Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
13-10-08, 20:17
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Πότε θα έχουμε νεότερα για το αν μπορεί να διορθωθεί αυτό με τις γραμματοσειρές?
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ανδρέα, περιμένουμε νέα σου με αγωνία σχετικά με το νέο GPS Box και τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν...
|
Παράθεση:
Ουσιαστικά περιμένω τα νέα του Ανδρέα για το νέο Box και την ενσωμάτωση των γραμματοσειρών που χρειάζονται για να εξαλειφθεί και το θέμα αυτό.
|
Παιδια , λιγη υπομονη , γιατι εχει γινει ολοκληρη διαδικασια για αυτες τις γραμματοσειρες. Εστειλα ολα τα αρχεια που χρειαζονται απλα να προστεθουν για να λυθει η δυσλειτουργια με τις γραμματοσειρες. Η λυση ειναι απλη. Απλα να αντιγραφτουν αυτες οι γραμματοσειρες στα Windows. Τα προβληματα ομως που προκυπτουν ειναι 2.
1)Επειδη η rom ειναι κλειδωμενη , θα πρεπει να περαστουν και να ξαναπεραστει η νεα rom στο gps box. (Για να περαστει η rom , δεν υπαρχει προβλημα γιατι γινεται αυτοματα με ενα τροπο που δεν χρειαζεται να ανλυσουμε εδω.)
2) Αυτοι που κατασεκυαζουν το gps box , περνουν ετοιμη την rom απο αλλους. Οποτε μιλησε ο Pavel με τον κατασκευαστη του box και αυτοι υποθετω oτι μιλησαν με αυτους που φτιαχνουν την rom.
Ελπιζω να αξιζει η αναμονη και να "δικαιωθουμε" στο τελος!
Οταν εχω νεοτερα θα σας ειδοποιησω!
|
13-10-08, 20:39
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratis71
παιδιά καλησπέρα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τους αεραγωγούς εγώ σήμερα παράγγειλα το JVC KW-AVX810
|
εγω εχω AVX800..ποσο το πηρες??
|
15-10-08, 11:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
16-10-08, 03:41
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
εγω εχω AVX800..ποσο το πηρες??
|
εμενα μου βγήκε με μεταφορικά και ασφάλιστρα 404 ευρώ
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...B:EOIBSA:DE:11
16-10-08, 04:18
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20-10-08, 11:51
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Έχω πολύ ευχάριστα νέα για το θέμα των γραμματοσειρών...!!! Βρέθηκε λύση...!!! Ψάχνοντας στο internet, ανακάλυψα έναν φάκελο Mortscript ο οποίος αποθηκεύεται στην SD Card που είναι αποθηκευμένο το Destinator. Ο φάκελος αυτός περιέχει τις γραμματοσειρές Tahoma και επίσης, εκτός διαφόρων άλλων αρχείων, περιέχει και δύο αρχεία autorun, ένα .exe και ένα .mscr Το τελευταίο το ανοίγουμε με notepad και γράφουμε μέσα την διαδρομή του αρχείου destinator.exe το οποίο τρέχει προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα πλοήγησης π.χ. Storage Card/Destinator/Destinator.exe
Στην συνέχεια ορίζουμε στο path του GPS Box το αρχείο autorun.exe του φακέλου Mortscript αντί του Destinator.exe που βάζουμε συνήθως. Δηλαδή πλέον το GPS Box θα πηγαίνει σε κάθε εκκίνηση να τρέχει το autorun.exe και όχι το Destinator.exe
Με αυτή την διαδικασία διορθώνεται το πρόβλημα των γραμματοσειρών. Δεν ξέρω φυσικά εάν αυτό ισχύει για όλα τα GPS Box. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει έναν άλλον παρόμοιο φάκελο αλλά δεν είχε δουλέψει. Οπότε θα πρέπει να τσεκάρουμε με τον Ρώσο εάν το αρχείο αυτό δουλεύει και στο νέο GPS Box που έχει προς διάθεση. Εάν μπορεί να δουλέψει και εκεί δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στην διαδικασία με τον κατασκευαστή του GPS Box. Ανδρέα, δεν τον ενημερώνεις σχετικά να κάνει την δοκιμή.
