Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
Περασα απο το συνεργειο. Ο δικος μου ecu (celica πορτοκαλι γραμματα) δεν κραταει ρελαντι οπως και ο AE82 (αριστερα στη φωτο). Εβγαλα τον ecu της ΑΕ86 και το εβαλα στη δικια μου φισα και κραταει ρελαντι. Ο μηχανικος δεν το εχει ψαξει πολυ το θεμα ρελαντι, προσεχως.
Η ιστορια του εγκεφαλου της ΑΕ86 ειναι οτι το '87 σε ραλλυ ακροπολης το αγωνιστικο τμημα της ΤΟΥΟΤΑ ειχε πειραξει τους μαμα ecu σε μαμα μοτερ.
Τελος ο μηχανικος μου εδωσε τον MegaSquirt για να ψαξω σχετικα με αυτον.
Χθες ημουν στο συνεργειο απο το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ. Ο μηχανικος "πειραζε" αβανς, πεταλουδα, γκαζι και δεν κρατουσε ρελαντι οταν ανεβαζαμε τις στροφες. Εσβηνε... Βαλαμε την ecu της ΑΕ86 και ηταν σαφως καλυτερα, αλλά για να το κρατησουμε επρεπε να το εχουμε στις 1800στρ. Ρυθμισε διαφορετικα τους εκκετροφορους απο τα γραβαζια και τελικα σταθεροποιηθηκε στις 1400στρ. "Εσπαζαν τα νερα" και τελικα ηταν μια φλαντζα στη τρομπα νερου. Επισης ειχαμε διαρροη βενζινας, αλλάξαμε λαστιχακια στα μπεκ και ειμαστε ενταξει.
Μαλλον αυριο θα το παω βολτα, για να δουμε....
Σημερα του εκανα test drive. Μια χαρα παει μεχρι 3000 που το πηγα. Ρελαντι κραταει στις 1400στρ. Ωστοσο "εσπασαν τα νερα"
και επρεπε να μεινει στο "χειρουγειο" για εξεταση. Δεν
ειναι κατι σοβαρο. Καποια φλαντζα.
Για πολυ καλο στρωσιμο, ο μηχανικος μου ειπε 5000χλμ
ενω απλα για ενα καλο στρωσιμο 2000χλμ. Φυσικα με
σταδιακη αυξηση των στροφων. Ο μηχανικος ρυθμισε τα γραναζια των εκκ ετσι ωστε να δινει στις χαμηλομεσσαιες.
Εν κινηση δεν ακουγεται διαφορετικα απο πριν (αλλά που να ακουστει στις 3000στρ),
αλλα σε σταση και στο ρελαντι κανει ωραιο ηχο παρολο την
μαμα εξατμιση.
Κανονισαμε να ασχοληθουμε με το Megasquirt. θα το ψαξω
το θεμα εκτενεστερα.
Το αυτοκινητο θελει πλυσιμο γιατι ειναι ολο χωμα και αραχνες!
Πιστευα οτι θα ειχα προβληματα κατα το test drive αλλά ολα μια χαρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
Τολη βαλε και κανα λινκ απο που θα τον αγορασεις ετοιμο και οχι σε κομματια!!
Καλο θα ηταν ομως να φτιαξεις και την εξατμιση ε...
Ασε τις χαμηλομεσσαιες ψηλα να γινετε το πανυγηρι...