Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-11-08, 02:36
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν παιδευομαι Γιωργη απλα μου εκανε εντυπωση ρε συ γιατι τετοιοες διαφορες στο μεγεθος..

Προφανως γιατι μεσα στο λινκ θα εχει χαρτη για ολη την ευρωπη , αρχειο με τριασδιαστατα κτηρια και τελος terain της ευρωπης.... Βεβαια , ολα αυτα ειναι εντυπωσιακα , αλλα ακουσε και τον φιλο alimono.....

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 28-11-08, 08:51
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τωρα μου λυθηκε η απορια ρε αυτο ρωταγα γιατι τοσο μεγαλες διαφορες στο μεγεθος!!!!

Παλιά 28-11-08, 11:05
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τελικά έχεις κολλήσει με το ΜΕΓΕΘΟΣ!!! είναι και η τεχνική που μετράει ρε Μπίλη ... όχι μόνο το μέγεθος !!! χαχαχαχαχαχαχαχα
Παλιά 28-11-08, 13:17
electro Offline:

Μολις μιλησα με ελτα! Το δεμα ηρθε σημερα και μου ειπαν εαν θελω να παω να το παραλαβω μονος μου απο το καταστημα , αλλιως θα το εχω Δευτερα.... Τρελος ειμαι? Σημερα παω να το παρω!!!!!!

Παλιά 28-11-08, 15:02
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Μολις μιλησα με ελτα! Το δεμα ηρθε σημερα και μου ειπαν εαν θελω να παω να το παραλαβω μονος μου απο το καταστημα , αλλιως θα το εχω Δευτερα.... Τρελος ειμαι? Σημερα παω να το παρω!!!!!!
Ανδρέα, όταν το πάρεις και το εγκαταστήσεις πες μου αμέσως πως τα πήγες με την εγκατάσταση... Εγώ δυστυχώς εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το μηχάνημα. Το calibration δεν φαίνεται να γίνεται σωστά, το touch screen δεν δείχνει να υπακούει απόλυτα στις επιλογές μου και τις περισσότερες φορές πατάει μόνο του τις επιλογές. Όταν ανοίγω το μηχάνημα δεν κάνει τίποτα. Με το που θα πατήσω την πρώτη επιλογή, έπειτα εξακολουθεί να πατά μόνο του το συγκεκριμένο σημείο που πάτησα, με αποτέλεσμα όποια επιλογή εμφανίζεται εκεί να επιλέγεται από μόνη της... Τράβηξα δύο video με αυτό το φαινόμενο και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζω στο calibration τα οποία και έστειλα στον Pavel για να μου απαντήσει τι συμβαίνει. Ρίξτε μια ματιά και εσείς:

Video 1

Video 2
Παλιά 28-11-08, 16:13
electro Offline:

Καταρχην το μηχανημα το πηρα και το ανοιξα απο το κουτι του... Ποιο μετα θα παω να παραγγειλω και το αναταλακτικο (αεραγωγους). Λοιπον εχω καποιες αποριες - παρατηρησεις.

Καταρχην στο gps box , το βυσμα που μπαινει εκει ειναι γυμνο. Στην φωτο που μου ειχε στειλε ο Pavel , το βυσμα δεν ηταν γυμνο.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  PH20081006165738.jpg
Εμφανίσεις:  17
Μέγεθος:  111,9 KB

Λετε να εχει βαλει καποια θερμοκοληση?

Επειτα τα αλλα 3 καλωδια του gpb box , ειναι και αυτα γυμνα. Πως θα τα συνδεσω? Θα κοψω καλωδιο και θα το συνδεσω ετσι , ή ειναι ποιο απλα τα πραγματα?

Επειτα ειδα τα καλωδια που εχει απο πισω το συστημα. Πως τα βαλατε εσεις? Εννοω τα ειχατε διπλωσει , τα αφησατε ελευθερα και τα στριμωξατε δεξια και αρριστερα? Στο παλιο μηχανημα μου ειχαν γινει διαδικασιες.... Ουτε που θελω να το θυμαμαι.....

Τωρα σιγουρα θα θελω να ρωτσω και τιποτα αλλο , αλλα δεν μου ερχεται τωρα....

@CorollaPatra

Λοιπον Ανδρεα θελω μου πας και να ξαναδοκιμασεις να κανεις calibration , ΧΩΡΙΣ να κανει τιποτα το συστημα. Εννοω , να μην ακουγεται ραδιο , να μην ακουγεται μουσικη , να μην κανει τιποτα... Πηγαινε αμα ειναι σε καποιο μενου που δεν κανει τιποτα. Πχ στο dvd , χωρις να εχει dvd μεσα. Και πες μας τα αποτελεσματα.

Παλιά 28-11-08, 16:36
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Για το θέμα των καλωδίων που λες...

