Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
06-09-08, 10:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Η τοποθέτηση έγινε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πρόχειρα και την τελείωσα εχθές με το (όχι και τόσο καλό) δέσιμο του GPS Box πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (1η φωτογραφία). Εκεί (ουσιαστικά δεξιά και πάνω του εγκεφάλου) υπάρχει αρκετός χώρος για να μπει το κουτί αλλά όχι και σημεία να το δέσεις καλά και σταθερά. Εγώ έκανα μια πρώτη στερέωση και εάν δω ότι παίζει ή κάνει θόρυβο θα το ξαναδώ πως να το δέσω. Πάντως, η συγκεκριμένη θέση θεωρώ πως είναι η καλύτερη δυνατή, αφού δεν κλέβει χώρο από το ντουλαπάκι, δεν κάνεις τρύπες και έχεις άμεση πρόσβαση σε αυτό μόνο βγάζοντας το ντουλαπάκι, πράγμα πολύ εύκολο.
Επίσης, κάτω από το ντουλαπάκι σε σημείο που δεν φαίνεται (2η φωτογραφία) κόλλησα και το μάτι του τηλεκοντρόλ, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνω χρήση του κοντρόλ.
06-09-08, 10:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Στην συνέχεια παραθέτω κάποιες φωτό από το menu του GPS και το System Info αυτού (3 πρώτες φωτό), και στην συνέχεια απο το πρόγραμμα του Destinator. Από το menu του GPS κάνεις τις ρυθμίσεις για να μπορείς να το δουλέψεις μέσω της οθόνης, όπως για παράδειγμα ορίζεις το path, τον default ήχο της φωνής και άλλα.
Στις φωτογραφίες από το πρόγραμμα του Destinator φαίνεται καθαρά το πρόβλημα που υπάρχει με το μέγεθος των ελληνικών γραμματοσειρών. Φυσικά, αυτό δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα λειτουργίας στο μηχάνημα παρά μόνο εμφανισιακό.
|
|
06-09-08, 11:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Μετά από κάποιες δοκιμαστικές διαδρομές έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Το Destinator λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα λήψης δορυφόρων. Βρίσκει αρκετά γρήγορα την διασρομή που του ζητάς, όπως επίσης βρίσκει επίσης αρκετά γρήγορα εναλλακτικές διαδρομές σε περίπτωση που βγεις εκτός προκαθορισμένης διαδρομής. Σε γενικές γραμμές δεν έχει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Φυσικά δουλεύει σε Dual mode, δηλαδή ακους μουσική και κόβει για να ακουστούν οι οδηγίες. Επίσης μπορείς να βλέπεις TV και να κόψει η φωνή προκειμένου να ακουστούν οι οδηγίες, οπότε μπορείς να ξαναγυρίσεις στον χάρτη για να δεις που πρέπει να πας.
Κάποια σημεία αρνητικά:
Η φωνής της κυριούλας που σου δίνει οδηγίες για του που θα στρίψεις και τα σχετικά κάποιες φορές κόβεται. Κάποιες λέξεις μπορεί να μην ακουστούν. Για παράδειγμα θέλει να πει "Σε 200 μέτρα στρίψτε δεξιά" και μπορεί να μην ακουστούν τα "μέτρα". Επίσης, είναι σχετικά αργό στα πατήματα στην οθόνη. Κάποιες φορές πρέπει να πατήσεις δεύτερη φορά το κουμπί που θες. Αυτό θα το καταλάβετε και θα το δείτε καλύτερα και στο μικρό βίντεο που παραθέτω, στο οποίο θα ακούετε και αυτό που έλεγα παραπάνω για την φωνή. Το γεγονός αυτό της αργοπορείας στα πατήματα των εντολών θεωρώ ότι είναι πρόβλημα σε κάποιους που το χρησιμοποιούν πολλές φορές μέσα στην ημέρα.
Αυτά τα ολίγα για αρχή. Ρίξτε μια ματιά στο βιντεάκι και για ότι θέλετε να μάθετε με ρωτάτε.
06-09-08, 15:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Ανδρέα την οθόνη την έβγαλες ξανά για να μπορέσεις να συνδέσεις την φίσα από πίσω ή φτάνει το χέρι βγάζοντας μόνο το ντουλαπάκι?
Την κεραία του GPS που την τοποθέτησες?
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
06-09-08, 17:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Ανδρέα την οθόνη την έβγαλες ξανά για να μπορέσεις να συνδέσεις την φίσα από πίσω ή φτάνει το χέρι βγάζοντας μόνο το ντουλαπάκι?
|
Ναι Πέτρο, την έβγαλα πάλι για να βάλω το βύσμα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Την κεραία του GPS που την τοποθέτησες?
|
Και έλεγα τι ξέχασα, τι ξέχασα... Σωστή ερώτηση... Την κεραία την έβαλα πάνω στο ταμπλό δεξιά κοντά στο παρμπρίζ, εκεί που τελειώνει το δεξιό κολωνάκι. Θα βγάλω φωτό και από την κεραία.
