Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Αν σου είναι εύκολο δώσε περισσότερες πληροφορίες! πόσο σου πήγε τελικά? με laptop το δουλεύεις ? εμένα θα έκανε αλλά επειδή έχω αλλάξει μοτερ δεν είμαι σίγουρος! οπως είπα τελικά θα πάω σύντομα σε φίλο με συνεργείο με διαγνωστικό να δούμε αν παίζει η φύσα μου! πάντως εμφανισιακά είναι OBD-II.
|
Φυσικά το πήρα με μέσω της ιστοσελίδας και κόστησε σε δολάρια 120 γιατι το πήρα απο αμερηκή... σε PDA
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Νομιζω κάπου κατω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου ειναι!
Τι ακριβως πληροφορίες μπορεις να παρεις απο την OBD?
Επίσης, σε τι "γλωσσα" θα ειναι? Δλδ θα σου πεταξει πισω ενα κάρο νουμερα που δεν θα βγαζεις άκρη (πχ κωδικους σφάλματος) η θα σου εξηγει και σε τι αντιστοιχει ο καθε κωδικος?
|
Μπορείς να παρακολουθείς τις εξόδους απο Όλους τους αισθητήρες που καταλήγουν στον εγκέφαλο + τον ίδιο τον εγκέφαλο για check engine με πλήρη περιραφή της βλάβης βάση του κοδικού αυτής. Μπορείς να το βάλεις σε λάπτοπ , σε PDA ακόμα και σε Iphone. Αν το έχεις σε λάπτοπ τότε έχεις ποιο πολλές δυνατότητες πχ. pause sensor και διάφορα άλλα. Άν θυμάμε καλά υπολογίζει και τα 0-100 με κάποιο τεστ απο στάση χωρίς να είμαι 100%σήγουρος για το τελευταίο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βασικα στην Ελλαδα επειδη ειναι ευρωπη καλυπτει τα μοντελα απο το 2000 και μετα.Τουλαχιστον στα ΤΟΥΟΤΑ που τα γνωριζω
|
Ίσως ... εγώ το έχω δουλέψει με επιτυχία σε mustang του 1997 και στην corolla μου 2005.