροιας!Δηλαδη 145 Αθηνα 142-143,5 στην Βεροια!
Ελπιζω να εγινα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ απ'ολους , να μην σας κουρασα με την εκταση του μηνυματος μου και να μην δημιουργησω ΣΥΓΧΥΣΗ!

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους συμμετεχοντες και την διοργανωση ,καθως και στον ιδιοκτητη του DYNO για την αψογη εξυπηρετηση(το παιδι δηλαδη που μας τα μετρουσε) και την ΤΙΜΗ ΦΥΣΙΚΑ!
ΥΓ1.Μιχαλη ,Νικο(2579),Νικο(GORILLA) , χαρηκα που τα ειπαμε περισσοτερο στο ΦΑΓΟΠΟΤΙ (καταπληκτικο) και που σας γνωρισα καθως και κριμα που δεν εκατσε ο ΜARMEL περισσοτερο!
YΓ.2 Νικο και Πανο μην πλακωνεστε για το μισο αλογο +_ γιατι ειναι στα περιθωρια στατιστικου λαθους καθως επισης ΑΝ ποτε ερθετε εδω στο Βολο με τα Θηριακια σας να ξερετε οτι ΕΔΩ στο δικο μας ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ δυσκολα θα δειτε τον ΜΑΓΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 3 μπροστα απο τα αλογα σας(Σας το εγγυουμαι δηλαδη και χωρις παρεξηγηση)!Και εγω δηλαδη με την Puntara μου δεν τα εχω δει , ενω σε αλλα τα ειδα!
Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξαιρετικα γρηγορα και τα ΝΟΥΜΕΡΑ ειναι ΝΟΥΜΕΡΑ και ο Δρομος ειναι Δρομος!
ΥΓ.3 Ευχαριστω για την βολτα Νικο και Πανο και το δικο σου Πανο μου θυμισε λιγο το Punto μου οπως εκανε ετσι!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 22:33
MARMEL Offline:
Αdministrator

και γω θεωρησα το δυναμομετρο αυτο ευκολο η θετικο...
ρολο επαιξε και ο καιρος ειδικα στα τουρμπατα...

οσο για το μισο αλογο χαχαχαχαχαχαχαχα
θα γινομουν 100 φορες ρεζιλι αμα ξαναγυρνουσα πισω να το ξαναμετρησω...

οσοι εχουν κομπλεξ με τα νουμερα ας τα κρατησουν για παρτυ τους.
το βασικοτερο που θελα να δω το δα... (262)
Παλιά 12-12-10, 22:49
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ναι Πανο τα τουρμπατα παντα ευνοουνται με κρυο καιρο αλλα οπως ειπα και στον Μιχαλη μεσα στο δυναμομετρο υπαρχουν ευνοικες συνθηκες ακομα και με 35+ θερμοκρασια περιβαλλοντος αφου υπαρχει παντα αρκετη παροχη ΚΡΥΟΥ αερα απο μπροστα!Επισης το δυναμομετρο κανει και τις αναλογες διορθωσεις αναλογα με την θερμοκρασια,υγρασια και Βαρομετρικο που πλακα πλακα ξεχασα να ρωτησω χθες το παιδι που μας τα μετρουσε ΤΙ βαρομετρικο ειχαμε?(ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)
Τα ατμοσφαιρικα απο την αλλη δεν εχουν κερδος απο κρυο η ζεστη!Ειπαμε διορθωσεις!
Επισης οπως ειπα και στον Μιχαλη εγω το Punto μου οταν εφτιαχνα προγραμμα ηταν Ιουλιος και ειχε +30 αλλα με αερακι απο τον Ανεμιστηρα μπροστα απο το δυναμομετρο NO PROBLEM!Παντα βγαζει 295 ΑΛΟΓΑ με 10,20,30.ακομα και με 38+ που το εχω μετρησει!
Βλεπω και οι δυο (MARMEL και 2579) αλλαξατε τις υπογραφες σας!Εγω ομως την δικια μου την εχω και την ΚΑΜΑΡΩΝΩ!
Καλα αμα μπορουσες θα ερχοσουν ξανα να ξαναπερασεις τον 2579 και παει λεγοντας μεχρι να τα σπαζατε(Οπως ειπες)!!!ΧΑ!ΧΑ!Ακομα εκει θα ειμασταν!