Βάζω το αρχείο αυτό αλλά και τις απαραίτητες φωτογραφίες για να δείτε πλέον ότι οι γραμματοσειρές είναι πλέον όπως πρέπει. Σε παλαιότερο post μου είχα ανεβάσει φωτογραφίες για το πως ήταν οι γραμματοσειρές με την προβληματική εμφάνιση. Μπορείτε να τις δείτε εδω. Μετά την εγκατάσταση του αρχείου Mortscript τα πράγματα αλλάζουν...
|
Ανδρέα την λυση αυτη την γνωριζω και ειναι η ποιο απλη που υπαρχει. Στο δικο μου δεν ειχε δουλεψει , γι αυτο ειχαμε προχωρησει στις ποιο advance που πειραζαμε το μητρωο. Δεν περιμενα οτι θα λειτουργουσε. Λαθος μου. Αυτο που κανει το script , ειναι οτι κανει ενα απλο copy τις γραμματοσειρες στον αντιστοιχο φακελο(μπορεις να το κανεις και χειροκινητα).
Ενα μεγαλο μπραβο στον Ανδρέα που καταφερε να πετυχει αυτο που ολοι θελαμε!!!!!!!!!!
Εννοειται πως εχω ηδη αποστειλει την λυση στον ρωσσο και περιμενουμε!!!!!
|
20-10-08, 18:14
|
|
|
|
|
|
Δεν προλαβα να στειλω e-mail του Ρωσσου και ειχαμε απαντηση. Ολα δουλευουν μια χαρα με τη λυση του Ανδρεα!!!!!! Οριστε μερικες φωτος!
Τωρα περιμενουμε την απαντηση του , γιατι μου ειπε οτι το εργοσατσιο θα συμπεριλαβει τα fonts σε νεο firmware.
|
21-10-08, 13:14
|
|
|
|
|
|
Τα fonts δεν μπορουν να περαστουν σε νεο firmware , οποτε η λυση θα ειναι το mortscript. Αφου δουλευει , δεν μας νοιαζει ιδιαιτερα. Λοιπον Ο Ρωσσοσ θα παραγγελει συστηματα απο την Skypine.
Εαν τυχον ενδιαφερεται καποιος για το SD-6800 , ας μου το πει για να παραγγειλει παραπανω.
Η τιμη μαζι με το box και μεταφορικα ειναι 760$ , ~570 με την σημερινη ισοτιμια. Να θυμησω οτι το συστημα το εχουμε βρει και φτηνοτερα , αλλα ο Pavel εχει εξηγηθει πολυ καλα και αξιζει τα λεφτα του.
Τελος για οποιον βαριεται ή δεν θυμαται το SD-6800 , το παρακατω βιντεο θα βοηθησει.
|
21-10-08, 13:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Επίσης, κοιτώντας λίγο τα παλαιότερα posts σε αυτό το θέμα θα βρει φωτογραφίες του SD-6800 στο δικό μου αυτοκίνητο, προκειμένου να πάρει μια πληρέστερη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.
Edit: Ανδρέα, το GPS Box το έχει διαθέσιμο ή θα πρέπει να το παραγγείλει και αυτό;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 21-10-08 στις 14:11.
|
21-10-08, 19:14
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Επίσης, κοιτώντας λίγο τα παλαιότερα posts σε αυτό το θέμα θα βρει φωτογραφίες του SD-6800 στο δικό μου αυτοκίνητο, προκειμένου να πάρει μια πληρέστερη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.
Edit: Ανδρέα, το GPS Box το έχει διαθέσιμο ή θα πρέπει να το παραγγείλει και αυτό;
|
Στο mail εγραφε οτι θα παραγγελει και gps box. Τωρα δεν γνωριζω αμα εχει. Ρωτησε τον και αμα εχει , προχωρα εσυ μιας και που εχεις προτεραιοτητα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21713996 seconds (82,92% PHP - 17,08% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|