Όντως και σε εμένα το κεντρικό καλώδιο του gps box είναι γυμνό και δεν είναι σαν αυτο της φωτό. Να σου πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση στην αρχή, αφού στο παλιό ήταν σαν αυτό της φωτό, αλλά μετά το ξέχασα... Για τα τρία καλώδια του box: Μέσα η συσκευασία του 6800 έχει κάτι ανταπτοράκια καλωδίων που από 1 βγάζει 4 υποδοχές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βάλεις ας πούμε στο κόκκινο καλώδιο ACC του αυτοκινήτου ένα τέτοια ανταπτοράκι και να σου βγάζει πλέον 4 αναμονές. Οπότε να μπορείς να συνδέσεις και το ACC του 6800, και της κεραίας της TV, και του gps box. Απλά το ανταπτοράκι αυτό δεν είναι γυμνό και έχει κάτι άλλες αναμονές. Κόβεις αυτές, ξεγυμνώνεις το καλώδιο και το συνδέεις με το άλλο (του gps ας πούμε), απλά πρόσεξε να τα μονώσεις καλά, κατά προτίμηση με θερμοκολλητικό μονωτικό. Το ίδιο κάνεις και με τα άλλα καλώδια. Τα ανταπτοράκια τα βάζεις σε εκείνα τα καλώδια του 6800 που πρέπει να συνδέσεις περισσότερα από ένα καλώδια.

Τα καλώδια του συστήματος τα μαζέυεις προσεκτικά και τα βάζεις όσο καλύτερα και όσο πιο βαθιά μπορείς στο βάθος της υποδοχής του P/CD. Εύκολα η δύσκολα πάντως θα μπει στην θέση του το σύστημα μην αγχώσεσαι για αυτό...

Τι να σου κάνω που είσαι Αθήνα... Έλα στην Πάτρα να το βάλουμε παρέα...

Για το calibration θα δοκιμάσω και θα σου πω.
Παλιά 28-11-08, 17:09
electro Offline:

Λοιπον Andrew ησουν περιγραφικος και το καταλαβα πολυ καλα! Τωρα ομως εχω αλλο προβλημα.... Πηρα τηλεφωνο για κεραια (σαν αυτη που εβαλες) , σε ενα αλλο αμαγαζι εδω κοντα μου και μου ειπε οτι πλεον δεν την βγαζουν με βυσμα F. Τελος παντων εχει μια τελευταια και θα παω να την παρω.
Εκει στην κεραια , εκτος απο το βυσμα F που θα το συνδεσω στην πηγη , θα εχει αλλο ενα καλωδιο που θα το βαλω στο acc?
To συστημα μεσα εχει 2 τετοια καλωδια ( απο 1 σε 4 ). Θα τα χρειαστω και τα 2?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις , αλλα τις κανω για να ειμαι σιγουρος!

Παλιά 28-11-08, 19:47
corollapatra Offline:
Administrator

Η κεραία έχει σίγουρα καλώδιο ACC (κόκκινο) και κατά 99% (δεν θυμάμαι καλά) έχει και γείωση (μαύρο).

Ναι, θα χρειαστείς και τα δύο καλώδια (1 σε 4) αν και νομίζω ότι σε μένα είχε περισσότερα στην συσκευασία. Το ένα για το ACC και το άλλο για την γείωση. Στο ACC σου είπα τι θα συνδέσεις. Στη γείωση θα συνδέσεις την γείωση του συστήματος, του gps box, της κεραίας (εάν τελικά έχει) και θα συνδέσεις και τα καλώδια που χρειάζεται για να "κοροϊδέψεις" το σύστημα και να παίζει η τηλεόραση και το DVD όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση γιατί κανονικά δεν πρέπει να δείχνει για λόγους ασφαλείας. Αυτά τα καλώδια είναι διπλού χρώματος εάν θυμάμαι καλά (κάτι μωβ-άσπρο και κάτι τέτοια που φεύγουν από το σύστημα). Έχει η συσκευασία σχεδιάγραμμα μέσα ή οδηγίες για το πως θα το κάνεις αυτό και ποια καλώδια θα συνδέσεις εκεί για αυτό το "κλέψιμο", έτσι;

Σχετικά με το calibration, εκείνο που έκανα είναι να βάλω το σύστημα στο SD card χωρίς να παίζει κάποιο τραγούδι αλλά και πάλι δεν έκανα δουλειά. Και ο Pavel δεν έχει απαντησει ακόμα ρε γμτ... Δεν βλέπω να έχει happy end η δική μου υπόθεση...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 28-11-08 στις 19:52.
Παλιά 28-11-08, 22:41
electro Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Σχετικά με το calibration, εκείνο που έκανα είναι να βάλω το σύστημα στο SD card χωρίς να παίζει κάποιο τραγούδι αλλά και πάλι δεν έκανα δουλειά. Και ο Pavel δεν έχει απαντησει ακόμα ρε γμτ... Δεν βλέπω να έχει happy end η δική μου υπόθεση...

Μην απογοητευεσαι Andrew! Καμια βλακεια θα ειναι! Λοιπον , να σου πω , δοκιμασες να κανεις reset το μηχανημα , την ωρα που το εχεις ανοιχτο?
Εγω αυτο που ειδα απο τα βιντεο που εστειλες , ειναι οτι οταν πατας κατι ισως να μην πατιεται και μετα να πατηθει μονο του και επισης οτι κατα την διαρκεια του calibration σε πεταει εξω και σε παει στην λειτουργεια που εχεις στο συστημα... Προσπαθω να σκεφτω , τι αλλο μπορει να ειναι...

EDIT: Τωρα που ξανακοιταω το βιντεο σου , διαπιστωνω οτι καν δεν τελειωνεις το calibration γιατι οταν πας να το τελιωσεις σε πεταει στο ραδιο και μετα παλι απο την αρχη... Και πρεπει να γυρισει ο σταυρος 2 φορες γυρω στην οθονη....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη electro : 28-11-08 στις 22:54.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,19572401 seconds (81,16% PHP - 18,84% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com