Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
28-09-07, 10:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καταρχην πες μας και τις εντυπωσεις σου απο το αμάξι! Το 1.4 έχεις? Τι λέει? Ανετο, νευρικό, ωραία κύληση, καλό τιμόνι κτλπ ???
Καλως ήρθες στην παρέα μας!
|
28-09-07, 10:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από geovol
οχι φιλε μου. στο auris τον υπολογιστη ταξιδίου τον έχει μέσα στο κοντερ. εκει έχει μόνο το ραδιο/cd . τελος πάντων δεν ειναι εκει το θέμα μας. το θέμα είναι που μπορω να βρώ ένα πλαίσιο 2din για να αντικαταστήσω την εργοστασική πηγή.
|
Φίλε μου ήδη σου έχει απαντήσει άλλο μέλος πιο πάνω.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
02-10-07, 12:08
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
το αμαξι φίλε πετάει . ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. το 1,6 εχω με τα 124 ΑΛΟΓΑ FULL EXTRA . απλως τωρα θελω να κανω αλλαγη το ηχοσυστημα και κολαω στο πλαισιο. δεν το εχει κανενας. πηρα σχεδον παντου τηλ. μαλλον θα παω σε ενα γνωστο να μου το φτιαξει....
|
20-10-07, 04:04
|
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια ξερει κανεις γιατι η εκδοση 2.2 D-4D δεν εισαγεται στην ελλαδα? Και δεν προκειται να εισαχθει ποτε? Εχουμε επισημη δηλωση της Toyota Ελλας?
εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο μοτερ απαιτει diesel χαμηλου θειου και στην ελλαδα ειναι δυσευρετο. Ισχυει κατι τετοιο?
|
20-10-07, 16:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Φιλε μου αν κρινω απο το γενικοτερο κλιμα που επικρατει σχετικα με την πετρελαιοκινηση στην Ελλαδα, μαλλον δεν θα το δεις ποτε να ερχεται εδω. Απο την στιγμη κιολας που μας αναφερεις οτι το καυσιμο που χρειαζεται δεν υπαρχει σε αφθονια, νομιζω οτι αυτο μονο του τα λεει ολα.
|
24-10-07, 14:10
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180
παιδια ξερει κανεις γιατι η εκδοση 2.2 D-4D δεν εισαγεται στην ελλαδα? Και δεν προκειται να εισαχθει ποτε? Εχουμε επισημη δηλωση της Toyota Ελλας?
εχω ακουσει οτι το συγκεκριμενο μοτερ απαιτει diesel χαμηλου θειου και στην ελλαδα ειναι δυσευρετο. Ισχυει κατι τετοιο?
|
Φιλε μου κανε μια προσπάθεια και πάρε τηλέφωνο την Toyota Ελλας ή καποιον αντιπρόσοπο Toyota .Την στιγμί που εισάγονται τα D-4D yaris γιατί να μην εισαχθεί το AURIS.ΑΝ κανεις ειδική παραγκελία μπορεί να σου το φέρουν και λογικά θα το φερουν.Κια το μικρότερο D-4D ειναι καλό το 1400 με 90 αλογα και 19Nm ροπή.Αλλα εντάξη το 2.2 ειναι το κορυφαιο Auris με 420 Nm ροπή και 0-100 σε 8.6 Εχω οδηγίσει το D-4D το 1400 και εναι καλό τράβιγματα πουχει ροπές 100% παει πολύ καλύτερα απο το 1400 vvt-i και ειναι και οικονομικό 5 λιτρα στα 100km
|
24-10-07, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Κι εγώ λόγο ποιότητας πετρελαίου άκουσα πως δεν θα εισαχθεί ούτε το auris ούτε το Rav4 με αυτό το μοτέρ.
|
24-10-07, 14:41
|
|
Administrator
|
|
|
|
Και να μπορεσει να το φερει καποιος ρε παιδια αξιζει?
Που θα βρει "καλο" πετρελαιο να βαλει καποιος?
24-10-07, 14:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Η βενζινη στην Ελλαδα ειναι πολυ καλυτερη απο την Ευρωπη.Στο πετρελαιο δεν εχει δωθει η πρεπουσα σημασια, λογω της συντρυπτικης διαφορας σε πωλησεις, της βενζινοκινησης.Ομως τα πραγματα αλλαζουν και ειδη καποιες εταιρειες(SHELL) φερνουν κορυφαιο πετρελαιο, με πιο πολα κετανια απο τα αλλα και θα ακολουθησουν και αλλες εταιρειες, αρκει να γινει η αρχη, οπως εγινε με τις βενζινες.
Εγω το επομενο μου ΤΟΥΟΤΑ θα ειναι DIESEL και σιγουρα η κορυφαιο εκδοση αυτης(corolla-rav4-avensis)και ας μην ερχεται Ελλαδα.Εαν γουσταρεις αυτη την εκδοση παρτην απο Γερμανια.Δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με το πετρελαιο τουλαχιστον στις μεγαλες εταιρειες και στην αντιπροσωποια ειναι υποχρεομενοι να στο καλυψουν
|
|
25-10-07, 12:43
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Η βενζινη στην Ελλαδα ειναι πολυ καλυτερη απο την Ευρωπη.Στο πετρελαιο δεν εχει δωθει η πρεπουσα σημασια, λογω της συντρυπτικης διαφορας σε πωλησεις, της βενζινοκινησης.Ομως τα πραγματα αλλαζουν και ειδη καποιες εταιρειες(SHELL) φερνουν κορυφαιο πετρελαιο, με πιο πολα κετανια απο τα αλλα και θα ακολουθησουν και αλλες εταιρειες, αρκει να γινει η αρχη, οπως εγινε με τις βενζινες.
Εγω το επομενο μου ΤΟΥΟΤΑ θα ειναι DIESEL και σιγουρα η κορυφαιο εκδοση αυτης(corolla-rav4-avensis)και ας μην ερχεται Ελλαδα.Εαν γουσταρεις αυτη την εκδοση παρτην απο Γερμανια.Δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με το πετρελαιο τουλαχιστον στις μεγαλες εταιρειες και στην αντιπροσωποια ειναι υποχρεομενοι να στο καλυψουν
|
Ετσι οπως τα λες ειναι φίλε Ηρακλή και η shell ναι φερνει και το λέει το πετρέλαιο V-POWER diesel και κάνη για το κορυφάιο κινητήρα της Toyota.Εγώ μετάνοιωσα που αυτοί εδώ στην Ελλάδα οι χάνοι τις Toyota δεν ελεγαν οτι το Ε12 βγένει και σε πετρέλαιο.Θα το επερνα σίγουρα τώρα θυμήθηκαν ξαφνικά οτι έχουν και Diesel μοντέλα και αρκετά προχοριμένα.Τώρα πρωτη φορά στα εντυπα παρουσιαζούν τον D-4D 1.4 και 2.0 στο Corolla E15 .To επόμενο αυτοκίνητο μου σίγουρα θα ειναι D-4D
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17388105 seconds (81,95% PHP - 18,05% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|