Ακολουθεί η ενημέρωση που είχαμε απο τον corollapatra και τα διάφορα σχόλια που κάναμε...
corollapatra: o madvinegar: 142 ίπποι 17 κιλά ροπή. corollapatra: 194 ίπποι 18,5 κιλά ροπή...
sotoskap: Αυτά είναι!! Άντε περιμένουμε online ενημέρωση..
ranger: Σωτήρη, μόλις μίλησα στο τηλέφωνο! τα υπερκυβισμένα είναι όλα πάνω από 140 άλογα στο στρόφαλο!!! 300+ έβγαλε του 2579 και ο Marmel πηγαίνει γκαζοτός να μετρήσει το δικό του... χαμός θα γίνει!!! θα σκάσω που λόγω απαγορευτικού δεν μπόρεσα να πάω...
sotoskap: Μακάρι να μας επέτρεπαν οι "καιροί" να κάναμε ενα ταξιδάκι αυθημερόν!! Και γω ήθελα να ήμουν εκεί!
corollapatra: Ο Ηλίας tsport192 έβγαλε 115 ίππους και 16 κιλά. Ο Νίκος Gorillas 147 και 18 αντίστοιχα.
ranger: ...και η on line real time ενημέρωση συνεχίζεται!!! Εγώ τον Marmel θέλω να δω τι θα βγάλει, αλλά και το σόου θα κάνει!!! Αντρέα, με την ευκαιρία πες του για τα φρένα!!!
corollapatra: Ένα πράγμα θα σας πω: ο marmel ήρθε... Ο jason με 1,3 ε111 υγραέριο, έβγαλε 75 και 11,5 με το υγραέριο και 84 και 12,5 με τη βενζίνη.
sotoskap: Ενδιαφέρον το αποτέλεσμα...άρα αυτό που λένε οτι είναι ιδια η απόδοση του υγραεριου με την βενζίνη τελικά δεν ισχύει!
Εκτός αν το έχει ρυθμίσει για οικονομία??? Παιζει τετοιο σεναριο Ανδρέα?? Ρώτησε τον αν μπορεις!
corollaptra: Πάνος: 307,5 και 37 κιλά στο 1,1 πίεση. Μετρήθηκε και μαμά και έβγαλε 262. Ο jason δεν έχει κάνει κάποια ρύθμιση.
ranger: με τόση δύναμη ο Πάνος (και με την τρέλα που κουβαλάει) τον έχει για πρωινό τον 2579 αν ανοίξουν!!!!
σχετικά με το υγραέριο το ξέρουμε ότι χάνει ελαφρώς σε απόδοση, βέβαια από 84 άλογα να δεις 75 είναι αρκετή μείωση!
sotoskap: Εκλεισε αυτή η κόντρα! Δεν χρειάζεται να τα δουν στον δρόμο, δεν υπάρχουν ελπίδες για το AUDI!!
Κανένας άλλος υπερκυβισμένος?
corollapatra: NIKOΣ Lyssas e111 f/l turbo, 297 KAI 39. Τώρα μπαίνει ο Παναγιώτης που φοράει το μοτέρ του Νίκου του υπερκυβισμενου
ranger: o Lyssa ποιο μοτέρ έχει τουρμπίσει και έχει βγάλει τόση δύναμη;;; έχει πιο πολύ ροπή και από τον Marmel;;;;
corollapatra: Παναγιώτης: 142 και 16,5. Για τον lyssas δεν έχουμε ιδέα. Δε λέει...
corollapatra: MITSOS με ε101 4θυρο με 4agze compressor 1.6, 163 και 20
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 11-12-10 στις 14:38.
|