Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
02-02-09, 23:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Βρε το κοντερ ΟΚ! Αλλα τα αγγλικα windows τι τα θες? Αφου ολα τα προγραμματα ειναι στα Ελληνικα ή Αγγλικα!
|
μπας και καταφέρω να συνδέσω στο usb τον ultimate και να βλέπω στην οθόνη τιμές από αισθητήρες του μοτέρ + το ψάρωμα των υπολοίπων που θα βλέπουν ΑΕ86 με windows ce που το πάς ??????????
03-02-09, 20:45
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
μπας και καταφέρω να συνδέσω στο usb τον ultimate και να βλέπω στην οθόνη τιμές από αισθητήρες του μοτέρ + το ψάρωμα των υπολοίπων που θα βλέπουν ΑΕ86 με windows ce που το πάς ??????????
|
Το Usb το βλεπεις μεσα απο τα windows? Μου φαινεται λιγο χλωμο. Για δωσε καμια λεπτομερια!
Παντως ενημερωτικα γινεται να αλλαχτει η γλωσσα. Εαν μετα απο καθε επανεκινηση το μηχανημα κραταγε τις ρυθμισεις του μητρωου και δεν επανεφερε τις εργοστασιακες , θα ηταν πολυ απλα τα πραγματα.... Δυστηχως τωρα ομως πρεπει να γινει "επανεγκατασταση" των windows. Εγω δεν το κανω και ουτε προκειται , γιατι πολυ απλα αμα γινει 1 στραβη , το μηχανημα αχρηστευεται μετα.....
Λοιπον θα ποσταρω την πρωτη λυση που ειναι απλη και οποιος θελει την δοκιμαζει ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΘΗΝΗ
Κανω Paste την λυση απο αλλο φορουμ.
|
04-02-09, 10:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
οχι electro εγώ δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης ελληνικών στις εφαρμογές αλλά στα παράθυρα των windows ce του μηχανήματος ... εκεί θέλω να εξελληνιστεί !
07-02-09, 20:33
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
οχι electro εγώ δεν έχω πρόβλημα εμφάνισης ελληνικών στις εφαρμογές αλλά στα παράθυρα των windows ce του μηχανήματος ... εκεί θέλω να εξελληνιστεί !
|
Με αυτο το κολπο που εβαλα αλλαζει η γλωσσα εμφανισης των windows σε ελληνικα και ταυτοχρονα λυνονται και πολλα αλλα προβληματα εμφανισης ελληνικων , το οποιο δεν συμβαινει σε ολα τα μηχανακια...
|
27-04-09, 15:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
βρηκα ενα ωραιο μηχανημα 2din και ψηθηκα να το αγορασω.το καλο ειναι οτι εχει μια δικια του ¨βαση¨ οποτε δε χρειαζεται να δωσει κανεις επιλεον τα 150 ευρω που κοστιζουν οι αεραγωγου ωστε να κατσει ακριβως η οθονη.σε χαρακτηριστικα αποτι βλεπω εχει τα παντα σχεδον και ειναι και αρκετα φθηνο(350 ευρω με τα μεταφορικα περιπου!!!!!),το μονο μειονεκτημα ειναι η τα κουμπια που σε μια φωτο φαινονται κοκκινα και το βραδυ μεσα το σαλονι θανει σαν τσιρκο(πρασινο+κοκκινο).επισης λεει για 5 τεμαχια και ανω μπορουμε να τα παρουμε σε καλυτερη τιμη.οποτε αν θελουν κιαλλοι κανονιζουμε ενα group buy.για ριξτε μια ματια να το δει οποιος θελει και να πει και την γνωμη του.
http://www.autodvdgps.com/index.php?...du cts_id=393
http://cgi.ebay.com/Toyota-Corolla-2...1%7C294%3A 50
|
29-04-09, 13:04
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
παιδες...μιλησα με τον κινεζο στο skype...μου ειπε οτι παιζει τα παντα (dest , igo κλπ), κοστιζει 465 $ με μεταφορα μεσω EMS - Και μου αναφερε οτι με EMS δεν πληρωνεις τελωνειο...κλπ...το αναφερει ως δωρο κλπ με μικρη αξια... ΠΩΣ το βλεπετε?
11-05-09, 16:55
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Dilliger
παιδες...μιλησα με τον κινεζο στο skype...μου ειπε οτι παιζει τα παντα (dest , igo κλπ), κοστιζει 465 $ με μεταφορα μεσω EMS - Και μου αναφερε οτι με EMS δεν πληρωνεις τελωνειο...κλπ...το αναφερει ως δωρο κλπ με μικρη αξια... ΠΩΣ το βλεπετε?
|
Φιλε μου, καλσπερα.
Σε ποιο μηχανημα αναφερεσε?
|
12-05-09, 08:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ερώτηση τώρα που το θυμήθηκα: Όπως ήδη έχω αναφέρει, έχω βάλει αυτή την κεραία για την TV στο car dvd στο μπροστινό παρμπριζ. Έχω παρατηρήσει ότι στον ίδιο δρόμο έχω διαφορετική ποιότητα σήματος ανάλογα με την κατεύθυνση. Δηλαδή για παράδειγμα εάν πηγαίνω προς τον Πύργο το σήμα σε ορισμένα σημεία είναι χειρότερο από ότι όταν έρχομαι από Πύργο. Αυτό υποθέτω ότι έχει να κάνει με την θέση της κεραίας. Εάν δηλαδή πηγαίνοντας προς Πύργο το σήμα έρχεται από το πίσω μέρος, λογικά δεν θα έχω καλό σήμα αφού η κεραία είναι τοποθετημένη μπροστά.
Εάν τοποθετήσω και δεύτερη κεραία στο πίσω παρμπρίζ, βάζοντας ένα διπλό ανταπτοράκι στο car dvd, αφού δεν έχει διπλή υποδοχή για κεραία, θα κάνω τίποτα ή τσάμπα τα 55 ευρώ;
12-05-09, 10:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Κανένας τρόπος να το συνδέσεις με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου δεν υπάρχει?
ή να βγάλεις εξωτερικά μια κεραία?
|
12-05-09, 11:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Κανένας τρόπος να το συνδέσεις με την εξωτερική κεραία του αυτοκινήτου δεν υπάρχει?
ή να βγάλεις εξωτερικά μια κεραία?
|
Για την κεραία του αυτοκινήτου δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει και εάν είναι διαφορετικού τύπου οι κεραίες ραδιοφώνου και TV. Για εξωτερική κεραία υπάρχουν τέτοιες. Είχε βάλει και ο tigraki στη δικιά του Ε15, δες εδώ. Αλλά αφού έχω πάρει αυτή που έχω και είμαι και πολύ ικανοποιημένος λέω μήπως κάνω κάτι καλύτερο με μία δεύτερη...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23828101 seconds (83,13% PHP - 16,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|