07-09-08, 12:42
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ανδρεα πολυ ωραια η παρουσιαση. Λοιπον θα ηθελα να κανεις το εξης και να ξαναδοκισεις να κανεις οτι εκανες στο βιντεακι και να μας πεις τι θα γινει.ΟΚ? Θα πας και θα απενεργοποιησεις το dual mode και θα παιξεις μονο με gps(χωρις δηλαδη να ακους τιποτα αλλο). Ενταξει? Κανε το αυτο και πες μας τι ακριβως γινεται , εαν δηλαδη παλι κοβει τις λεξεις και εαν δεν πατιωνται γρηγορα τα πληκτρα!
|
07-09-08, 15:46
|
|
|
|
|
|
Λοιπον Ανδρεα , εχεις να κανεις δουλεια!!!! Λοιπον σου παρεθετω μια λυση για το προβλημα των γραμματοσειρων. Θελω αμα μπορεις να το δοκιμασεις μεχρι το βραδυ γιατι αυριο θα ειμαι μεσα και να μην μεινω με την απορια....
Η αλλαγη του αρχειου που λεει παραπανω γιναιτε πολυ ευκολα , ανοιγοντας το αρχειο με ενα σημειωματαριο.
Περιμενω νεα και γι αυτο το μυνημα μου και για το προηγουμενο!
|
08-09-08, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Αντρίκο, τζίφος με το θέμα των γραμματοσειρών. Κατέβασα το αρχείο που λες, άλλαξα το autorun.mscr με την σωστή διαδρομή, όρισα το αρχείο autorun.exe στο path του Destinator το οποίο ναι μεν ξεκινά κανονικά, αλλά το πρόβλημα με τις γραμματοσειρές παραμένει...
09-09-08, 14:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
corollapatra από πιο site παρηγγειλες την DVD σου? Ενδιαφέρομαι και γω και μιας και τώρα μου περισσεύουν κάποια χρήματα λέω να το παραγγείλω άλλα έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς η οθόνη αυτή είναι 6,5 η 7 ίντσες?? Επίσης επειδή είμαι ψιλοασχετος και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με οθόνες, dvd κτλ. θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή οι κατανάλωσή καυσίμου και κάποιες άλλες λειτουργίες που είναι ενσωματωμένες στο μαμά ράδιο cd καταργούνται υπάρχει περίπτωσή να ανάψει κανένα λαμπάκι στο αυτοκίνητο η γενικότερα να προκύψει καμία βλάβη στα ηλεκτρικά??
|
|
|
|
09-09-08, 15:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
corollapatra από πιο site παρηγγειλες την DVD σου? Ενδιαφέρομαι και γω και μιας και τώρα μου περισσεύουν κάποια χρήματα λέω να το παραγγείλω άλλα έχω κάποιες απορίες. Καταρχάς η οθόνη αυτή είναι 6,5 η 7 ίντσες?? Επίσης επειδή είμαι ψιλοασχετος και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με οθόνες, dvd κτλ. θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή οι κατανάλωσή καυσίμου και κάποιες άλλες λειτουργίες που είναι ενσωματωμένες στο μαμά ράδιο cd καταργούνται υπάρχει περίπτωσή να ανάψει κανένα λαμπάκι στο αυτοκίνητο η γενικότερα να προκύψει καμία βλάβη στα ηλεκτρικά??
|
Φίλε μου, το dvd 6800 το παράγγειλα από το Hong-Kong από το http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp ενώ το GPS Box από την Ρωσία (το μηχάνημα όμως ήρθε από Κίνα) από το http://pleervox.ru/index.php?languag...a 944f901e8a0. Όμως, μετά από μετέπειτα επικοινωνία με τον Ρώσο, μας έδωσε προσφορά τόσο για το 6800 όσο και για το πακέτο dvd+gps. Τις τιμές δεν τις θυμάμαι καλά αλλά μπορείς να τις βρεις ψάχνοντας λίγο το θέμα. Επίσης ο Ρώσος ήταν και αυτός που μας έδωσε τις περισσότερες πληροφορίες και έδειξε να είναι ο περισσότερο καταρτισμένος και άμεσος στην ανταλλαγή επικοινωνίας.
Η οθόνη είναι 6,5'' και μπαίνει στην θέση του εργοστασιακού radio-cd με την αντικατάσταση των αεραγωγών με άλλους που απαιτούνται για την σωστή τοποθέτησή της (ανταλλακτικό ΤΟΥΟΤΑ). Φυσικά, οι ενδείξεις του trip computer (κατανάλωση κ.λ.π.) χάνονται. Κανένα πρόβλημα δεν πρόκειται να έχεις με τα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, αφού το συγκεκριμένο dvd είναι φτιαγμένο αποκλειστικά για το Corolla με φίσες ίδιες με αυτές που έχει και το εργοστασιακό radio-cd. Απλά ξεκουμπώνεις τις παλιές και κουμπώνεις τις καινούργιες.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20565200 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|