Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
τολη εχω την εντυπωση οτι το νεο σου καπακι ειναι απο gze αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια μπορει να ειναι και απο αλλο ge..
Τι το παραξενο ειδες στην φωτο με τους εκκεντροφουρος??
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
Ανακαλυψα οτι το ecu μου ειναι απο CARINA-CELICA-CORONA COUPE 4AGE 85-87. Και μαλλον το πρωτο σετ μηχανη-καλωδιωση κπλ το 1991 ηταν ενα απο αυτα τα αυτοκινητα. Ρε, τι μαθαινει κανεις!!!!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 444
Νεο κοντερ με στροφομετρο!
Επιτελους εβαλα το κοντερ με το στροφομετρο μετα απο 5 μηνες κοροιδια απο τον πρωτο ηλεκτρολογο, βρηκα εναν αλλον και μου το τοποθετησε σε 40 λεπτα. Ο πρωτος ηλεκτρολογος θεωρειται κορυφη στη Κορινθια αλλα ειναι και κορυφη στην καθυστερηση. Τωρα ειναι και κορυφη στη κοροιδια. Του ειχα παει το κοντερ και αρχικα μου ελεγε "φερτο απο Δευτερα" "φερτο Παρασκευη", "εχω πολυ δουλεια αυτο το καιρο" μεχρι που τον πετυχα σε μετακομιση. Μια φορα ειχα αφησει το αυτοκινητο 2 εβδομαδες, αλλη φορα 10 μερες και οταν και καλα το επιασε να το βαλει, αρχισε να μου λεει οτι εβαλε το κοντερ και του επεσε το ρευμα, θελει πυκνωτες κλπ.Μεχρι που αρχες Ιουνιου πηγαινω και του το παιρνω. Αυτος μου ειπε οτι εχει πολυ δουλεια με τα a/c και δεν προλαβαινει και μου ειπε να του το παω το Σεπτεμβριο. Με ολο το θαρρος και θρασος τον ρωτησα αν υπαρχει καποιος αλλος στη περιοχη και μου ειπε "μονο εγω μπορω να το βαλω". Ασε που μου ζητουσε 100 ευρω για να το βαλει.
Ετσι βρηκα απο ενα γνωστο καποιον αλλον και τη Κυριακη βρεθηκαμε, διαβασε τις γραμμες των 2 κυκλωματων (του δικου μου κοντερ και του αλλου με το στροφομετρο) και μου λεει εινα τα ιδια!!! Απλα προσθεσε στη φυσσα την γραμμη για το στροφομετρο. Μου εφτιαξε και τη φυσσα του ενος φανου και κατι αλλα μικροπραγματα και μου πηρε 30 ευρω. Εγω του εδωσα κατι παραπανω απο χαρα και για να τον εχω καβατζα.
Πρεπει να αλλαξω και ενα λαμπακι γιατι εχει κιτρινίσει