Με τη σειρα μου να πω πως περασαμε τελεια. Τετοιο γελιο ειχαμε καιρο να ρίξουμε.
Καταρχην να ευχαριστησουμε τα παιδιά που κανονισαν και οργανωσαν το ολο event δλδ τον Νικο 2579 και τον Νικο Gorilla.
Επισης να ευχαριστησουμε διπλά τα παιδια που ηρθαν απο μακριά δλδ τον Αντρέα Corollapatra απο Πατρα και τους Γιαννη, Χρηστο και Μήτσο από Βόλο.
Το δυναμομετρο της Dastek ήταν ωραιότατο και σωστότατο. Ουτε υπερβολες ούτε να σε καταχαρακώνει και αυτο επιβεβαιωθηκε και με μετρησεις μαμά αυτοκινήτων που ολα δειξανε κοντα στα εργοστασιακα τους νουμερα.
Επισης μπραβο σε ολα τα παιδιά που τηρήσανε το πρόγραμμα και ηρθανε γιατι η τιμή (25 ευρω) ηταν καταπληκτικη και φοβομουν πως αν δεν μαζευομασταν πολλοι θα τρωγαμε φαπες απο τον ιδιοκτητη... Τετοιους επαγγελματιες πρεπει να τους επιβραβευουμε ειδικα σε τετοιους καιρους κρίσης.
Οσο για τα αποτελεσματα, τα τερατα της δυναμομετρησης ηταν του 2579, του Πανου (Μαρμελ) και του Lyssa. Ολοι κοντα ή πιο πανω απο τα 300 άλογα και ροπή που ξεριζώνει ασφαλτο... 35 ως 39 κιλά...
Δυστυχως δεν ηρθε κανενα 20βαλβιδο για να καναμε καμια συγκριση.
Οσο για το δικό μου έμεινα απίστευτα ευχαριστημενος. Χωρις προγραμμα, μπεκ και εξατμιση εβγαλε 142 αλογα στις 6.500 και 17 κιλα ροπη στις 5.000, και με καμπύλες που θα ζήλευε ακόμα και η Shakira! Ουτε κατσαρωματα, ούτε κοιλιές ούτε τίποτα! Επίσης ουτε μπερδεματα και μπουκώματα απο 0 στροφες ως κόφτη.
Πραγματικά δεν ξερω αν πρεπει να μπλεξω με προγραμματα κτλπ...
Θα ανεβασω την δυναμομετρηση αυριο που θα ειμαι γραφειο γιατι στο σπιτι δεν εχω σκάνερ...
Περασαμε τελεια και πρεπει να γινονται πιο συχνα αυτα.