Α!Για το πατιναρισμα χωρις να θελω να σε απογοητευσω οταν πατιναρει ενα αμαξι σε ενα DYNO τοτε βγαζει οτι να ναι απο νουμερα και ΚΥΡΙΩΣ της ΡΟΠΗΣ!Δοκιμασμενο και αυτο LIVE απο μενα εδω στο DYNO του Βολου!Παντως τα 262 στο 0.6 ειναι ΟΚ!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 12-12-10 στις 22:53. Αιτία: προσθεση
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-12-10, 23:13
MARMEL Offline:
Αdministrator

αυτο ελειπε να μην ηταν οκ τα 262 τα οποια ΔΕΝ πατιναρισαν...
Παλιά 12-12-10, 23:17
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
....Να ξεκαθαρισω λοιπον και να πω ΚΥΡΙΩΣ για τα παιδια απο την Βεροια αφου το Megane μου αποτελουσε μετρο συγκρισης οτι στην Βεροια ειχα 114,4 αλογα και 162ΝΜ δηλαδη 16,5 κιλα!Στο DASTEK μου εδειξε 115.6 αλογα και 156ΝΜ δηλαδη 15.9 κιλα!
Οπως εδειξα και τις μετρησεις στα παιδια εχω να πω το εξης για να ξερετε!
Και τα δυο δυναμομετρα ειναι αρκετα αξιοπιστα αλλα δειχνουν και τα δυο παραπανω ΡΟΠΗ και κυριως της Βεροιας!
Απο αλογα επισης καλα με μια ελαφρια ταση της Αθηνας να δειχνει λιγα περισσοτερα απο οτι της Βεροιας!Και τα δυο ομως ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο το dynomet του Βολου (112,2 αλογα και 15,2 κιλα ροπης!)ομοιου οπως εχω ξαναπει με του περιοδικου POWER!
Ετσι ελπιζω να βγαλατε συμπερασματα για την διαφορα κυριως των ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΩΝ μεταξυ Αθηνας και Βεροιας!Να υπολογιζετε δηλαδη φιλοι απο την Βεροια ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ παντα σε συγκριση με την διαφορα του Megane μου οτι στα 140-145 αλογα της Αθηνας ειναι 1.5 με το ΠΟΛΥ 3 αλογα παραπανω απο οτι της Βεροιας!Δηλαδη 145 Αθηνα 142-143,5 στην Βεροια!
Ελπιζω να εγινα ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ απ'ολους , να μην σας κουρασα με την εκταση του μηνυματος μου και να μην δημιουργησω ΣΥΓΧΥΣΗ!....

Με λίγα λόγια θέλεις να πεις οτι αν οσοι μετρήθηκαν στην Βέροια αν κατέβαιναν να μετρηθούν εκεί, θα έβγαζαν μεγαλύτερα νούμερα κατά 1,5 - 3 άλογα!!

Και επειδή συνέχεια ακούμε-διαβάζουμε για το δυναμόμετρο του Βόλου και άλλα παρόμοια και οτι δεν θα δουμε τα άλογα που είδαμε θέλω να πω το εξής :

Δεν μας ενδιαφέρει ρε Γιάννη ουτε το αυστηρό ουτε το επιεικές! Θέλουμε αξιόπιστα όργανα να μας δείξουν όσο γίνεται τα πραγματικά δεδομένα. Επίσης θέλουμε να δούμε ειδικά τις καμπύλες οι οποίες πιστεύω δεν επηρεάζονται ουτε απο αυστηρά αλλά ουτε από τα επιεική δυναμόμετρα!

Επίσης αυτό στην Αθήνα αλλά και αυτό στην Βέροια έχουν δείξει νούμερα κοντά στα εργοστασιακά οπότε θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα κατα την δική μου άποψη!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 12-12-10 στις 23:43.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,18940711 seconds (82,80% PHP - 17,20% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com