Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis81
Αυτό είναι που έχω πάρει, ναι.
Έχουμε το ίδιο αμάξι, ΕΕ90 με 2Ε του '89 όμως με καρμπυρατέρ (από τα τελευταία).
Είναι μόνο στα αγγλικά. Haynes είναι εκδοτικός οίκος που βγάζει βιβλία και εγχειρίδια συντήρησης αυτοκινήτων και μηχανών.
Προορίζεται μόνο για ερασιτεχνική χρήση. Μην περιμένεις ότι θα έχει μέσα πλήρη μηχανολογικά σχέδια για να διαβάσεις.
Έχει αρκετές φωτογραφίες που σε βοηθούν να κατανοήσεις τα όσα γράφει.
Μπορεί να σε βοηθήσει σε ό,τι εργασία θέλεις να κάνεις στο Corolla-κι σου αρκεί να το έχεις διαβάσει προσεχτικά και αναλυτικά πιο πριν.
Μην περιμένεις από τις φωτογραφίες και τις λεζάντες να βγάλεις νόημα.
Από πλευράς ποιότητας έκδοσης είναι πολύ φτηνό. Αν εξαιρέσεις το εξώφυλλο που είναι από σκληρό χαρτόνι σαν αυτά της εγκυκοπαίδειας, το εσωτερικό χαρτί είναι ασπρόμαυρο και μοιάζει με αυτό του τηλεφωνικού καταλόγου του οτε.
Όσο για τα 28Ε, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο ώστε να τα συγκρίνω. Είναι το μοναδικό που βρήκα και δεν είχα δυνατότητα επιλογής.
Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία από το περιεχόμενο αργότερα για να δείτε.
|
Να σαι καλά για τις πληροφορίες αδερφέ Fanis81!
Βασικά το βρήκα με 18 δολλάρια στο
http://www.haynes.co.uk + 5 η αποστολή, πήγε κάπου 23 και το παρήγγειλα από εκεί. Θα το έχω σε 10 μέρες το πολύ.
Άκη δεν έχω πρόβλημα, μπορώ είτε να σου το φωτοτυπήσω, είτε να σου αγοράσω κι εσένα ένα αν το θέλεις...
Υ.Γ: Υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο για ΕΕ90? Μήπως κάτι που να έχει Ελληνικά?