Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τολη κατα τα αλλα ειναι ετοιμο το αμάξι? Δλδ φρένα, λάστιχα, αναρτηση κτλπ.
Ρωταω γιατι φανταζομαι πως τωρα που θα βγει στο δρόμο θα γαζώνει!
|
- Τα
λαστιχα ειναι ενος ετους σε καλη κατασταση 195/50/15. Οι διαστασεις ειναι το σωστο set up.
-
Φρενα εχω οτι ειχα και πριν. Εμπρος/πισω δισκοφρενα, δισκοπλακες και τακακια EBC. Πριν κανω την μετατροπη ειχα παραγγειλει σωληνακια υψηλης πιεσης και τωρα εβαλα και αυτα (οχι οτι θα δω καμια τραγικη διαφορα). Επιβαλλεται να βαλω μπροστινα φρενα απο ΑΕ92 ή ΑΕ101 (255χ22 απο 238χ18 που εχω) ή ενα brake kit που εχω βρει 4πιστονα με 280χ22. Απλα το ψαχνω λιγο οσον αφορα την σχεση αποδοσης/τιμης. Οπωσδηποτε τα 4πιστονα θα ειναι καλυτερα αλλά στοιχιζουν 890 ευρω με τα μεταφορικα. Του ΑΕ92 ή ΑΕ101 θα στοιχισουν 150 ευρω περιπου (δεν το εχω ψαξει αλλά υπολογιζω) και 300 ευρω καινουργιες δισκοπλακες και τακακια EBC (ή καπου τοσο για αλλες δισκοπλακες/τακακια), συνολο 450 ευρω.
-
Αναρτηση/στησιμο εχω οτι ειχα και πριν. Ελατηρια χαμηλωματος με αμορτισερ ΚΥΒ και εμπρος/πισω αντριστρεπτικες. Μου φαινεται οτι επιβαλλεται να βαλω πισω μεγαλυτερης διαμετρου αντριστρεπτικη απο 13χιλ σε 20χιλ ρυθμιζομενη της whiteline. Αμορτισερ δεν υπαρχουν αλλης μαρκας εκτος απο ΚΥΒ. Το μονο που μπορω να κανω ειναι να βρω φυσιγγια που να ταιριαζουν στα δικα μου γονατα(?). Υπαρχει καποιο ολοκληρωμενο κιτ (coilover) ρυθμιζομενο αλλά στην Νεα Ζηλανδια. Για να το φερω θα μου κοστισουν 1250 ευρω (!)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Tωρα άρχιζει...
Απλά δεν το έχει καταλάβει...
Από εδώ και πέρα ποτέ δεν θα είναι ευχαριστημένος!!!
|
Για μια ακομη φορα θα σε ρωτησω.
Αυτα μου τα λες για καλο ή για κακο?
Τωρα που η λυση του ecu ειναι o αγραφος λες να βαλω ITB?
Εχθες του εκανα καποια χλμ. Μολις γυρναω την μιζα οι στροφερες πανε στις 2900στρ (ειναι τετοιο το τσοκ που οταν ειναι κρυο/ζεστο ανεβαζει στροφες στις 2500/2200 πριν τη μεταροπη). Οταν κατεβει στις 2300 αρχιζει κατι σκαμπανεβασματα 2000-2300 και οταν ξεπερασει αυτο το σημειο σταδιακα και κανονικα σταθεροποιειται στις 1400στρ. Εν κινηση παει πολυ καλα μεχρι τις 3000στρ που το εχω παει.